Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

“Ξεχώρισαν Λούκας-Σαλπιγγίδης”

90EC789098BE0564501B0422DFD7BE32
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο προπονητής της Καλλονής, ο Γιάννης Μαντζουράκης και σχολίασε την αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά είπε:
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:
“Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έλειπαν 7-8 παίκτες και πολλά παιδιά είχαν παίξει ελάχιστα λεπτά. Τα παιδιά είχαν διάθεση όμως δηχθήκαμε πολύ εύκολα το πρώτο γκολ. Σαφώς η διαφορά στην ποιότητα ήταν εμφανής. Το μπατζετ του ΠΑΟΚ είναι εμφανώς ανώτερο και σίγουρα έφτασε στη νίκη δίκαια”.
Για τους παίκτες που ξεχώρισε:
“Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Σα παίκτης μου αρέσει πάρα πολύ ο Λούκας που ξεκίνησαν όλες οι φάσεις από εκεί. Επιπλέον, μου άρεσε πολύ η διάθεση που έδειξε ο Σαλπιγγίδης”.
Για την σύγκριση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ:
“Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ποιότητα από τον ΠΑΟΚ αλλά και καλύτερο ομαδικό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ βασίζεται κυρίως σε ατομικές προσπάθειες. Με το ερχομό του Σαββίδη έχει αρχίσει και βελτιώνεται αλλά ακόμα δεν έχει αλλάξει επίπεδο”.
Για το Ελληνικό πρωτάθλημα:
“Έχουμε ένα πρωτάθλημα τριών – τεσσάρων ταχυτήτων. Ομάδες όπως η Τρίπολη και ο Ατρόμητος έχουν ξεφύγει ελαφρά από τις υπόλοιπες. Μπορεί στο δεύτερο μέρος να υπάρξει αλλαγή στη κατάταξη από τη μέση και κάτω. Μη ξεχνάμε πως υπάρχουν και οι διορθωτικές κινήσεις του Ιανουαρίου”.
Για τις μεταγραφές που θα κάνει η Καλλονή:
“Εμείς πήραμε έναν παίκτη και θα πάρουμε και άλλους δύο. Ξεκινήσαμε με μεγάλο ενθουσιασμό αλλά πλέον φαίνεται η κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και τα πολλά ταξίδια”.
Για τα γκολ που σκοράρει ο Μανούσος εναντίον του ΠΑΟΚ:
“Αν τον εμπνέει ο ΠΑΟΚ θα του βάζουμε πριν από κάθε αγώνα ένα σήμα του “Δικεφάλου”.
Για το γήπεδο που θα διεξαχθεί το επόμενο παιχνίδι της Καλλονής:
“Νομίζω πως θα μας το ξαναδώσουν τον ΟΑΚΑ για το επόμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: