Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

«Αισθάνομαι πιεσμένος»

35750_front
Ο Σέκου Ολίσε μίλησε για το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Καλλονή, για την μέχρι τώρα παρουσία του από την αρχή της σεζόν και για την ανάγκη να παραμείνει ο ΠΑΟΚ κοντά στον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στη “NOVA”:
«Ήρθαμε μόνο για τους τρεις πόντους γιατί είχαμε δύο συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα. Έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, τίποτα λιγότερο από αυτό. Δουλέψαμε σκληρά στην προπόνηση, τα δώσαμε όλα και η ομάδα λειτούργησε καλά.
Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα γιατί δεν είμαι στα καλύτερα μου από την αρχή της σεζόν. Είμαι λίγο πεσμένος και δεν αισθάνομαι χαρούμενος. Μπορώ με το σημερινό γκολ να σηκώσω κεφάλι στη συνέχεια και να δουλέψω πιο σκληρά για να έρθουν κι άλλα γκολ.
Σημαίνει πολλά η νίκη, θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές και δεν πρέπει να πετάμε πόντους. Έχουμε ακόμα δύο ματς φέτος και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον δεύτερο γύρο.
Δεν μας νοιάζει ποια ομάδα θα βγει από την κληρωτίδα του Γιουρόπα Λιγκ, παίζουμε δυναμικό ποδόσφαιρο. Εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας απέναντι σε οποιονδήποτε.
Έχουμε πολλούς παίκτες στην ομάδα που μπορούν μπουν και να προσφέρουν ανά πάσα στιγμή. Έχουμε γεμάτο πάγκο και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τραυματισμούς. Έχουμε καλή ομάδα.
Δεν θέλουμε να χάσουμε άλλους πόντους, πρέπει να πλησιάσουμε τον Ολυμπιακό».


Βούκιτς: «Ήμασταν καλύτεροι και πιο εύστοχοι»

Ο Σβόνιμιρ Βούκιτς έκανε δηλώσεις μετά την μεγάλη(σε έκταση) νίκη κόντρα στην Καλλονή και αναφέρθηκε στην ευστοχία που είχαν αλλά και στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Σήμερα ήμασταν καλύτεροι και πιο εύστοχοι. Την προηγούμενη εβδομάδα με τον Απόλλωνα, η μπάλα δεν έμπαινε μέσα και σήμερα πετύχαμε πέντε γκολ. Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο».
Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα. Το είδαμε και χθες που κέρδισε τον Παναθηναϊκό. Εμείς θα πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: