Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

«Αξίζαμε κάτι καλύτερο»

Μία από τις καλύτερες του εμφανίσεις μακριά από τη Νέα Σμύρνη για φέτος έκανε σήμερα(15/12) ο Πανιώνιος κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Νίκος Παντελής.

«Αξίζαμε κάτι καλύτερο»
Οι «κυανέρυθροι» ηττήθηκαν με 1-0 από την ομάδα της Αρκαδίας, χάρη σε γκολ του Μπαράλες με πέναλτι και έφυγαν με άδεια χέρια από την Τρίπολη. Ωστόσο, ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Νίκος Παντέλης τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι έπρεπε να πάρουν κάτι από το ματς.

«Θεωρώ σήμερα ότι κάναμε μία από τις καλύτερες εκτός έδρας εμφανίσεις μας. Είχαμε και αρκετές απουσίες. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Με βάση την απόδοση μας νομίζω ότι ίσως αξίζαμε κάτι καλύτερο. Τα παιδιά κάνουν μία τιτάνια προσπάθεια, ανάλογα με τα προβλήματα που υπάρχουν. Από σήμερα το μυαλό μας στο παιχνίδι με την Βέροια, όπου το ματς αυτό είναι πολύ σημαντικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Σίγουρα έχουμε κάποιο πρόβλημα στην επίτευξη του γκολ, όμως με δουλειά και με την επιστροφή των υπολοίπων παικτών θα το διορθώσουμε και αυτό», κατέληξε ο 54χρονος τεχνικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: