Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

«Σημαντικό που νικάμε»

ogios6
Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του αλλά και την γενικότερη εικόνα της ομάδας του δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γκιγιέρμο Όγιος μετά την νίκη του Ηρακλή επί της Αναγέννησης Καρδίτσας.
Αναλυτικά τα όσα είπε o τεχνικός του Ηρακλή:
«Αξίζει τον κόπο να συγχαρώ τους παίκτες και το προσωπικό. Είπαμε ότι θα πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Και ο αντίπαλος ετοιμάζεται και κάνει την δική του δουλειά. Το σημαντικό είναι ότι ο Ηρακλής καταφέρνει και παίρνει νικηφόρα αποτελέσματα. Γιατί δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί. Είναι και άλλα στοιχεία σημαντικά που αποκτούμε, και βοηθάνε στο πρωτάθλημα»
Για τον αγώνα σημείωσε:
«Εξ αρχής ψάξαμε το αποτέλεσμα. Είχαμε σωστή ανάπτυξη και κατοχή για να δημιουργήσουμε κενούς χώρους στον αντίπαλο. Όπως είδα την ομάδα είδα μία εξέλιξη που έχει να κάνει και με τα προηγούμενα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα κοιτάμε να διορθώνουμε τα λάθη μας. Δεχθήκαμε ένα γκολ σε ένα δύσκολο χρονικό σημείο. Εκείνη την στιγμή ήταν ένα χτύπημα στο ηθικό μας. Μιλήσαμε στο ημίχρονο και προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την δυναμική μας. Γνωρίζαμε ότι έχουμε 45 λεπτά ακόμα, για να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο που ήταν πιο μπροστά από εμάς εμάς στην βαθμολογία»
Μετά τόνισε για το δεύτερο ημίχρονο:
«Υποφέραμε αρκετά για να εγκλιματιστούμε στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι που αρχίσαμε εμείς να παίρνουμε το βάρος του αγώνα. Δεν παραιτηθήκαμε. Επομένως συνεχίζουμε και δουλεύουμε στους τομείς που θέλουμε. Σήμερα μας ευνοούν οι συνθήκες. Πριν έναν μήνα κανείς δεν πίστευε ότι θα μας ευνοούσαν οι συνθήκες. Είπα όμως ότι όλα γίνονται με δουλειά. Εμείς θα συνεχίσουμε στον δρόμο που έχουμε χαράξει»
Για τα διοικητικά και τους ποδοσφαιριστές:
«Θεωρώ ότι δεν έχω κάτι άλλο να σκεφτώ, εκτός από το ότι είναι για καλό. Υπάρχουν δυσκολίες για τις οποίες προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Από εκεί και πέρα η ομάδα αποκτάει την νοοτροπία που χρειάζεται. Σε κάθε αγώνα αλλά και κυρίως σε κάθε προπόνηση τα παιδιά δίνουν τα πάντα. Όσον αφορά την συνεργασία μου με τους παίκτες δεν έχω κανένα πρόβλημα»
Για τις μεταγραφές:
«Πριν μιλήσουμε για μεταγραφές το σημαντικό είναι να επιλύσουμε τα προβλήματα με τα παιδιά που έχουμε ήδη στο ροστερ. Από εκεί και πέρα θα δούμε πως θα κινηθούμε. Η κατάσταση δεν ευνοεί για να πούμε ότι κάνουμε σχεδιασμό . Αυτό που θέλω είναι να εστιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι και από εκεί και πέρα περιμένουμε να δούμε και κάποια βελτίωση στο οικονομικό»


«Μας αδικεί το σκορ»

Ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Σάκης Θεοδοσιάδης, τόνισε στις δηλώσεις του πως το τελικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Ηρακλή αδικεί την ομάδα του.
Αναλυτικά δήλωσε:
«Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για την νίκη του. Δίνω συγχαρητήρια και στους παίκτες μου γιατί το τελικό αποτέλεσμα τους αδικεί, όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα. Ξέραμε ότι είχαμε ένα πολύ καλό αντίπαλο να αντιμετωπίσουμε. Ξέραμε ότι ο Ηρακλής θα μπει δυνατά και δυστυχώς στο 18’ του πρώτου ημιχρόνου δεχθήκαμε το γκολ». σημείωσε αρχικά.
Στη συνέχεια κατέληξε:«Ισορροπήσαμε το παιχνίδι κάποια στιγμή και έχοντας και την καλή ψυχολογία από το σημείο της ισοφάρισης,  στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε δύο κλασσικές ευκαιρίες. Σίγουρα αν έμπαινε μία από τις δύο θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Παρόλο που δεχθήκαμε την πίεση και που μείναμε με δέκα δεν παρατήσαμε το παιχνίδι. Δυστυχώς όταν ανοίγει το παιχνίδι λογικό είναι να δεχθείς και τρίτο γκολ. Δεν παρατάμε την προσπάθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: