Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Στεφενς: «Από τις δυσκολότερες η Μπενφίκα»

Από τις χειρότερες κληρώσεις που θα μπορούσε να τύχει στον ΠΑΟΚ για τους "32" του Europa League είναι η Μπενφίκα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Χουμπ Στέφενς.

Στεφενς: «Από τις δυσκολότερες η Μπενφίκα»
Ο Ολλανδός τεχνικός χαρακτήρισε την πορτογαλική ομάδα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ως μία από τις δυσκολότερες του Europa League.

«Είναι δύσκολη ομάδα, από τις πιο δύσκολες που θα μπορούσε να μας τύχει, αλλά όλες οι ομάδες της διοργάνωσης είναι δύσκολες», τόνισε ο 60χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

«Θα δούμε πως θα είναι τα παιχνίδια για απέχουν ακόμα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι παίξουμε σαν ομάδα. Όταν είμαστε στην άμυνα κερδίζουμε γρήγορα την μπάλα, γιατί είναι καλή ομάδα επιθετικά. Το σημαντικό είναι να είμαστε ομάδα. Όταν θέλεις να διεκδικήσεις τις πιθανότητες πρέπει να είσαι ομάδα. Θα δούμε τα παιχνίδια όταν έρθει η ώρα, τώρα έχουμε τα παιχνίδια του πρωταθλήματος».

Ερωτηθείς, αν θα προτιμούσε να αγωνιστεί η ομάδα του πρώτα στο «Ντα Λουζ» και να έχει τον επαναληπτικό στην Τούμπα, ενώ θα συμβεί το αντίθετο, απάντησε: «Είναι σημαντικό σε τέτοια παιχνίδια αν υπάρχει παράταση η πέναλτι, κατά τα άλλα δεν παίζει ρόλο».

Η Μπενφίκα είναι γνωστή στον Μιγκέλ Βίτορ, αλλά και τον Κώστα Κατσουράνη, καθώς έχουν αγωνιστεί σε αυτή. Κληθείς, να το σχολιάσει ο Στέφενς, ανέφερε: «Είναι καλό για τους ίδιους. Σαφώς έχουμε δει τα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό, θα τα μελετήσουμε, όπως και τα άλλα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας».

Ο Ολυμπιακός έπαιξε κόντρα στην Μπενφίκα στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ καταφέρνοντας να την κερδίσει εντός και ήρθε ισόπαλος εκτός. Συγκρίνοντας τις αποστολές των δύο ελληνικών ομάδων, ανέφερε: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για τα δύο παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά εναντίον τους και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε και εμείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: