Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Από ποιόν θα χάσει;

«Ντου στα Αποδυτήρια» με τον Ολυμπιακό να κάνει για μια ακόμα φορά επίδειξη δύναμης, αυτή τη φορά κόντρα στον Άρη. Το αφεντικό, η Τούμπα, ο Βάις και ο Ιμπαγάσα. Εύκολα, λοιπόν, ο Ολυμπιακός και χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα έβαλε ένα ακόμα τρίποντο στο σακούλι. Και, μάλιστα, είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει τουλάχιστον μια, δυο φορές ακόμα.
Πάλι δύσκολα θα γλίτωνε
Ακόμα, δηλαδή, κι αν ο Άρης έπαιρνε το πέναλτι στην φάση του Τάτου με τον Σάμαρη στο α’ μέρος, πάλι δύσκολα θα γλίτωνε ο γηπεδούχος. Όποτε φορτσάριζε λίγο ο Ολυμπιακός έφτανε με ευκολία στο αντίπαλο τέρμα.
Το αφεντικό
Η διαφορά δυναμικότητας ήταν παραπάνω από εμφανής. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό φαινόταν ποια ομάδα είναι το αφεντικό στον αγωνιστικό χώρο.
Από ποιόν;
Έτσι, λοιπόν, όπως το πάει ο Ολυμπιακός μήπως το πάρει, τελικά, αήττητος. Πέρυσι είχε κάνει μια ήττα όλη κι όλη. Φέτος θα χάσει; Κι αν ναι, από ποιόν;
Στην Τούμπα
Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός έχει μόνο ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι στον β’ γύρο. Αυτό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Κι από εκεί και πέρα, βέβαια, αν στραβοπατήσει σε κάποιο ματς που δεν θα βρεθεί ο ίδιος σε καλή μέρα.
Το ακλόνητο φαβορί
Ο Ολυμπιακός ακόμα και στην μέτρια μέρα του βρίσκει τον τρόπο να επικρατεί κι επιβεβαιώνει κάθε αγωνιστική ότι είναι το ακλόνητο φαβορί για το πρωτάθλημα.
Η συμβολή Βάις
Και κάτι τελευταίο. Πέρα από τον Βάις που ήταν μια χαρά και είχε μεγάλη συμβολή στο διπλό, είναι κρίμα να μεγαλώνουν ηλικιακά κάποιοι παίκτες σαν τον Ιμπαγάσα.
Η τέχνη Ιμπαγάσα
Μπήκε μέσα στο γήπεδο ξανά ο Ιμπαγάσα μετά από τόσο καιρό για μερικά λεπτά κι αμέσως έδειξε πάλι ότι η μπάλα είναι σαν το ποδήλατο. Άπαξ και ξέρεις το τόπι, η τέχνη δεν ξεχνιέται!Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: