Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Βίλας-Μπόας: «Υπάρχει απογοήτευση»

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας αναλαμβάνει την ευθύνη μετά το ταπεινωτικό 5-0 μέσα στην έδρα της Τότεναμ ενώ δεσμεύτηκε ότι θα δουλέψει για να κάνει καλύτερα τα πράγματα.

Βίλας-Μπόας: «Υπάρχει απογοήτευση»
Μιλώντας στο Sky Sports μετά τη συντριβή με 5-0 από τη Λίβερπουλ στο Λονδίνο, ο προπονητής της Τότεναμ δήλωσε πως του αναλογεί το σημαντικότερο κομμάτι της ευθύνης για την κακή απόδοση της ομάδας του, που οδήγησε στη βαριά ήττα.

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς και η Λίβερπουλ ήταν εκπληκτική», είπε και πρόσθεσε « Μας πίεζαν πολύ και δικαιολογημένα στο τέλος του πρώτου ημίχρονου έφτασαν στο 2-0. Εμείς στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε λίγο τα πάνω μας, αλλά από τότε που αποβλήθηκε ο Παουλίνιο, ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσει το παιχνίδι».

Αναφερόμενος στη φετινή πορεία «των σπιρουνιών», στάθηκε στην απογοήτευση που υπάρχει. «Στην Premier League τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα θέλαμε. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει απογοήτευση».

Στη συνέχεια, δεσμεύτηκε ότι το επόμενο διάστημα θα παλέψει για το καλύτερο «Μπορώ να δουλέψω για να γίνουν καλύτερα τα πράγματα. Σήμερα μπορεί να μην πετύχαμε το στόχο μας, αλλά νομίζω ότι είμαστε η ομάδα με τα περισσότερα σουτ στην Premier League. Η φιλοδοξία μας να κερδίσουμε τίτλους και να παίξουμε στο Chamrions League, παραμένει η ίδια.» Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: