Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

«Η ΚΜΑ ξέφυγε από τον σκοπό της»

tsarouxas
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Νίκος Τσαρούχας για τα διοικητικά θέματα στην ομάδα και τον προβληματισμό που υπάρχει στις τάξεις των “Κίτρινων”.
Αναλυτικά είπε:
Για τον ρόλο της ΚΜΑ:
«Τα πράγματα δυστυχώς είναι πολύ άσχημα για τον Άρη. Όλοι οι Αρειανοί υπάρχουν, έτσι και η Κοινωνία Μελών, αλλά θεωρώ πως έχει διαφορετικό ρόλο από αυτόν που πρέπει. Η ΚΜΑ “άρπαξε” τις μετοχές παλαιότερα. Στις εκλογές που είχαν γίνει είχα πάει να ψηφίσω μου είχαν πει πως δεν είχα δικαίωμα επειδή δεν είχα πληρώσει την ετήσια συνδρομή μου. Δεν έχω δικαίωμα να πάω στη συνέλευση και βλέπω πως η ΚΜΑ ξέφυγε από τον σκοπό της».
Για την πιθανότητα να υπάρξουν πολλοί διαφορετικοί παράγοντες στον Άρη:
«Εφόσον υπάρχουν οι άνθρωποι που έχουν τα χρήματα γίνεται κάτι τέτοιο. Το ερώτημα είναι αν όντως υπάρχουν».
Για την πιθανότητα να βοηθήσει ο Λάμπρος Γράντας:
«Ο Γράντας και τα χρήματα έχει και διάθεση. Θεωρώ πως αν βρεθεί το κατάλληλο σχήμα μπορεί να βοηθήσει. Ο Άρης τους χρειάζεται όλους αυτή τη στιγμή».
Για το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό:
«Είδα έναν Ολυμπιακό αγωνιστικά πειθαρχημένο και έναν Άρη που έδειξε διάθεση και αγωνιστικότητα αλλά χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω. Αυτές είναι οι δυνατότητες της ομάδας».
Για την σημασία των χρημάτων σε μια ομάδα:
«Σήμερα το χρήμα είναι το παν. Όταν έταζα τα πριμ παλαιότερα τότε ήταν που η ομάδα πετούσε. Έχουμε έναν καλό προπονητή και πιστεύω πως αν οι παίκτες πληρώνονται τότε και οι δυνατότητες τους μπορούν να πολλαπλασιαστούν».
Για τα υβριστικά συνθήματα προς τον Ηλιάδη:
«Ο κ. Ηλιάδης βρήκε κάποιες καταστάσεις και προσπάθησε όσο μπορούσε. Δε επικροτώ την δημόσια ύβρη. Ο κόσμος πρέπει να ενδιαφέρεται για τα διοικητικά όχι όμως με αυτό τον τρόπο. Αυτό δεν κάνει καλό στο σύλλογο».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: