Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

«Πολύ σημαντική νίκη»

Τη σημασία της νίκης της Νέας Κηφισιάς στο εκτός έδρας ματς με το Ρέθυμνο για τη 10η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ, τόνισε ο προπονητής της ομάδας των βορείων προαστίων Ηλίας Παπαθεοδώρου.

«Πολύ σημαντική νίκη»
Στην πολύ σημαντική νίκη της Νέας Κηφισιάς επί του Ρεθύμνου στην Κρήτη, στάθηκε ο προπονητής της ομάδας των βορείων προαστίων Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ακόμα μίλησε για τη διαφορά που υπάρχει μεταξύ των ομάδων του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ, καθώς θεωρεί ότι πέραν των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, όλες οι άλλες είναι πολύ κοντά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς της Κηφισιάς

«Η σημερινή νίκη μας είναι πολύ σημαντική αφού παίξαμε σε μία πολύ δυνατή έδρα με έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Εμείς είχαμε βάλει στόχο να χαμηλώσουμε το ρυθμό του παιχνιδιού, να μην αφήσουμε να κάνει παραπάνω επιθέσεις και το καταφέραμε. Επίσης είχαμε την δυνατότητα και είχαμε παραπάνω ριμπάουντ, σημείο που δεν το περιμέναμε. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Πλην Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού όλες οι άλλες ομάδες είναι ισοδύναμες. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου».


Για τους παίκτες της ΑΕΝΚ μίλησε ο Δημήτρης Τσαλδάρης:«Μία πολύ μεγάλη νίκη για μας που βασίστηκε εξ’ολοκλήρου στο πλάνο που είχαμε. Το εκτελέσαμε άριστα. Κρατήσαμε το Ρέθυμνο στους 55 πόντους μέσα στην έδρα του και καταφέραμε να κάνουμε μία πολύ μεγάλη νίκη και πιστεύω πως θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και αυτή η νίκη μας δίνει ενέργεια για το μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: