Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

«Δεν επαναπαυόμαστε»

Ο Πανελευσινιακός πήρε μεγάλη –εντός έδρας- νίκη κόντρα στον Άρη, αυτό όμως δεν του επιτρέπει να εφησυχάσει, όπως τόνισε ο Γιώργος Σκαραφίγκας.

«Δεν επαναπαυόμαστε»
Ο Πανελευσινιακός συνέχισε την πολύ καλή του φετινή πορεία στην Α1 μπάσκετ, αυτή τη φορά νικώντας στην Ελευσίνα τον Άρη. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Σκαραφίγκας, πάντως προσπάθησε να ρίξει τους τόνους καθώς όπως εξήγησε δεν πρέπει οι παίκτες του να επαναπαυτούν.

«Περαστικά καταρχήν στον Γκίκα για τον πολύ άσχημο τραυματισμό που είχε και τον είδαμε μπροστά μας. Αν οι ομάδες ήταν πλήρεις όλα θα ήταν διαφορετικά. Εμείς κάναμε σήμερα κατάθεση ψυχής και με τη δύναμη της έδρας πήραμε τη νίκη. Πολλοί δικοί μας παίκτες χαλάνε άδικα το μυαλό τους και το λέω σήμερα που κερδίσαμε. Είμαι ευτυχισμένος που έχω αυτούς τους παίκτες, όπως τον Φαγιέ που έπαιζε με κίνδυνο και έκανε ένεση πριν το παιχνίδι. Δεν επαναπαυόμαστε», ανέφερε ο Έλληνας κόουτς.

Από την πλευρά των παικτών της Ελευσίνας, ο Θωμάς Νίκου, σχολίασε: «Είχαμε δύσκολη βδομάδα λόγω τραυματισμών. Δεν μπορούσαμε να προπονηθούμε δυνατά, αλλά καλώς για μας δεν φάνηκαν οι αδυναμίες μας. Ούτε δέκα άτομα δεν ήμασταν σε κάποιες προπονήσεις. Καταφέραμε να κρατήσουμε τον Άρη χαμηλά, ελέγξαμε τον ρυθμό, αλλά κάναμε και λάθη. Σκοράραμε εύκολα καλάθια, είχαμε και ελεύθερα σουτ και έτσι φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη μετά από τέσσερις σερί ήττες. Συγχαρητήρια στον Άρη και καλή επιτυχία στο Κύπελλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: