Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Πάμπλο!!

Όσο περνούν οι μέρες αυξάνονται οι «μνηστήρες» που επιθυμούν την απόκτηση του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος έχει ζητήσει να συναντηθεί με τον Ιβάν Σαββίδη.

Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Πάμπλο
Την Παρασκευή ο Πάμπλο Γκαρσία έλαβε την απόφαση να μην προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη δυσαρέσκεια και τον εκνευρισμό του για τις τοποθετήσεις του Χουμπ Στέφενς που είχαν προηγηθεί.

Σήμερα, όμως, δεν υπάρχει λόγος να απουσιάσει ο Ουρουγουανός μέσος από το πρόγραμμα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Οι επόμενες μέρες έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το μέλλον του 36χρονου παίκτη, αν και ο Ολλανδός τεχνικός του έχει ξεκαθαρίσει πως δεν υπολογίζει.

Από την πλευρά του, ο Γκαρσία έχει ζητήσει να μιλήσει με τον Ιβάν Σαββίδη, όμως η συγκεκριμένη συνάντηση μετατίθεται το νέο έτος. Συγκεκριμένα, μετά την άδεια του παίκτη και το ταξίδι του στην πατρίδα του.

Παράλληλα, αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Ουρουγουανού μέσου για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Η Βέροια είναι η πρώτη ομάδα (επίσημα μίλησε κι ο Ντόστανιτς χθες), ενώ και από τον Εργοτέλη δεν μένουν αδιάφοροι και στην Ισπανία υποστήριζαν ότι υπήρξε επαφή με την Οσασούνα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: