Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Μόγιες: «Μην πειράζετε τον Γιανουζάι»

Ο Ντέιβιντ Μόγιες προτρέπει τους διαιτητές της Πρέμιερ Λιγκ να προστατεύουν περισσότερο τον μεσοεπιθετικό του, Άντναν Γιανουζάι, από τις κλωτσιές και το σκληρό παιχνιδι των αντιπάλων του.

Μόγιες: «Μην πειράζετε τον Γιανουζάι»
Παράπονα για το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων στον Αντνάν Γιανουζάι, έκανε ο Ντέιβιντ Μόγιες. Μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Άστον Βίλα, προέτρεψε τους διαιτητές της Πρέμιερ Λιγκ να προστατεύουν περισσότερο τον παίκτη του.

Ένας καλός προπονητής, εκτός από το να προπονεί και να δίνει οδηγίες στους παίκτες του, πρέπει και να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να τους προφυλάσσει. Το δυνατό παιχνίδι των παικτών της Άστον Βίλα εξόργισε τον Μόγιες και ανέλαβε δράση.

«Δεν ξέρω πόσα τάκλιν του κάνουν σε κάθε παιχνίδι. Είμαι πολύ ενοχλημένος με τους διαιτητές διότι θεωρώ ότι δεν τον προστατεύουν και επιτρέπουν το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων», δήλωσε μετά από το τέλος του παιχνιδιού.

«Δεν πιστεύω πως οι παίκτες μου είχαν σκοπό να χτυπήσουν τον παίκτη, απλά κάποιες φορές δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο», ήταν η απάντηση του προπονητή της Άστον Βίλα, Πολ Λάμπερτ, στον κόουτς των «κόκκινων διαβόλων». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: