Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

«Προσπαθήσαμε, αλλά...»

Στο γεγονός ότι ο Άρης προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις απέναντι στον Ολυμπιακό, παρά τη διαφορά δυναμικότητας στάθηκε ο Σωκράτης Διούδης με δηλώσεις του στη NOVA.
«Ξέραμε από την αρχή ότι το έργο μας ήταν δύσκολο. Παίζαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά σε κανένα παιχνίδι δεν μπαίνεις για να χάσεις, προσπαθήσαμε πάρα πολύ αλλά προδοθήκαμε και πάλι από αμυντικά λάθη. Ωστόσο αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια», δήλωσε αρχικά ο Σωκράτης Διούδης.
Για τη στήριξη του κόσμου παρά το 0-2: «Αισθάνθηκα ρίγος. Ξέρουμε τι συμβαίνει στην ομάδα, βλέπουμε τι γίνεται και δεν μπορεί να μην μας επηρεάζει και εμάς αυτή η κατάσταση. Παρόλα αυτά προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο έργο μας και ελπίζουμε ο κόσμος να συνεχίσει να μας βοηθάει γιατί το έργο μας είναι ακόμη δυσκολότερο στη συνέχεια».
Για το γεγονός ότι ο Άρης είναι τελευταίος: «Όταν είσαι τελευταίος και έχεις από πάνω τις υπόλοιπες ομάδες δεν εξαρτάσαι μόνο από τα δικά σου αποτελέσματα, αλλά πρέπει και οι υπόλοιποι να μην κερδίζουν. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο, να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας και εύχομαι να αρχίσουμε να παίρνουμε τους βαθμού που τόσο χρειαζόμαστε».
Για το ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση: «Ήξερα πριν το ματς ότι θα είχα αρκετή δουλειά σήμερα. Χαίρομαι που είμαι σε καλή κατάσταση, αλλά όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα για την ομάδα είναι δύσκολο να χαρείς τις δικές σου εμφανίσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: