Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

«Δεν ήθελα να φύγω»

22649_main
O πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και της Μπενφίκα, Νούνο Κοέλιο, ο οποίος πλέον παίζει στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Αρούκα, μίλησε στον Arena FM 89,4 για την κλήρωση του ΠΑΟΚ  αλλά και για τον Άρη και τόνισε ότι ήθελε να παραμείνει στην ομάδα.
Για τον Άρη και άμα τον παρακολουθεί: «Φυσικά και τον παρακολουθώ, ειδικά το τελευταίο καιρό μαθαίνω τι γίνεται , μιλάω με κάποιους φίλους. Ελπίζω να αλλάξουν τα πράγματα και ο Άρης να καταφέρει να μείνει στην κατηγορία.
Για τον λόγο που αποχώρησε από τον Άρη: «Καταρχήν να πω ότι εγώ ήθελα να μείνω στην ομάδα του Άρη και έκανα τα πάντα για να επιστρέψω αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Κανένας από την νέα διοίκηση δεν με κάλεσε, περίμενα αρκετά , αλλά έπρεπε να πάρω αποφάσεις για το μέλλον μου.
Πέρυσι καταφέραμε να σώσουμε την ομάδα και θεωρούσα ότι φέτος θα ήταν ακόμα καλύτερα τα πράγματα. Τώρα δεν υπάρχει εμπειρία στον Άρη και βρίσκεται σε μία πολύ άσχημη κατάσταση. Θα ήθελα να πω και στον κόσμο ότι δεν ήταν δική μου επιλογή και έκανα τα πάντα για να επιστρέψω στην ομάδα του Άρη ».
Για το ΠΑΟΚ-Μπενφίκα:  «Η Μπενφίκα είναι μια σκληρή ομάδα, εμείς την αντιμετωπίσαμε πριν μια βδομάδα και πήραμε ισοπαλία με 2-2. Έχει σταθερό κορμό από πέρισι αλλά δεν τα πηγαίνει καλά, όλοι περίμεναν ότι θα ήταν η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καθόλου καλά αποτελέσματα. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι πολύ δύσκολα θα καταφέρει ο ΠΑΟΚ να προκριθεί.
Η Μπενφίκα φέτος αντιμετωπίζει πάρα πολλά αμυντικά προβλήματα και δέχεται σε όλα τα παιχνίδια δυο γκολ και πάνω. Επιθετικά είναι καλή αλλά αμυντικά δέχεται γκολ με όλους τους τρόπους. Το φαβορί είναι η Μπενφίκα αλλά μέσα στην Τούμπα ίσως ο ΠΑΟΚ να καταφέρει να πάρει κάτι».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: