Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Από τα λόγια… στις πράξεις!!

Μετά το χθεσινό χρήσιμο για όλους group therapy στον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Αναστασίου περιμένει από τους παίκτες του… πράξεις την Τετάρτη κόντρα στον Λεβαδειακό. Αλλαγές στην ενδεκάδα εν όψει.

Από τα λόγια… στις πράξεις
Η χθεσινή διάρκειας μίας ώρας συζήτηση ανάμεσα στον Γιάννη Αναστασίου και τους παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν πολύ χρήσιμη. Αναζητήθηκαν οι αιτίες που η ομάδα δεν αξιοποιεί στο έπακρο τα καλά της διαστήματα και πληρώνει τα αρκετά νεκρά που παρουσιάζει, ενώ ζητήθηκε και η άποψη των ποδοσφαιριστών, που επωμίστηκαν την ευθύνη και δεσμεύτηκαν να… συμμορφωθούν.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» περιμένει πλέον αυτό να γίνει στην πράξη, αρχής γενομένης από το ματς της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία. Αν και χθες, επομένη του αγώνα με τον Ατρόμητο γαρ, δεν έδειξε τις σκέψεις του για το προσεχές παιχνίδι, είναι δεδομένο πως θα προχωρήσει σε αλλαγές. Τόσο αναγκαστικές, λόγω της απουσίας του Μπεργκ, όσο και για τεχνικούς λόγους, αλλά και για να φρεσκάρει την ομάδα του μιας και ακολουθεί την Κυριακή το παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη.

Δεδομένης της απουσίας του τραυματία Μπεργκ (θα μείνει εκτός για δέκα μέρες λόγω θλάσης, αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί είχε ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν από μυϊκά προβλήματα) και της έλλειψης άλλου κλασικού φορ, στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Καρέλης, ενώ στα άκρα θα τον πλαισιώνουν Κλωναρίδης και πιθανότατα ο Ζέκα. Παράλληλα όλα δείχνουν πως ο Σίλντενφελντ θα κάτσει στον πάγκο και θα προτιμηθεί διαφορετικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Επίσκεψη από Αλαφούζο

Ο Γιάννης Αλαφούζος πήγε χθες στο «Απήλιον», αλλά δεν μίλησε στην ομάδα. Είχε πάντως συζητήσεις με τον Γιάννη Αναστασίου για την εικόνα της ομάδας, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του για τη δουλειά που γίνεται, αλλά και με τον Νίκο Νταμπίζα για συγκεκριμένους παίκτες και τη μεταγραφική ενίσχυση (θα αποκτηθεί σίγουρα σέντερ φορ).

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη γενική συνέλευση της Κυριακής και κυρίως για την αποστολή των απαραίτητων στοιχείων στην UEFA, εν όψει του πρώτου οικονομικού ελέγχου που θα γίνει στο τέλος του Δεκεμβρίου. Επίσης μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει επαφή των δικηγόρων ΠΑΕ και Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την υπογραφή της ρήτρας εμπιστευτικότητας και την παράδοση των οικονομικών στοιχείων της ομάδας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: