Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Επίθεση σε παπαράτσι έξω από το σπίτι του Γκίγκς !

Το μεσημέρι της Τρίτης σημειώθηκε επίθεση σε αυτοκίνητα φωτογράφων, έξω από την οικία που διαμένει ο Ράιαν Γκίγκς με τη σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά.

Οι συγκεκριμένοι ρεπόρτερ, έχουν «κατασκηνώσει» έξω από τη βίλα του Ουαλού άσου από τη στιγμή που «ξέσπασε» το σκάνδαλο με την Ίμογκεν Τόμας και άγνωστοι αποφάσισαν να τους εκδικηθούν γι αυτό, καταστρέφοντας τα αυτοκίνητά τους.

Συγκεκριμένα, κουκουλοφόροι βγήκαν από ένα Φόρντ Τράνσιτ και επιτέθηκαν σε 6 αυτοκίνητα, προκαλώντας φθορές στο αμάξωμα και τα ελαστικά,  ενώ αμέσως μετά διέφυγαν.The Player

«Χτυπάει» Σιαλμά η ΑΕΚ!

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Δημήτρης Σιαλμάς του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος το καλοκαίρι (30 Ιουνίου) μένει ελεύθερος από την ομάδα των Ιωαννίνων.

«Χτυπάει» Σιαλμά η ΑΕΚ!
Οι κιτρινόμαυροι έχουν ήδη κάνει μια διερευνητική επαφή με το νεαρό επιθετικό, ο οποίος φέρεται διατεθειμένος να αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει από τον ΠΑΣ προκειμένου να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να συνεχίσει την καριέρα του σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Η διοίκηση της ΑΕΚ αναμένεται να έχει νέα επαφή με την πλευρά του παίκτη τις επόμενες ημέρες (ίσως και ώρες), να του καταθέσει προσφορά και να έρθει σε συμφωνία, εντάσσοντάς τον στο ρόστερ της ενόψει της ερχόμενης περιόδου. Άλλωστε η ανάγκη της Ένωσης να ενισχυθεί επιθετικά μετά τη φυγή του Μπλάνκο αλλά και του Τζιμπούρ που έφυγε νωρίτερα μέσα στη χρονιά, είναι δεδομένη και δεν αποκλείεται ο Σιαλμάς να βρει θέση ανάμεσα στους εκλεκτούς της γραμμής κρούσης.

Ο Σιαλμάς (25 ετών) σε 30 συμμετοχές (πρωτάθλημα και Κύπελλο) τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΣ πέτυχε 11 γκολ, ένα εκ των οποίων (απέναντι στον Εθνικό Αστέρα) χαρακτηρίστηκε γκολ της χρονιάς στη Football League.
Πηγή: contra.gr

Στον εισαγγελέα για το Μακάμπι-Ολυμπιακός και τα «στημένα»!

Τον επίκουρο αθλητικό εισαγγελέα, Στέφανο Μπαξεβάνη, θα επισκεφτεί το πρωί της Τετάρτης ο Αλέξης Κούγιας. Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής θα βρεθεί στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση της δεύτερης κασέτας που αφορά το παιχνίδι Μακάμπι-Ολυμπιακός, καθώς και για την υπόθεση των –κατά την UEFA- ύποπτων ελληνικών αγώνων.

Μετά τον διαχωρισμό της υπόθεσης των κασετών, ο κ. Μπαξεβάνης ανέλαβε να φέρει σε πέρας την προκαταρκτική εξέταση για την δεύτερη κασέτα που αφορά την αναμέτρηση Μακάμπι-Ολυμπιακός που διεξήχθη τον περασμένο Αύγουστο για το Europa League. Θυμίζουμε πως η υπόθεση της πρώτης κασέτας, που αφορούσε τον αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός, έχει καταλήξει σε ποινική δίωξη κατά του Αχιλλέα Μπέου για απόπειρα εκβίασης του διαιτητή, Γιώργου Δαλούκα.

Για τη δεύτερη κασέτα, ο επίκουρος αθλητικός εισαγγελέας έχει ζητήσει δικαστική συνδρομή από τις ιταλικές αρχές (λόγω του Ιταλού διαιτητή που είχε διευθύνει το ματς), η οποία και αναμένεται. Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Κούγιας είχε καταγγείλει προσπάθεια επηρεασμού του νεαρού Ιταλού ρέφερι.

Την Τετάρτη, λοιπόν, ο γνωστός ποινικολόγος θα καταθέσει γι’ αυτό το θέμα που όπως γίνεται αντιληπτό παραμένει ορθάνοιχτο, αλλά και την άλλη σπουδαία υπόθεση, που αφορά τους ύποπτους ελληνικούς αγώνες.

Για το θέμα αυτό, ο Αλέξης Κούγιας έχει προβεί επανειλημμένως σε καταγγελίες και σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, εντός του Ιουνίου θα κληθούν ως ύποπτοι για τρία κακουργήματα 25 πρόεδροι ομάδων όλων των κατηγοριών.

Ένα μήνα εκτός ο Πάτο

Οριστικά ένα με ενάμιση μήνα θα αναγκαστεί να μείνει εκτός γηπέδων ο Αλεχάντρο Πάτο. O Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός της Μίλαν θα ξεκινήσει αποθεραπεία με ειδική φαρμακευτική αγωγή, ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στον ώμο του και αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα σε τέσσερις με πέντε εβδομάδες.

Το ιατρικό επιτελείο των «ροσονέρι» επανατοποθέτησε τον ώμο του παίκτη, αμέσως μετά τον τραυματισμό του στο κυριακάτικο ματς με την Ουντινέζε, στο πλαίσιο της 38ης αγωνιστικής της Serie A, ενώ αποφασίστηκε να μην υποβληθεί σε επέμβαση στο συγκεκριμένο σημείο.

«Ύστερα από συζητήσεις με τον ειδικό σε προβλήματα του ώμου, Ταβέρνα, αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθεί επέμβαση. Ο Πάτο θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως σε 4-5 εβδομάδες. Η συμμετοχή του παίκτη στο Copa America θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο της Μίλαν και της Βραζιλίας στα τέλη Ιουνίου», ήταν η σχετική ανακοίνωση των επτά φορές πρωταθλητών Ευρώπης.

Ο Πίρλο στη "Γιούβε"!!

Παίκτης της Γιουβέντους και με τη βούλα θα είναι ως το 2014 ο Αντρέα Πίρλο, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα η "βέκια σινιόρα".
Ο Πίρλο στη "Γιούβε"
Ο 32χρονος μέσος, πρώην της Μίλαν, θα παρουσιαστεί από τους "μπιανκονέρι" την Πέμπτη, μόλις περάσει τα ιατρικά τεστ.
Πηγή: sportdog.gr

Έρχεται υποβιβασμός για Ιωνικό κι Εθνικό;

Με αφαίρεση 7 βαθμών ή απευθείας υποβιβασμό απειλούνται Ιωνικός κι Εθνικός, καθώς αμφότερες οι ομάδες κλήθηκαν σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής, έπειτα από τις καταγγελίες των Καλλιθέας και Αναγέννησης Καρδίτσας.
Έρχεται υποβιβασμός για Ιωνικό κι Εθνικό;
Έτσι, αν τιμωρηθούν οι δυο πρώτοι σύλλογοι, τότε θα τους επιβληθούν αφαίρεση εφτά βαθμών ή απευθείας υποβιβασμός στη Football League 2. Στην πρώτη περίπτωση κερδισμένη θα είναι η Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς θα έχει την ευκαιρία να παίξει στα πλέι άουτ για την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ στη δεύτερη το ίδιο θα ισχύσει και για την Καλλιθέα.
Αναλυτικά το κατηγορητήριο για Εθνικό και Πηρούνια:
ΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ και Σ. ΠΗΡΟΥΝΙΑΣ (Πρόεδρος), Ν. ΠΗΡΟΥΝΙΑΣ (Ταμίας) διότι, σύμφωνα με τις αριθ. Πρωτ. 48911/17-3-2011 και 176/4-5-2011 έγγραφες καταγγελίες:
1) της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ και 2) της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ αντίστοιχα, οι οποίες λόγω ταυτότητας περιεχομένου και αιτήματος συνενώνονται και θα συνεκδικαστούν:
Α) στην Αθήνα κατά το μήνα Ιανουάριο 2011 οι δύο τελευταίοι από αυτούς κατάρτισαν πλαστά καθ’ ολοκληρίαν δημόσια έγγραφα που είχαν άμεση σχέση με ποδοσφαιρικές δραστηριότητες τα οποία εν συνεχεία όλοι χρησιμοποίησαν προκειμένου να αλλοιώσουν (παραποιήσουν) έννομες νομικές συνέπειες συναρτώμενες άμεσα με το ποδόσφαιρο.
Ειδικότερα: Κατά τον παραπάνω τόπο και χρόνο προκειμένου να εντάξουν στους ποδοσφαιριστές της πρώτης εναγομένης και άλλους ποδοσφαιριστές οι δεύτερος και τρίτος από αυτούς κατάρτισαν τα εξής πλαστά καθ’ ολοκληρίαν δημόσια έγγραφα τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποίησαν:
α) την με αριθμ. πρωτοκ. ΙΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑ 7717/17-12/2010 πλαστή καθ’ ολοκληρίαν βεβαίωση μη οφειλής-ασφαλιστική ενημερότητα της πρώτης εναγομένης με στοιχεία ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΟ ΜΑΝΗΣ ΑΜΕ 9205979877,
β) το με στοιχεία ΣΕΙΡΑ Β 937933/2324/12-2010 πλαστό καθ’ ολοκληρίαν αποδεικτικό ενημερότητας για χρέη προς το δημόσιο στο όνομα της πρώτης εναγομένης τα οποία πλαστά έγγραφα εν συνεχεία όλοι χρησιμοποίησαν προσκομίζοντας αυτά ως απαραίτητα, για τις μεταγραφές, δικαιολογητικά στο αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ και έτσι παραπλάνησαν αυτό και ενέκρινε να μεταγραφούν στην εγκαλουμένη οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: ΡΟΥΣΣΟΣ ΟΘΩΝΑΣ Α.Δ. 1228814, ΚΑΡΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΔΩΝ Α.Δ. 1153616, MENDY VINCENT Α.Δ. 1366998, OLONDO UTCMUMBE Α.Δ. 1367356, FAFANA ADAMA Α.Δ. 1367357, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α.Δ. 1333196, ΝΤΟΥΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α.Δ. 1266874, ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α.Δ. 1130644, DAMIANO MARCELO Α.Δ. 1258534, RIMKEVICIUS ARTURAS Α.Δ. 1354950, οι οποίοι ποδοσφαιριστές ούτε γνώριζαν ούτε όφειλαν να γνωρίζουν ότι τα παραπάνω απαραίτητα για τη μετεγγραφή στην πρώτη εναγομένη έγγραφα ήταν πλαστά.
Β) Στον Πειραιά στην Αθήνα και σε άλλους τόπους όπου η πρώτη από αυτούς αγωνίστηκε κατά το χρονικό διάστημα από 21 Φεβρουαρίου 2011 μέχρι και 3-5-2011 οι δύο πρώτοι από αυτούς με περισσότερες πράξεις τέλεσαν τα πειθαρχικά παραπτώματα της διαστρέβλωσης αγώνα και της δυσφημήσεως του ποδοσφαίρου.
Ειδικότερα: ενώ από την αρχή και οι δυο πρώτοι από αυτούς γνώριζαν ότι η μεταγραφή των ως άνω 24 ποδοσφαιριστών επιτεύχθηκε με δόλιες και απατηλές ενέργειες τους κατά παράβαση του άρθρου 6§2γ παραρτήματος Α του κανονισμού μετεγγραφών της ΕΠΟ και ενώ το γεγονός της παράνομης μεταγραφής των παραπάνω ποδοσφαιριστών ευρύτατα είχε κοινολογηθεί στον αθλητικό τύπο και στην αθλητική κοινή γνώμη , ιδιαίτερα μάλιστα μετά την ως άνω με Αρ. Πρωτ. 48911/17-3-2011 καταγγελία της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ προς όλες τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές αυτοί αντί να προσπαθήσουν να απαμβλύνουν τις δυσμενείς εντυπώσεις και τα δυσμενή σχόλια σε βάρος τους αλλά και σε βάρος του Ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα απέχοντας να χρησιμοποιούν τους παραπάνω ποδοσφαιριστές στους αγώνες της πρώτης με άλλες ομάδες, όχι μόνον δεν το έπραξαν αλλά ενεργώντας κατά παράβαση της στοιχειώδους αθλητικής ηθικής και δεοντολογίας η πρώτη από αυτούς εν γνώσει και με πρωτοβουλία του δεύτερου εξακολούθησε να χρησιμοποιεί εκ περιτροπής είτε ως τακτικούς είτε ως αναπληρωματικούς κάποιους από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές ακόμα και μετά την υποβολή της παραπάνω καταγγελίας με την οποία ζητήθηκε η ανάκληση των δελτίων των ανωτέρω ποδοσφαιριστών επιχειρώντας να αλλοιώσουν τις συνθήκες διεξαγωγής και τα αποτελέσματα των αγώνων που απέμειναν προς διεξαγωγή, προσβάλλοντας έτσι βάναυσα τα υγιή αθλητικά συναισθήματα των φιλάθλων, όχι μόνο των αντιπάλων ομάδων αλλά και των αγνών και αφοσιωμένων φιλάθλων της πρώτης από αυτούς οι οποίοι γνωρίζοντας πλέον ότι η ομάδα τους προκειμένου να ενισχυθεί αγωνιστικά έναντι των άλλων ομάδων μετέρχεται δόλιες και αήθεις για τον αθλητισμό ενέργειες προσβάλλονται αγανακτούν και απογοητεύονται από τον τρόπο που διεξάγεται το άθλημα και από τα μέσα που μετέρχονται οι ποδοσφαιρικές ομάδες.
Η συμπεριφορά δε αυτή και των δυο πρώτων από αυτούς συνιστά βαρύτατη δυσφήμηση και απαξίωση του αθλήματος του ποδοσφαίρου διότι προκαλεί απέχθεια και αποστροφή προς αυτό των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων, διεγείρει συναισθήματα βίας και έχθρας μεταξύ των φιλάθλων των διαγωνιζομένων ομάδων και υποσκάπτει το κύρος και την αξιοπιστία των πολιτειακών και ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων διότι τέτοιου είδους συμπεριφορές έστω και αδικαιολόγητα εδραιώνουν στους φιλάθλους την πεποίθηση ότι οι παραπάνω αρχές και όργανα είτε ανέχονται τις παρανομίες είτε αδρανούν στην έγκαιρη πάταξη και τιμωρία αυτών.
Επί παραβάσει των άρθρων 1,2,3,4,5,6,20,22 και 26 του Π.Κ. σε συνδυασμό με το άρθρο 6 παρ. 2γ του παραρτήματος α του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ και 18, 34 του ΚΑΠ.
Κοινοποίηση–κλήση: ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΠΑΕ ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.
Αναλυτικά το κατηγορητήριο για Ιωνικό και Χαραλαμπίδη
ΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ και Κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ (Πρόεδρος), διότι, σύμφωνα με τις αριθ. Πρωτ. 48920/17-3-2011 και 176/4-5-2011 έγγραφες καταγγελίες:
1) της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ και 2) της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ αντίστοιχα, οι οποίες λόγω ταυτότητας περιεχομένου και αιτήματος συνενώνονται και θα συνεκδικαστούν:
Α) στην Αθήνα κατά το μήνα Ιανουάριο 2011 ο δεύτερος από αυτούς παραποίησε (νόθευσε) δημόσια έγγραφα που είχαν άμεση σχέση με ποδοσφαιρικές δραστηριότητες τα οποία εν συνεχεία χρησιμοποίησαν προκειμένου να αλλοιώσουν (παραποιήσουν) έννομες νομικές συνέπειες συναρτώμενες άμεσα με το ποδόσφαιρο.
Ειδικότερα: Κατά τον παραπάνω τόπο και χρόνο προκειμένου να εντάξουν στους ποδοσφαιριστές της πρώτης εναγομένης και άλλους ποδοσφαιριστές, ο δεύτερος από αυτούς παραποίησε (νόθευσε) δημόσια έγγραφα τα οποία στη συνέχεια και οι δύο χρησιμοποίησαν:
Συγκεκριμένα: ο δεύτερος από αυτούς νόθευσε (παραποίησε):
α) την με αριθμ. πρωτοκ. ΙΚΑ ΝΙΚΑΙΑΣ 2551/26-8-2009 βεβαίωση μη οφειλής -ασφαλιστική ενημερότητα της πρώτης εναγομένης αλλοιώνοντας τις ημεροχρονολογίες εκδόσεως και λήξεως αυτής θέτοντας σε αυτήν αντί της πραγματικής ημεροχρονολογίας εκδόσεως 26-8-2009 την νοθευμένη 17-1-2011 και αντί της πραγματικής ημερομηνίας λήξεως 26-9-2009 τη νοθευμένη 17-2-2011,
β) νόθευσε το με στοιχεία ΣΕΙΡΑ Β 8828 και με μηχανογραφική αρίθμηση Α/Α 2516 αποδεικτικό φορολογικής ενημερότητας της πρώτης εγκαλουμένης το οποίο εκδόθηκε από την ΦΑΕΕ ΠΕΙΡΑΙΑ με πραγματική ημερομηνία εκδόσεως την 29-5-2009 και πραγματική ημερομηνία λήξεως την 29-6-2009, στο οποίο αλλοίωσε (νόθευσε) και τις δύο παραπάνω ημεροχρονολογίες και αντί της αληθούς ημερομηνίας εκδόσεως αυτού 29-5-2009 έθεσε ως ημερομηνία εκδόσεως την 18-1-2011 αντί δε της αληθούς ημερομηνίας λήξεως 29-6-2009 έθεσε ως ημερομηνία λήξεως αυτού την 28-2-2011 τα ως άνω νοθευμένα από τον δεύτερο από αυτούς έγγραφα χρησιμοποίησαν εν συνεχεία και οι δύο προσκομίζοντας αυτά στο αρμόδιο, για τις μεταγραφές όργανο της ΕΠΟ και έτσι το παραπλάνησαν και ενέκρινε να μεταγραφούν στην πρώτη εγκαλουμένη οι ποδοσφαιριστές: ΚΑΠΡΑΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α.Δ. 1187536, ΚΙΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Α.Δ. 1228588, ΣΕΝΤΕΜΕΝΤΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Α.Δ. 1181825, ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ Α.Δ. 1153173, ΚΛΕΙΤΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α.Δ. 1143723, ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ Α.Δ. 1366992, THOMAS JOOL Α.Δ. 1388993, ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Α.Δ. 495189, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΣΗΦ Α.Δ. 1140722, ΠΑΛΑΓΓΙΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Α.Δ. 585487, VULKA ANDI Α.Δ. 1273061, ΧΑΤΖΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Α.Δ. 501626, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Α.Δ. 1113978, ΚΟΞΑΡΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Α.Δ. 1196855, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Α.Δ. 1149128, ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α.Δ. 537807, ΘΕΜΕΛΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ Α.Δ. 415960, ΡΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Α.Δ. 1152719, ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Α.Δ. 1276570, ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Α.Δ. 1136419, ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ Α.Δ. 1158263, ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ Α.Δ. 1140108, ΜΙΧΑΗΛ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Α.Δ. 1140090, ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Α.Δ. 1004601, οι οποίοι ποδοσφαιριστές ούτε γνώριζαν ούτε όφειλαν να γνωρίζουν ότι τα παραπάνω έγγραφα ήταν νοθευμένα.
Β) Στον Πειραιά στην Αθήνα και σε άλλους τόπους όπου η πρώτη από αυτούς αγωνίστηκε κατά το χρονικό διάστημα από 21 Φεβρουαρίου 2011 μέχρι και 3-5-2011 με περισσότερες πράξεις τέλεσαν τα πειθαρχικά παραπτώματα της διαστρέβλωσης αγώνα και της δυσφημήσεως του ποδοσφαίρου.
Ειδικότερα: ενώ από την αρχή και οι δυο τους γνώριζαν ότι η μεταγραφή των ως άνω 24 ποδοσφαιριστών επιτεύχθηκε με δόλιες και απατηλές ενέργειες τους κατά παράβαση του άρθρου 6§2γ παραρτήματος Α του κανονισμού μετεγγραφών της ΕΠΟ και ενώ το γεγονός της παράνομης μεταγραφής των παραπάνω ποδοσφαιριστών ευρύτατα είχε κοινολογηθεί στον αθλητικό τύπο και στην αθλητική κοινή γνώμη, ιδιαίτερα μάλιστα μετά την ως άνω με Αρ. Πρωτ. 48920/17-3-2011 καταγγελία της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ προς όλες τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές, αυτοί αντί να προσπαθήσουν να απαμβλύνουν τις δυσμενείς εντυπώσεις και τα δυσμενή σχόλια σε βάρος τους αλλά και σε βάρος του Ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα, απέχοντας να χρησιμοποιούν τους παραπάνω ποδοσφαιριστές στους αγώνες της πρώτης με άλλες ομάδες, όχι μόνον δεν το έπραξαν αλλά ενεργώντας κατά παράβαση της στοιχειώδους αθλητικής ηθικής και δεοντολογίας, η πρώτη από αυτούς εν γνώσει και με πρωτοβουλία του δεύτερου εξακολούθησε να χρησιμοποιεί εκ περιτροπής είτε ως τακτικούς είτε ως αναπληρωματικούς κάποιους από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές ακόμα και μετά την υποβολή της παραπάνω καταγγελίας με την οποία ζητήθηκε η ανάκληση των δελτίων των ανωτέρω ποδοσφαιριστών, επιχειρώντας να αλλοιώσουν τις συνθήκες διεξαγωγής και τα αποτελέσματα των αγώνων που απέμειναν προς διεξαγωγή, προσβάλλοντας έτσι βάναυσα τα υγιή αθλητικά συναισθήματα των φιλάθλων όχι μόνο των αντιπάλων ομάδων αλλά και των αγνών και αφοσιωμένων φιλάθλων της πρώτης από αυτούς οι οποίοι γνωρίζοντας πλέον ότι η ομάδα τους προκειμένου να ενισχυθεί αγωνιστικά έναντι των άλλων ομάδων μετέρχεται δόλιες και αήθεις για τον αθλητισμό ενέργειες, προσβάλλονται αγανακτούν και απογοητεύονται από τον τρόπο που διεξάγεται το άθλημα και από τα μέσα που μετέρχονται οι ποδοσφαιρικές ομάδες.
Η συμπεριφορά δε αυτή και των δυο τους συνιστά βαρύτατη δυσφήμηση και απαξίωση του αθλήματος του ποδοσφαίρου διότι προκαλεί απέχθεια και αποστροφή προς αυτό των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων, διεγείρει συναισθήματα βίας και έχθρας μεταξύ των φιλάθλων των διαγωνιζομένων ομάδων και υποσκάπτει το κύρος και την αξιοπιστία των πολιτειακών και ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων, διότι τέτοιου είδους συμπεριφορές, έστω και αδικαιολόγητα, εδραιώνουν στους φιλάθλους την πεποίθηση ότι οι παραπάνω αρχές και όργανα είτε ανέχονται τις παρανομίες είτε αδρανούν στην έγκαιρη πάταξη και τιμωρία αυτών.
Επί παραβάσει των άρθρων 1,2,3,4,5,6,20,22 και 26 του Π.Κ. σε συνδυασμό με το άρθρο 6 παρ. 2γ του παραρτήματος α του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ και 18, 34 του ΚΑΠ. Κοινοποίηση–κλήση: ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΠΑΕ ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.
Τέλος, σε απολογία κλήθηκαν και οι ΠΑΕ Διαγόρας, ΟΦΗ και Α. Σκέντζος, Ηλιούπολη, Παναιτωλικός, Αναγέννηση Καρδίτσας και Ριμπέιρο Γκονκάλ, Καλλονή και Η. Αμπατζίδης, Μ. Αλέξανδρος Ηράκλειας και Κ. Μανωλόπουλος.

Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή...!!

Εγκεφαλικά προκαλεί σχεδόν καθημερινά στο Balux στην παραλιακή η σύζυγος ενός πολύ γνωστού ποδοσφαιριστή ομάδας του ΠΟΚ.
Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή...
Η εκρηκτική τριαντάρα κατεβαίνει στην παραλία της Γλυφάδας για το μπάνιο της και συγκεντρώνει πάνω της όλα τα βλέμματα, ανδρικά και γυναικεία...

Είναι που είναι κουκλάρα, φορά και πολύ σέξι μπικίνι, πολύ το θέλει ο ανδρικός πληθυσμός για να χάσει τη μπάλα; Είναι χάρμα ιδέσθαι. Να τη χαίρεται αυτός που την έχει. Ελληνίδα πάντως δεν είναι...

Διακριτικά για Χάβο!!

Τις εξελίξεις στο θέμα της ανανέωσης του Μάκη Χάβου με τον ΠΑΟΚ παρακολουθούν διακριτικά στον Αστέρα Τρίπολης, περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία…
Διακριτικά για Χάβο
Σε περίπτωση που ο προπονητής του δικέφαλου του βορρά δεν συνεχίσει στην Θεσσαλονίκη, τότε δεν θα είναι απίθανο να κατηφορίσει προς Τρίπολη μεριά, αφού εμφανίζεται ιδιαίτερα «ζεστός» να αναλάβει την ομάδα στη Football League και να αντιμετωπίσει την πρόκληση της επιστροφής στα μεγάλα σαλόνια.
Πηγή: sportdog.gr

"Μέσα" Αρίας και "Μπάφι"

O Nτιέγκο Αρίας θα είναι ο παρτενέρ του Βιτόλο στα χαφ στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακού Βόλου την Τετάρτη, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα είναι Μαλεζάς και Μπαλάφας.
"Μέσα" Αρίας και "Μπάφι"
Ο Χάβος προτιμά τον Αρίας στη θέση του Τσουκαλά, που αγωνίστηκε βασικός στο ΟΑΚΑ, αλλά και τον Μπαλάφα στα στόπερ μαζί με τον Μαλεζά.
Μπροστά από τον Χαλκιά, που θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, αναμένεται να αγωνιστούν, από αριστερά προς τα δεξιά, οι: Λίνο, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σνάουτσνερ.
Στη θέση των αμυντικών χαφ, οι Βιτόλο και Αρίας, έχοντας μπροστά τους τον Φωτάκη, στα άκρα αναμένεται να αγωνιστούν οι Βιεϊρίνια (αριστερά) και Σαλπιγγίδης (δεξιά) με τον Κλάους να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.

«Ο Βόλος τι σας φταίει;»

Ανάστατοι είναι οι άνθρωποι και οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου μετά την ένσταση της ΑΕΚ. «Άλλο ο Μπέος, άλλο η ομάδα», λένε. «Εσείς δεν λέγατε πως το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο; Εκεί σας νικήσαμε»!
«Ο Βόλος τι σας φταίει;»
Ενοχλημένοι και συγχρόνως έκπληκτοι δηλώνουν οι άνθρωποι της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου, από την απόφαση της ΑΕΚ να καταθέσει ένσταση για την «παράνομη» παρουσία του Αχιλλέα Μπέου στο μεταξύ τους παιχνίδι. Στελέχη της ομάδας μάλιστα, σε επαφές που είχαν με δημοσιογράφους τις τελευταίες ώρες, επαναλάμβαναν συνεχώς το ίδιο: «Γιατί να τιμωρηθεί μία ομάδα για έναν άνθρωπο Άλλο ο Μπέος, άλλο η ομάδα. Η ΑΕΚ έχει κόντρα με τον ιδιοκτήτη, γιατί πρέπει να την πληρώσει ο Βόλος;».
Μάλιστα, κάποιοι εκ των παραγόντων του συλλόγου, αναφέρονται και στο… παρελθόν: «Αυτοί δεν ήταν που λέγανε πως οι αγώνες παίζονται στο γήπεδο; Εκεί, λοιπόν, εμείς τους κερδίσαμε. Δικαιότατα. Το παραδέχθηκαν και οι ίδιοι μετά το τέλος του αγώνα την Κυριακή. Τώρα γιατί θέλουν μας πάρουν τους βαθμούς στα χαρτιά;».
Ανάλογη δυσαρέσκεια για την ένσταση της ΑΕΚ υπάρχει και στους ποδοσφαιριστές του Βόλου. Οι περισσότεροι εξ αυτών, μάλιστα, παρά την σχετική φημολογία που υπήρχε χθες, δεν περίμεναν πως οι «κιτρινόμαυροι» από τα… λόγια θα πέρναγαν στις πράξεις.

«Μας ταλαιπωρούν δύο χρόνια»!!

Λάβρος παρουσιάστηκε ο Βασίλης Χατζηαποστόλου σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό, αναφερόμενος στις περιπέτειες του Ηρακλή και βάζοντας στο στόχαστρο τον Σοφοκλή Πιλάβιο.
«Μας ταλαιπωρούν δύο χρόνια»
Το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ δήλωσε: «Ο Ηρακλής είναι η μόνη ομάδα που εδώ και δύο χρόνια ταλαιπωρείται με την αδειοδότηση. Υπάρχουν υπόνοιες στους φιλάθλους ότι στην ίδια κατάσταση βρίσκονται και φάκελοι άλλων ομάδων… όχι μόνο στις 2 επόμενες
κατηγορίες αλλά και στην Σούπερ Λίγκα. Σαν αποτέλεσμα τώρα είναι να μας αμφισβητούν και δυστυχώς εμείς στην ΕΠΟ τους δώσαμε το πάτημα. Για το πλαστό έγγραφο το λάθος είναι περισσότερο της υπηρεσίας εκδόσεως δελτίων της ΕΠΟ , δεν γίνεται εμπεριστατωμένος έλεγχος, αλλά έλεγχος πρόχειρος ή ακόμα και σκόπιμα πρόχειρος…».

Σχετικά με το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου και τη στάση της UEFA, παραδέχτηκε πως: «Η ΟΥΕΦΑ δεν είναι μπαμπούλας θέλει απλά το αυτοδιοίκητο όπως η ΦΙΦΑ. Κάτι το οποίο είπα και εγώ στον πρόεδρο όταν κουνούσε επιδεικτικά το έγγραφο μπροστά στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της βουλής…μία ενέργεια κάθε άλλο παρά προεδρική κι εναντίον του αυτοδιοίκητου. Το σώμα έπρεπε να ξέρει την αλήθεια για όλους τους φακέλους ειδικά τώρα που υπάρχουν υπόνοιες για παρατυπίες…Το έκανα θέμα.
Δυστυχώς όμως ο πρόεδρος δεν το έφερε σε ψηφοφορία ούτε το μετέφερε στο Δ.Σ. παρά το γεγονός ότι υποσχέθηκε στη Βουλή ότι θα το κάνει. Άρα, φάνηκε ψεύτης μπροστά στη Βουλή. Του ζήτησα να συζητηθεί το θέμα και να συσταθεί μία τριμελής επιτροπή από το Δ.Σ. και να εξετάσουν τους φακέλους. Για μια ακόμη φορά έφερε τη δικαιολογία της ΟΥΕΦΑ. Μας είπε να τους στείλουμε έγγραφο για να τους ρωτήσουμε αν μπορούμε να προχωρήσουμε σε αυτή την ενέργεια; Δηλαδή, υπήρχε περίπτωση να μας έλεγε η ΟΥΕΦΑ «όχι» από τη στιγμή που εμείς πρέπει να ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα την αλήθεια;»

Τέλος αναφέρθηκε και στον Αστέρα Τρίπολης λέγοντας: «Ο Αστέρας Τρίπολης προσέφυγε πρωτοβάθμια στη Σούπερ Λίγκα. Εκεί, βγήκε μια απόφαση αλλοπρόσαλλη. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς ο επίσημος δικαστής έβγαλε βαθμολογία από μόνος του χωρίς να αφαιρέσει βαθμούς και κατέταξε τον Ηρακλή την τελευταία θέση. Αυτό είναι πρωτάκουστο. Δεν έχει ξαναγίνει. Όσον αφορά στο αίτημα παραγραφής αφού ο Ηρακλής υποστηρίζει ότι η καταγγελία του Αστέρα έγινε εκπρόθεσμα: Αν οι Κυανόλευκοι επιμείνουν με αυτό το επιχείρημα είναι πολύ πιθανό να δικαιωθούν. Κι ας λένε οι άλλοι ότι υπάρχει πλαστογραφία. Δεν υπάγεται στα αδικήματα αυτό το πράγμα που έγινε».

Ξέρει και από μπάλα η Βοζνιάκι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Καρολίν Βοζνιάκι μπορεί να είναι το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στο γυναικείο τένις, ωστόσο όπως φαίνεται από το παρακάτω βίντεο, έχει φοβερές ικανότητες και στο ποδόσφαιρα…

Ξέρει και από μπάλα η Βοζνιάκι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Η όμορφη τενίστρια από την Δανία, έχει άψογο κοντρόλ και σίγουρα θα μπορούσε να κάνει μία δεύτερη καριέρα στο χορτάρι.
Απολαύστε την:









Ολοι οι "ομιλίτες" στους δρόμους και σήμερα!!

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα οι φίλαθλοι του ΟΦΗ βγήκαν στους δρόμους του Ηρακλείου να διαμαρτυρηθούν για την απορριπτική απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδότησεων της ΕΠΟ.
Ολοι οι "ομιλίτες" στους δρόμους και σήμερα
Οι συγκεντρωμένοι στις Πατέλες περίμεναν στο χώρο της λαϊκής μέχρι και τις 17:30 και στη συνέχεια ξεκίνησε η μηχανοκίνητη πορεία τους στους δρόμους του Ηρακλείου, με πρώτο προορισμό την πλατεία λιονταριών. Στον χώρο, μεταξύ των οπαδών ήταν και ο εκ των νομικών της ΠΑΕ Χρήστος Μιχαλόπουλος, όπως και το μέλος της και πρόεδρος του συλλόγου μετόχων Ανδρέας Μανουσάκης.
Η μηχανοκίνητη πορεία ξεκίνησε από το σημείο συγκέντρωσης και μέσω της λεωφόρου Δημοκρατίας, κατευθύνθηκε στην πλατεία Ελευθερίας. Στον χώρο και ειδικά έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Κρήτης βρισκόταν μια διμοιρία των ΜΑΤ, ενώ μοτοσικλετιστές της ομάδας «Δίας» συνόδευαν διακριτικά τους οπαδούς του ΟΦΗ.
Στην πλατεία Ελευθερίας δεν έγινε στάση και αμέσως μέσω της λεωφόρου Δικαιοσύνης η πομπή έφτασε λιοντάρια, όπου έγινε στάση στη βασιλική του Αγίου Μάρκου, στην οροφή της οποίας παραμένει από τη Δευτέρα το βράδυ ο οπαδός του ΟΦΗ. Στο σημείο έφτασε λίγο αργότερα και ένα ακόμα μέλος της Κρητικής ΠΑΕ, ο Αντώνης Κουτάντος.
Λίγο μετά τις 19:20 η πορεία μέσω τις λεωφόρου 25ης Αυγούστου κατευθύνθηκε προς το λιμάνι Ηρακλείου.
Πηγή: contra.gr

Ο Μπερτομέου αποκαλύπτεται!!

Ο «ισχυρός άνδρας» της Ευρωλίγκας, ο Τζόρντι Μπερτομέου, μίλησε για το παρόν και το μέλλον της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης του μπάσκετ στην Ευρώπη.
Ο Μπερτομέου αποκαλύπτεται!
Τα σημαντικότερα αποσπάσματα της συνέντευξης του στο gazzetta.gr:
-Τι μπορείτε να πείτε για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο; Τι μπορούμε να περιμένουμε; Θα υπάρχουν αλλαγές σε κανονισμούς, σε αριθμό ξένων παικτών κλπ;

«Η σεζόν 2011-2012 θα είναι η τελευταία της δοκιμαστικής περιόδου των τριετών αδειών, τύπου Α. Με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, θα επανεκτιμήσουμε όλες τις περιπτώσεις, για να δούμε αν ανταποκρίνονται στα κριτήρια. Αυτά αποφασίζουν για τις άδειες. Οχι η Ευρωλίγκα. Το πώς οι σύλλογοι ανταγωνίζονται σε αθλητικό επίπεδο και της θέσης που έχουν κερδίσει στη διοργάνωση. Πρέπει να δουλέψουμε με τις ομάδες, για να διασφαλίσουμε πως διαθέτουν όλες τις προϋποθέσεις, για αυτές τις άδειες, συμπεριλαμβανομένων των γηπέδων, χωρητικότητας 10.000 θέσεων. Είμαστε ικανοποιημένοι με το γεγονός ότι από τους 13 συλλόγους που έχουν άδεια τύπου Α, μόνο οι δύο θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες ως προς το να ανταποκριθούν σε αυτήν την προϋπόθεση, εντός του χρονικού περιθωρίου που υπάρχει. Κατόπιν όλων αυτών, γίνεται αντιληπτό πως την ερχόμενη σεζόν δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλές αλλαγές. Κάτι που δεν σημαίνει ότι μελετάμε νέες ιδέες και αλλαγές, για τη σεζόν 2012-2013. Αυτές όμως, πρέπει να συζητηθούν και να σχολιαστούν από εκείνους που θα τις επηρεάσουν».
-Στην τελευταία συνάντηση της Κεντρικής Επιτροπής, ανακοινώσατε και την αλλαγή του προκριματικού γύρου. Τη σκέψη να γίνει τουρνουά που θα περιλαμβάνει δυο ομίλους των οκτώ ομάδων και η καλύτερη ομάδα κάθε γκρουπ θα μπει στους ομίλους της Ευρωλίγκας. Είναι η τρίτη χρονιά των προκριματικών και... η τρίτη αλλαγή.
«Η αρχική ιδέα, πίσω από τους προκριματικούς γύρους, ήταν να επιτρέψει σε περισσότερες ομάδες από περισσότερες χώρες να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στην Turkish Airlines Euroleague. Οταν δρομολογήθηκε η ιδέα και εγκρίθηκε, είχαμε επισημάνει πως ο αριθμός των ομάδων που μπορούν να μετέχουν στους προκριματικούς, εξαρτάται από το καλεντάρι των διεθνών λιγκών. Υπ' αυτήν την έννοια λοιπόν, θεωρούμε πως αυτή η αλλαγή θα είναι η πρώτη. Επειτα από δυο χρόνια, παρατηρήσαμε πως υπήρχε καλύτερος τρόπος για να κάνουμε τα προκριματικά, με το να δημιουργήσουμε ένα τουρνουά. Αυτό θα επιτρέψει στους συλλόγους να μειώσουν τα έξοδα τους, θα επιτρέψει σε εμάς να δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα που θα είναι ενδιαφέρουσα και ως τηλεοπτικό προϊόν. Θα δημιουργήσει και χώρο στους προγραμματισμούς των συλλόγων, δίνοντας τους περισσότερο χρόνο να προπονηθούν, μετά το τέλος όλων των άλλων πρωταθλημάτων. Θέσαμε το συγκεκριμένο ερώτημα στις ομάδες που θα επηρεάζονταν και όλες συμφώνησαν επί της αλλαγής. Εχουμε την αίσθηση πως η νέα έκδοση δεν επηρεάζει την αθλητική αξιοπιστία αυτής της φάσης και έτσι αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε αυτήν την κατεύθυνση».
-Υπάρχει περίπτωση να φιλοξενηθεί αυτό το τουρνουά στην Ελλάδα;
«Ερευνούμε πολλές διαφορετικές επιλογές, για τον οικοδεσπότη του προκριματικού γύρου. Εάν η Ελλάδα διατίθεται να ανταποκριθεί στα κριτήρια, τότε δεν βλέπω κάποιον λόγο να μη γίνει εκεί».
-Ποια είναι η πραγματική αξία του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, για την Ευρωλίγκα; Διότι πέραν του ότι ξοδεύουν πολλά λεφτά κάθε χρόνο, έχουν διαδοχικές συμμετοχές στα πλέι οφ, παρουσίες στα Φάιναλ Φορ και πολλούς φιλάθλους δίπλα τους.
«Και οι δύο έχουν τεράστια αξία για τη διοργάνωση. Τους αξίζει κάθε σεβασμός και δη στους ιδιοκτήτες τους, που κάνουν τεράστιες οικονομικές θυσίες. Από αθλητικής απόψεως, είναι ηγέτες της Ευρώπης και αυτό είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Σε ό, τι αφορά τη διοργάνωση, αμφότερες έχουν το δικό τους στιλ μάνατζμεντ και φέρνουν εις πέρας τις αποστολές τους, με μεγαλύτερη ή μικρότερη επιτυχία, ενώ γεμίζουν και τα γήπεδα. Δουλεύουμε με αυτές τις δυο ομάδες, για να καταφέρουμε την ανάπτυξη του αθλήματος, κάτι που θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό».
-Είναι ο Παναθηναϊκός παράδειγμα προς μίμηση; Γιατί πρόκειται για την πλέον επιτυχημένη ομάδα της σύγχρονης ιστορίας, βάσει αποτελεσμάτων.
«Όλοι οι σύλλογοι έχουν το δικό τους μοναδικό τρόπο διαχείρισης, που πρέπει να τυγχάνει του σεβασμού μας, ειδικά αν είναι επιτυχημένοι και εκτός και εντός γηπέδων. Στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, μιλάμε για έναν σύλλογο που μεταδίδει πάθος και αφοσίωση στο σπορ. Εχουν μια πολύ δυνατή και παγιωμένη ομάδα, με τα δικά της μοναδικά χαρακτηριστικά, που είναι ενωμένη. Aυτή η ένωση μεταδίδεται στους φιλάθλους, τα ΜΜΕ και τους συνεργάτες της. Λειτουργεί για αυτούς και είναι κάτι που πρέπει να υποστηρίζεται, καθώς κάνει πολλά για να βοηθήσει και την Ευρωλίγκα και το μπάσκετ. Τα αποτελέσματα αποδεικνύουν περίτρανα πως είναι η καλύτερη ομάδα».
-Το Φάιναλ Φορ της Βαρκελώνης πώς... τα πήγε;
«Κάθε χρόνο προσπαθούμε να βελτιώνουμε την προηγούμενη έκδοση. Το φινάλε αυτής της χρονιάς πρόσφερε κάποια εκπληκτικά ματς και είδαμε πως το γήπεδο ήταν γεμάτο. Πουλήθηκαν όλα τα εισιτήρια, επιτυχημένη ήταν και η τηλεοπτική κάλυψη, μαζί και η γενικότερη παρουσία των ΜΜΕ. Υπήρχαν πολλές δραστηριότητες που αφορούσαν τους χορηγούς και τους φιλάθλους, διάφορα προγράμματα κοινωνικής ευθύνης και ένα πολύ επιτυχημένο Nike International Junior Tournament. Το σαββατοκύριακο ήταν αφιερωμένο 100% στους φιλάθλους. Βέβαια, πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Υπάρχουν πολλές ανάγκες που πρέπει να ικανοποιηθούν, πολλά που πρέπει να βελτιώσουμε».
Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Τα «πήρε» ο Φερέιρα! «Δεν ξέρουν αγγλικά;»

Εκνευρισμένος είναι τις τελευταίες ώρες ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, με αφορμή τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχαιρέτησε οριστικά τους παίκτες του στην σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.
Τα «πήρε» ο Φερέιρα! «Δεν ξέρουν αγγλικά;»
Ο Πορτογάλος τεχνικός, αφού ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ ως… δώρο για τα γενέθλια του, πρόσθεσε: «Ήταν έξι γεμάτοι μήνες που συνεργαστήκαμε καλά. Κάποιους από εσάς δεν θα σας δω αύριο και θέλω να σας ευχαριστήσω. Kανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει. Ποιοι από εμάς θα είναι εδώ στην έναρξη της νέας χρονιάς και ποιοι όχι».

Με αφορμή λοιπόν τις τελευταίες δύο φράσεις του, υπήρξαν το μεσημέρι της Τρίτης δημοσιεύματα, που έκαναν λόγο για οριστικό «αντίο» από το «τριφύλλι». Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ενημερώθηκε άμεσα για όσα γράφτηκαν και φανερά εκνευρισμένος έλεγε στους συνεργάτες του: «όσοι μετέφεραν αποχαιρετισμό μου σήμερα στην Παιανία μάλλον δεν ξέρουν και δεν καταλαβαίνουν καθόλου αγγλικά»!

Ελληνικά «φυντάνια» στα επεισόδια της Ραπίντ με την Αούστρια…!!

Δέκα οπαδοί του Παναθηναϊκού πήραν μέρος στα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στο ντέρμπι Ραπίντ-Αούστρια Βιέννης την Κυριακή, όπως αποκαλύπτει η αυστριακή ιστοσελίδα «sport.oe24.at».
Ελληνικά «φυντάνια» στα επεισόδια της Ραπίντ με την Αούστρια…
Πάντως δεν ήταν οι μοναδικοί… εξαγόμενοι χούλγκαν, καθώς στα επεισόδια εντοπίστηκαν επίσης 8 Ιταλοί από τη Βενετία και 15 Γερμανοί από τη Νυρεμβέργη…
«Με αυτούς τους ‘σκληροπυρηνικούς’ οπαδούς έχουν στενές επαφές οι οπαδοί της Ραπίντ», τόνισε ο υπεύθυνος της αστυνομίας της Βιέννης για τη βία στα γήπεδα, Ρούντολφ Χερμπστ.
Tα επεισόδια ξεκίνησαν κυρίως από τους «Vatos Locos», τους φανατικούς οπαδούς της Ραπίντ, αλλά η αυστριακή αστυνομία έκανε μόλις 3 συλλήψεις και τώρα προσπαθούν μέσω της κάμερας ασφαλείας του γηπέδου να συλλάβουν και τους υπόλοιπους.
Όπως αναφέρει πάντως το ρεπορτάζ, καταλήγοντας «αυτό θα είναι δύσκολο, καθώς πολλοί ταραξίες, όπως ένας Έλληνας οπαδός του Παναθηναϊκού με τατουάζ στο στήθος (βλ.φωτό)», έφυγαν αεροπορικώς για την Αθήνα την Κυριακή το βράδυ».

«Κορυφαίο επίτευγμα»!!

«Κορυφαίο επίτευγμα» χαρακτήρισε ο Ντίρκ Νοβίτσκι την ανατροπή στο ματς με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερς
«Κορυφαίο επίτευγμα»
Ο Γερμανός σταρ που πέτυχε σαράντα πόντους στον τέταρτο τελικό της δυτικής περιφέρειας δήλωσε: «Ήταν μία θαυμάσια ανατροπή καθώς χάναμε με 15 πόντους λίγο πριν το τέλος και τελικά νικήσαμε. Είναι ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα που έχουμε πετύχει όσο εγώ είμαι στην ομάδα. Ίσως και το κορυφαίο στην ιστορία. Και μάλιστα αυτό έγινε σε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι».

Ωστόσο παραμένει προσγειωμένος για τη συνέχεια: «Σίγουρα ακόμα δεν έχει τελειώσει κάτι. Θέλουμε μία ακόμα νίκη για να γυρίσουμε σε τελικούς μετά από πέντε χρόνια (σ.σ. είχαν ηττηθεί με 4-2 από τους Μαϊάμι Χιτ το 2006)».

Χαμός για Αγκουέρο!!

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις όσον αφορά το θέμα του Σέρχιο Αγκουέρο και κατά πόσο θα παραμείνει ή θα αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Χαμός για Αγκουέρο
Με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της Μαδριλένικης ομάδας, Ενρίκε Θερέθο, που έκανε λόγο πως δεν πρόκειται να φύγει ο Αγκουέρο από τους «ροχιμπλάνκος», ο Αργεντινός επιθετικός πήγε στα γραφεία της διοίκησης για να έχει απευθείας τετ-α-τετ με τους ιθύνοντες της ομάδας.

Στη συνέχεια μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ατλέτικο, προανήγγειλε την αποχώρησή του το προσεχές καλοκαίρι: «Τους ενημέρωσα για την απόφασή μου. Επίσης, τους ζήτησα να λάβουν σοβαρά υπόψη τους κάθε πρόταση που θα κατατεθεί για εμένα. Είμαι υπερήφανος για τα 101 γκολ που πέτυχα με την Ατλέτικο. Όλα αυτά τα χρόνια έδινα τα πάντα για αυτή την ομάδα».

Οι εξελίξεις αυτές προκύπτουν, σύμφωνα πάντα με Ισπανούς δημοσιογράφους, ύστερα από συνάντηση του παίκτη με παράγοντες της Ρεάλ Μαδρίτης τις προηγούμενες ημέρες.

Η «Βασίλισσα» δεν δείχνει διατεθειμένη να πληρώσει τη ρήτρα των 45 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει και προσπαθεί εν μέσω των πιέσεων που ασκεί ο Αργεντινός διεθνής από τη μεριά του, να ρίξουν την τιμή.

Απελευθέρωση και απέλαση για τον «Ιβάν» τον τρομερό!!

Ο Σέρβος χούλιγκαν Ιβάν Μπογκντάνοφ, γνωστός και ως «Ιβάν», που πρωταγωνίστησε σε βίαια επεισόδια στο παιχνίδι της Ιταλίας με τη Σερβία, στη Γένοβα για τα προκριματικά του Εuro 2012, απελευθερώθηκε από τη φυλακή και απελάθηκε αμέσως από την Ιταλία.
Απελευθέρωση και απέλαση για τον «Ιβάν» τον τρομερό!
Ο ανακριτής του δικαστηρίου της Γένοβας απέρριψε την αίτηση αποφυλάκισης, που είχε καταθέσει ο δικηγόρος του Μπογκντάνοφ, η διακομιδή του οποίου στη Σερβία θα γίνει με αστυνομική συνοδεία.

Τον περασμένο Μάρτιο ο «Ιβάν» είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση τριών χρόνων και τριών μηνών, ως εκ των βασικών υπαιτίων για τις ταραχές στην ιταλική πόλη.

Να θυμίσουμε, ακόμα, ότι ο «Ιβάν», αμέσως μετά τις ταραχές στον αγώνα της Γένοβας είχε προσπαθήσει να... αποδράσει, αλλά οι καραμπινιέρι τον είχαν ξετρυπώσει μέσα από την καμπίνα αποσκευών ενός πούλμαν!
 

Επιστρέφει ο «Κατσούρ», αμφίβολος ο «Σπυρό»!!

Χωρίς πολλές αλλαγές στην σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο επίσημο ματς της σεζόν κόντρα στην ΑΕΚ.
Επιστρέφει  ο «Κατσούρ», αμφίβολος ο «Σπυρό»
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σκοπεύει να προβεί μόνο στις αναγκαίες τροποποιήσεις της ενδεκάδας, οι οποίες το πολύ να είναι δύο σε σχέση με το ματς της Κυριακής.
Η πρώτη αφορά την επιστροφή του Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να τον επαναφέρει στο βασικό σχήμα, δίπλα στον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Απο εκεί και πέρα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Νίκο Σπυρόπουλο. Αν ο έμπειρος αμυντικός δεν τα καταφέρει τότε την θέση του θα πάρει ο Σεντρίκ Καντέ.
Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι θα είναι οι αναμενόμενοι... Ο Τζόρβας κάτω από τα δοκάρια, οι Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας (αν δεν προλάβει ο Σπυρόπουλος), ο Βύντρα δεξιά, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στον άξονα, ο Νίνης δεξιά, ο Λέτο αριστερά και ο Λουίς Γκαρσία, πίσω από τον Σισέ.
Πηγή: leoforos.gr

"Μετακομίζουμε στο... Γουδί"!

Με τον τίτλο αυτό η "Αυτόνομη Θύρα 10" του Ηρακλή καλεί τον κόσμο της ομάδας να δώσει το παρών το απόγευμα της Τετάρτης (16:00), στα γραφεία της ΕΠΟ, όπου θα εκδικαστεί η έφεση της ΠΑΕ.
"Μετακομίζουμε στο... Γουδί"!
Αναλυτικά:
«Η ύστατη ώρα για τον σύλλογο έφτασε!!! Άυριο στις 16:00 στα γραφεία της Ε.Π.Ο. στο Γουδή οι αντιπρόσωποι του ΗΡΑΚΛΗ μας δεν θα είναι μόνοι τους. Θα είμαστε κι εμείς εκεί για να γύρουμε οριστικά την πλάστιγγα πρός το δίκιο!
ΛΑΕ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ...ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ, ΟΙ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΠΕΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!
ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!
ΥΓ. Πληροφορίες για την εκδρομή στην αποψινή συνέλευση στο σύνδεσμο!»

Και η Νιουκάστλ για Σισέ!!

Οι φήμες περί αποχώρησης του Τζιμπρίλ Σισέ από τον Παναθηναϊκό όσο περνάει ο καιρός φουντώνουν όλο και περισσότερο με τους «μνηστήρες» που ερίζουν για τον Γάλλο επιθετικό, να αυξάνονται συνεχώς.
Και η Νιουκάστλ για Σισέ
Σύμφωνα με πληροφορίες η Νιουκάστλ είναι μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον Γάλλο φορ.

Οι «ανθρακωρύχοι» φαίνονται διατεθειμένοι να σπαταλήσουν ένα ποσό της τάξεως των εφτά εκατομμυρίων ευρώ για να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

Η αγγλική ομάδα έχει κάνει διερευνητική επαφή με τους διοικούντες του «τριφυλλιού» και θεωρεί τον Σισέ ως μια εξαιρετική περίπτωση και ικανό να καλύψει το κενό του Άντι Κάρολ.

Τις πληροφορίες επιβεβαιώνει και η ιστοσελίδα «mercato365», η οποία αναφέρει: «Ο Μεβλούτ Ερντίνγκ της Παρί και ο Τζιμπρίλ Σισέ του Παναθηναϊκού είναι επίσης στην λίστα της Νιουκάστλ».

Πηγή: sport24.gr

Γουστ-Άρη ο Μπέλιτς!!

Ο Νίκολα Μπέλιτς του Πανσερραϊκού με δηλώσεις του εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να πάει στον Άρη, περιμένοντας όπως είπε "μια επίσημη πρόταση".
Γουστ-Άρη ο Μπέλιτς!
«Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του Αρη προς το πρόσωπό μου, όμως τίποτα ακόμη δεν είναι σίγουρο. Αναμένω την επίσημη πρόταση! Επιθυμία δική μου είναι να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα και ο Αρης πληρεί όλες τις προϋποθέσεις, καθώς είναι μεγάλη ομάδα! Με έχουν προσεγγίσει κι άλλοι σύλλογοι, εκτός Ελλάδας, όμως εγώ προτιμώ τη χώρα σας, διότι Έλληνες και Σέρβοι είναι ίδιοι και δεν θα ήθελα να αλλάξω τις συνήθειές μου», δήλωσε ο Σέρβος στο novasports.gr.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπέλιτς έχει στα χέρια του πρόταση για τριετές συμβόλαιο από την τουρκική Γκαζιαντεπσπορ, όμως δεν θέλει να μετακομίσει στη γειτονική χώρα, παρά τα 600 χιλιάδες ευρώ που του δίνουν οι Τούρκοι. Δεν θέλει να φύγει από την Ελλάδα και αυτό είναι ένα επιπλέον «χαρτί» στα χέρια των κιτρίνων οι οποίοι επεξεργάζονται την περίπτωσή του. Θεωρείται δεδομένο πως εάν το αποφασίσει ο Τσιώλης, ο Μπέλιτς θα αποκτηθεί.
Πηγή: novasports.gr

"Ρώτησες για τον Γκιγκς; Πάρε δρόμο!" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ράιαν Γκιγκς είναι σε κακή κατάσταση, λόγω του γνωστού "ροζ" σκανδάλου, ο Άλεξ Φέγκιουσον είχε τονίσει πως δεν θέλει να μιλήσει για το θέμα και ο δημοσιογράφος που… τόλμησε να το κάνει πήρε κόκκινη κάρτα!
"Ρώτησες για τον Γκιγκς; Πάρε δρόμο!" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Σκοτσέζος «πιάστηκε» να λέει στην υπεύθυνη Τύπου πως ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος πρέπει να αποκλειστεί από τη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής στο Λονδίνο.
Aναλυτικά ο διάλογος που ακολούθησε:
Φέργκιουσον στην υπεύθυνη Τύπου: «Ο τύπος που ρώτησε για τον Γκιγκς… στην συνέντευξη Τύπου»
Υπεύθυνη Τύπου: «Ποιος απ’ όλους;»
Φέργκιουσον: «Αυτός που έκανε την ερώτηση… Ποιος;»
Υπεύθυνη Τύπου: «Α, ναι, θα σας πω μετά»
Φέργκιουσον «Ποιος;»
Υπεύθυνη Τύπου: «Θα σας πω μετά»
Φέργκιουσον: «Θα έρθει την Παρασκευή;»
Υπεύθυνη Τύπου: «Ο τύπος με το λαπτοπ;»
Φέργκιουσον «Ναι. Ενημέρωσέ τον πως του απαγορεύεται η είσοδος την Παρασκευή!».
Πηγή: gazzetta.gr



Δεν έχει Ολυμπιακό, πήγε Τζένοα!!

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Τζένοα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος ήταν πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού.

Δεν έχει Ολυμπιακό, πήγε Τζένοα!
Το απόγευμα της Τρίτης υπήρξε μία τρίωρη συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων της Μίλαν και της Τζένοα και στην οποία αποφασίστηκε η… ανταλλαγή κάποιων παικτών.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Τζένοα μετά την συνάντηση, οι «ροσονέρι» απέκτησαν έναντι 7 εκατομμυρίων ευρώ τον Μπόατενγκ, ενώ αγόρασαν και το 100% των δικαιωμάτων του Αμέλια. Έτσι λοιπόν, ο μόνος παίκτης που θα ανήκει και στις δύο ομάδες θα είναι πλέον ο Μπερέτα, ενώ ο Παπασταθόπουλος επέστρεψε στην ομάδα της Γένοβας.

«Δύο ομάδες όπως η Τζένοα και η Μίλαν δεν μπορούν να μαλώνουν, συνεπώς βρήκαμε τη λύση και ο Μπόατενγκ θα ανήκει ολοκληρωτικά στη Μίλαν», ανέφερε ο Ενρίκο Πρετσιόζι.

Όσον αφορά πάντως τον Έλληνα αμυντικό, αξίζει να τονίσουμε πως πήγε στην Τζένοα ως μεταγραφή και όχι ως δανεικός, έναν χρόνο μόλις μετά την άφιξη του στο Μιλάνο.

Με Σαβίνι στην αποστολή ο «Δικέφαλος»!!

Με αρκετά νέα πρόσωπα, τη συμμετοχή του Μίρκο Σαβίνι, αλλά και την απουσία του Έτο συγκροτήθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αυριανό τελευταίο αγώνα των play-off απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου στην Τούμπα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός υπέστη θλάση β’ βαθμού στον τετρακέφαλο, ενώ ο Ιταλός αμυντικός έκανε θεραπεία στο εγχειρισμένο γόνατο του, αλλά παρ’ όλα αυτά συμπεριλήφθηκε στην εικοσαμελή.
Στην αποστολή που ανακοίνωσε μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης ο τεχνικός του «Δικεφάλου» Μάκης Χάβος, συμπεριλήφθηκαν επίσης οι Σακελλαρίου, Γεωργίου και Πετρίσεβιτς, ενώ εκτός έμεινε και ο Βλάνταν Ίβιτς που ταλαιπωρείται από ίωση.
Αναλυτικά, η αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Γεωργίου, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας, Ελ Ζαρ, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια και Βιτόλο.

Πήρε Πέρισιτς η Ντόρτμουντ!!

Το κενό που άφησε η αποχώρηση του Νούρι Σαχίν για τη Ρεάλ Μαδρίτης πριν από δύο εβδομάδες, κάλυψε σήμερα η Ντόρτμουντ.
Οι πρωταθλητές Γερμανίας, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild, προχώρησαν στην απόκτηση του Κροάτη επιθετικού μέσου, Ιβάν Πέρισιτς, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Κλαμπ Μπριζ. «Είμαι χαρούμενος που φεύγω από το σύλλογο με το συγκεκριμένο τρόπο. Ήταν μια σημαντική περίοδος στην καριέρα μου» σχολίασε ο κορυφαίος παίκτης του βελγικού πρωταθλήματος την τελευταία σεζόν, μέσω του επίσημου site της Κλαμπ Μπριζ.

Με απουσίες στο ντέρμπι η ΑΕΚ!!

Χωρίς τους τραυματίες Νίκο Λυμπερόπουλο, Σανέλ Γιάχιτς, Νίκο Γεωργέα και Ισμαέλ Μπλάνκο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του αυριανού τελευταίου αγώνα των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα κρίνει αν μία από τις δύο ομάδες θα πάρει το «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Μετά την προπόνηση ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία απαρτίζουν 21 παίκτες. Πρόκειται για τους Σάχα, Αραμπατζή, Αργυρίου, Ματέος, Κλωναρίδη, Καράμπελα, Μανωλά, Νταντόμο, Καφέ, Λαγό, Μπαχά, Γκέντσογλου, Ντρπιτς, Μάκο, Γκερέιρο, Σκόκο, Μπερνς, Νικόλτση, Έντερ, Λεονάρντο και Ντιόπ.
Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπολογίζονται και οι τιμωρημένοι Δέλλας και Μίτσελ.

«Κουνάει μαντήλι» ο Φερέιρα!!

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και είναι χαρακτηριστικό πως στη σημερινή προπόνηση, αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του.
«Κύριοι θέλω να σας χαιρετήσω σήμερα και να σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι. Κάποιους από εσάς δεν θα σας δω αύριο (Τετάρτη) που έχουμε το ματς με την ΑΕΚ γι’ αυτό σας χαιρετώ από σήμερα. Δουλέψαμε καλά 6 μήνες, είχαμε καλή συνεργασία, δεν πήραμε το πρωτάθλημα, αλλά νομίζω το αξίζαμε. Είστε καλοί παίκτες και καλοί χαρακτήρες. Ίσως είμαστε μαζί και του χρόνου, ίσως και όχι. Κανείς δεν γνωρίζει το μέλλον», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός.

Στις 21/8 η έναρξη της Primera Division!!

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα στην Ισπανία, καθώς η ποδοσφαιρική λίγκα της χώρας ανακοίνωσε σήμερα ότι η «αυλαία» της αγωνιστικής περιόδου 2011-12 θα ανοίξει στις 21 Αυγούστου.
Επίσης, η Λίγκα έκανε γνωστό ότι η Πριμέρα Ντιβιζιόν θα ολοκληρωθεί στις 13 Μαΐου 2012, προκειμένου να δοθεί χρόνος στην εθνική ομάδα της Ισπανίας να προετοιμαστεί για την τελική φάση του EURO 2012 σε Πολωνία και Ουκρανία, στην οποία οι «φούριας ρόχας» καλούνται να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν το 2008 στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ισπανικό πρωτάθλημα άρχιζε, παραδοσιακά, τον Σεπτέμβριο, καθώς πολλοί φίλαθλοι βρίσκονται σε διακοπές ολόκληρο τον Αύγουστο. Τα τελευταία χρόνια, όμως, η έναρξη της διοργάνωσης μετατέθηκε για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου. Τώρα, η έναρξη της σεζόν στις 21 Αυγούστου ενδέχεται να μην είναι δημοφιλής μεταξύ των ποδοσφαιρόφιλων και η προσέλευση των θεατών στα γήπεδα να είναι μικρή.
Πριν από την έναρξη του ισπανικού πρωταθλήματος θα διεξαχθεί το Σούπερ Καπ Ισπανίας, ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα και την κυπελλούχο Ρεάλ Μαδρίτης, με το οποίο ανοίγει η «αυλαία» της σεζόν στην χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου. Ο τελικός θα είναι διπλός, στις 14/8 στο «Μπερναμπέου» και στις 17/8 στο «Καμπ Νου».

Άλλο το ... "χάρτινο" κι άλλο ο Μπέος;

«Ηθική υποχρέωση» απέναντι στους Έλληνες φιλάθλους χαρακτηρίζει η ΠΑΕ ΑΕΚ την ένσταση κατά Ολυμπιακού Βόλου: "Δεν νομιμοποιούμε την παρανομία και τους αυτουργούς της». Αιχμές για Σούπερ Λίγκα
Άλλο το ... "χάρτινο" κι άλλο ο Μπέος;
Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ εξηγεί γιατί έλαβε την απόφαση να καταθεσει ενσταση για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και… απαντάει σε όσους την κατηγορούν.

Σε αυτή αναφέρει πως η ένσταση αποτελούσε επιθυμία τόσο των φίλων της Ένωσης όσο και όλων των Ελλήνων, σημειώνει πως δεν έχει καμία σχέση με το… χάρτινο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού και προσθέτει ότι «οι αξίες που πρεσβεύει η ΑΕΚ και η ιστορία της δεν διαβάλλονται».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε ένσταση αναφορικά με το κύρος της αναμέτρησης του εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ένσταση αυτή κατατέθηκε ως ελάχιστη ηθική υποχρέωση, τόσο προς τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ, όσο και προς όλο το φίλαθλο κόσμο της Ελλάδας, που δεν δέχεται να συμπορεύεται με αυτούς που κάνουν λάβαρο παραβατικές και προκλητικές συμπεριφορές.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο κόσμος της, φέτος, έχουν αποδείξει ότι είναι οι μόνοι που αντιστέκονται απέναντι σε διοργανώτριες αρχές και όργανα που με τις αποφάσεις τους εθελοτυφλούν και «νομιμοποιούν» την παρανομία, αφήνοντας ατιμώρητους ή και καμία φορά επιβραβεύοντας τους αυτουργούς της.

Τα «παπαγαλάκια» και όσοι δεν θέλουν την ΑΕΚ να πρωταγωνιστεί, αλλά να κρατάει ρόλο κομπάρσου, θα βαλθούν πάλι να διαστρεβλώσουν καταστάσεις και να μπουν σε συγκρίσεις με το «χάρτινο» πρωτάθλημα του 2008 και την ηθική που πρέπει να τηρείται.

ΟΧΙ κύριοι. Δεν θα σας κάνουμε τη χάρη. Οι αξίες που πρεσβεύει η ΑΕΚ και η ιστορία της δεν διαβάλλονται, όταν κινείται κατά των παραβατών και των «βιαστών» του ποδοσφαίρου.

Οι αξίες και η ηθική αμαυρώνονται με τη συγκάλυψη και την ατιμωρησία.

Η ένσταση μας γίνεται σήμερα, έχοντας την 3η θέση στα play-off, έχοντας ακόμα μία αγωνιστική που όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά για όλες τις ομάδες και βεβαίως χωρίς να αγνοείται από κανέναν ότι η πρώτη θέση στα play-off, δεν οδηγεί σε ομίλους του Champions League, αλλά σε δύο προκριματικούς αγώνες, χωρίς την εξασφάλιση πρόκρισης ή οικονομικής ενίσχυσης.

Σήμερα για άλλη μία φορά, η ΠΑΕ ΑΕΚ καταγγέλλει τα αυτονόητα, ανεξαρτήτως της τελικής έκβασης των αγωνιστικών αποτελεσμάτων αλλά και της απόφασης των αθλητικών δικαιοδοτικών αρχών, που πιστεύουμε ότι μετά από την 5ετή παρουσία τους στη Super League, πρέπει να διαπνέονται και αυτοί από πνεύμα κάθαρσης και εξυγίανσης του χώρου.

Το ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει.

Το οφείλουμε στην ιστορία μας, στα παιδιά μας και στον αυτοσεβασμό του καθένα μας ξεχωριστά.

«Είναι… δήθεν η γενοκτονία των Ποντίων»!!

Προκλητική ανακοίνωση εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας, στην οποία κάνει λόγο για «δήθεν… γενοκτονία των Ποντίων».
«Είναι… δήθεν η γενοκτονία των Ποντίων»
Όπως τονίζει: «Σε ισχυρισμούς που διαστρεβλώνουν την ιστορία στηρίζονται οι εκδηλώσεις για τη δήθεν γενοκτονία των Ποντίων που οργανώθηκαν και φέτος στην Ελλάδα».

Συνεχίζοντας αναφέρει: «δεν εξυπηρετούν το σκοπό της ανάπτυξης των Τουρκοελληνικών σχέσεων. Καταδικάζουμε και αρνούμαστε τις πρωτοβουλίες αυτές που στερούνται επιστημονικής βάσης και ηθικώς είναι προβληματικές. Στην πραγματικότητα το συμβατικό πλαίσιο του πρόσφατου κοινού μας παρελθόντος συνιστά απάντηση στους ισχυρισμούς αυτούς».

Στην ΤΣΣΚΑ ο Σφαιρόπουλος!!

Έτοιμος να αποδεχθεί την πρόταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος! Αλλος ένας Έλληνας προπονητής είναι στο δρόμο προς το εξωτερικό, με τους επιτυχημένους Κατσικάρη και Ζούρο να έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και να δείχνουν το δρόμο.
Στην ΤΣΣΚΑ ο Σφαιρόπουλος!
Ο Σφαιρόπουλος θα συνεργαστεί με τον Γιόνας Καζλάουσκας, με τον οποίο δούλεψε μαζί στον Ολυμπιακό και στην Εθνική ομάδα. Ο πρώην προπονητής του Κολοσσού - με τους Ροδίτες έφτασε τρεις φορές στα πλέι οφ - θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Λιθυουανού και θα ξεκινήσει με αυτόν τον τρόπο τη δική του ευρωπαϊκή καριέρα.
Πηγή: sportdog.gr

Την Πέμπτη στην Πειθαρχική ο Μπέος!!

Μετά την ένσταση της ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Αχιλλέας Μπέος κλήθηκαν για την Πέμπτη (26/5, 13:00)σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή.
Την Πέμπτη στην Πειθαρχική ο Μπέος
Συγκεκριμένα άμεσα η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία τόσο την ΠΑΕ, όσο και τον πρόεδρό της. Η απολογία θα γίνει την Πέμπτη στις 13:00, μία μέρα αφότου όμως θα έχουν ολοκληρωθεί τα πλέι οφ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας έχει ως εξής:
«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 26/05/2011 και ώρα 13.00 την παρακάτω ΠΑΕ:
Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Α.Μπέο: «Με βάση την από 24-5-2011 ένσταση κατά του κύρους του αγώνα ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΕ ΑΕΚ που τελέσθηκε στις 22-5-2011, καλείσθε την Πέμπτη 26-5-2011 και ώρα 13.00. κατά την εκδίκασή της προκειμένου να απολογηθείτε».

Σάλος στην Αγγλία με Γκιγκς!!

Ο Ουαλός άσος εμπλέκεται σε ερωτικό σκάνδαλο, ενώ δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση της Μάντσεστερ, πέντε μέρες πριν τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπαρτσελόνα!
Σάλος στην Αγγλία με Γκιγκς! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Σύμφωνα με όσα λέγονται στην Αγγλία, ο 37χρονος παίκτης είχε συνάψει παράνομη σχέση με την Ίμοτζεν Τόμας, "καυτό" μοντέλο και συμπατριώτισσα του Γκιγκς, ωστόσο ο άσος των "κόκκινων διαβόλων" έκανε ό,τι περνούμε από το χέρι του για μην πάρει το σκάνδαλο δημοσιότητα.
Ο Γκιγκς παρουσιάζεται να έχει ξοδέψει 150.000 λίρες σε δικηγόρους για να μείνει μυστική η σχέση του με την εντυπωσιακή Τόμας, αλλά όπως φαίνεται δεν τα κατάφερε. Την αποκάλυψη έκανε, μάλιστα, ο βουλευτής Τζον Χέμινγκ στο Κοινοβούλιο!
Εξάλλου, ο Γκιγκς απουσίαζε από τη σημερινή προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρόλο που δεν έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού! Κι όλα αυτά λίγες μόνο μέρες πριν το μεγάλο τελικό του Σαββάτου κόντρα στην "Μπάρτσα" για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ίμοτζεν Τόμας έχει συνάψει σχέσεις με πολλούς γνωστούς ποδοσφαιριστές. Πρόσφατα ενεπλάκη σε σκάνδαλο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ πιο παλιά είχε μπλέξει και με τον Νέρι Καστίγιο.

Ο Ράντος το τελικό o.k.!!

Στην Ελβετία θα μεταβεί ο προπονητής τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού, προκειμένου να τσεκάρει τον Φράνκο Κονστάντσο, στο παιχνίδι της ομάδας του με τη Λουκέρνη.
Ο Ράντος το τελικό o.k.
Αυτό που βγαίνει από το Λιμάνι είναι ότι αν ο Ράντος δώσει τη συγκατάθεσή του, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση του Αργεντινού πορτιέρο.
Κάπως... πρωτοποριακό για τα δεδομένα ελληνικής ομάδας, καθώς η τελική εισήγηση θα είναι του προπονητή ο οποίος είναι υπεύθυνος για τους τερματοφύλακες. Ο Ράντος θα αναχωρήσει αύριο από την Ελλάδα προκειμένου να μεταβεί στην Ελβετία και να δει από κοντά αγωνιζόμενο τον 31χρονο πορτιέρο.

Το video της ημέρας!!

Η επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague παρουσίασε σε βίντεο το TOP 10 με τις καλύτερες φάσεις της φετινής σεζόν, όπου... απουσιάζει ο πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός!
Best of... χωρίς εξάστερο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Από ελληνικής πλευράς, στις κορυφαίες φάσεις συγκαταλέγεται το κάρφωμα του Τζαμόν Λούκας στον πρώτο αγώνα με τη Σιένα στο ΣΕΦ.

















Η νέα φανέλα των πρωταθλητών! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη νέα εμφάνιση για τη σεζόν 2011-12 παρουσίασαν οι πρωταθλητές Αγγλίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Η νέα φανέλα των πρωταθλητών! (ΒΙΝΤΕΟ)
Η βασική διαφοροποίηση σε σχέση με τη φετινή φανέλα είναι στον γιακά, όπου είναι μονοκόμματος με λευκό και μαύρο χρώμα.











Με νέα Ίμια απειλούν οι Τούρκοι!!

Σε επιφυλακή είναι η περιοχή γύρω από το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι ύστερα από δήλωση του Ναμίκ Κεμάλ Ζεϊμπέκ για ύψωση τουρκικών σημαιών στα δύο νησιά την Τετάρτη 25 Μαΐου.
Με νέα Ίμια απειλούν οι Τούρκοι
Ο Ζεϊμπέκ είναι πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος της Τουρκίας και η δήλωσή του έχει θέσει σε συναγερμό τόσο το λιμενικό όσο και το πολεμικό ναυτικό.
Και όλα αυτά λίγες μέρες πριν τις εθνικές εκλογές στην Τουρκία που έχουν προγραμματιστεί για τις 12 Ιουνίου.
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φέρεται να είναι κατά αυτής της ενέργειας.
Από την πλευρά του, ο Ναμίκ Κεμάλ Ζεϊμπέκ δήλωσε μεταξύ των άλλων πως τα δύο νησιά είναι τουρκικά και δεν ανήκουν σε γκρίζα ζώνη για αυτό θα πρέπει να επέμβουν οι τούρκικες ένοπλες δυνάμεις.
Πληροφορίες αναφέρουν πως σε περίπτωση που γίνει απόπειρα να εισέλθουν στα δύο νησιά με τουρκικές σημαίες τότε θα επέμβουν άμεσα ελληνικά πολεμικά πλοία και ακταιωροί.
Πηγή: cosmo.gr

Αραγε ξέρει τι είναι ΑΕΚ;

Η δυνατότητα της ΑΕΚ να υποβάλει ένσταση και να κερδίσει το ματς του Βόλου στα χαρτιά (κούνια που την κούναγε... σιγά μην κερδίσει ένσταση στη Σούπερ Λίγκα του Μπέου και του Μαρινάκη), ξεκίνησε μια κουβέντα εσωτερικά μεταξύ των οπαδών της.
Αραγε ξέρει τι είναι ΑΕΚ;
Γράφει ο Στράτος Σεφτελής...
Η συντριπτική πλειονότητα είναι σαφώς υπέρ της μη υποβολής ένστασης από την ομάδα τους. Μια ομάδα που έχει κάνει σημαία της (και με το δίκιο της) ότι της αφαιρέθηκε τίτλος πρωταθλήτριας στα χαρτιά, δεν μπορεί να υποπέσει σε τέτοιο τεράστιο ολίσθημα. Υπάρχουν όμως και αρκετοί που υποστηρίζουν ότι πρέπει να τιμωρηθεί ο μεγαλύτερος υβριστής της ΑΕΚ και της ιστορίας της, ο Μπέος.
Η δεύτερη άποψη είναι σαφώς λανθασμένη. Υπάρχουν άλλοι τρόποι για να τιμωρηθεί ο συγκεκριμένος. Τρόποι που να στηρίζονται στους νόμους. Δεν μπορείς όμως να τιμωρήσεις μια ομάδα αγωνιστικά (Ολυμπιακός Βόλου), που έχει 3-1 νίκες απέναντί σου φέτος, με το πρόσχημα ότι θέλεις να εκδικηθείς τον ιδιοκτήτη της.
Ετσι ακριβώς αντιδρούν ομαδούλες της γειτονιάς. Και η ΑΕΚ ούτε υπήρξε, ούτε θα υπάρξει ποτέ κοντόφθαλμος σύλλογος, παρά την προσπάθεια μερικών να τη μετατρέψουν σε ομάδα γραφικών. Είναι πολύ κρίσιμη η απόφαση που καλείται να πάρει ο κ. Αδαμίδης. Ηλθε η ώρα να αποδείξει ότι έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος της ομάδας που ηγείται. Από την άλλη, αν διαφωνεί με τις πρακτικές Μπέου, δεν θα ψήφιζε τον εκλεκτό του (Καννελόπουλο) στις εκλογές της Σούπερ Λίγκας το περασμένο καλοκαίρι...
Πηγή: Εθνοσπόρ.

Τα προνόμια των Supporters!!

Διαβάστε αναλυτικά τα προνόμια που θα κατέχουν όσοι πάρουν μέρος στο club των Supporters ανάλογα με το ποσό που θα διαθέσει ο καθένας στα ειδικά πακέτα που υπάρχουν.
Τα προνόμια των Supporters
Το site των Supporters (www.aeksupporters.gr) άνοιξε και εκεί μπορεί ο καθέ ένας, που ενδιαφέρεται να ακολουθήσει αυτό το εγχείρημα, να ενημερώθει σχετικά. Ακολουθεί η λίστα με τα προνόμια που θα έχουν όσοι πάρουν μέρος στα ειδικά πακέτα που υπάρχουν:
1η Κατηγορία (200 €)
Α) Έκπτωση* της τάξεως του 20% στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας για τη χρονιά 2011-2012 (ισχύει για θέσεις στις θύρες 1, 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17, 19, 21, 23, 31, 33 και 35).
Β) Αντιπροσώπευση στο Δ.Σ. της AE.
Γ) Διάθεση 5 θέσεων VIP στο ΟΑΚΑ, σε κάθε αναμέτρηση. Οι δικαιούχοι θα προκύπτουν μετά από κλήρωση και:
Θα παρακολουθούν μία προπόνηση μέσα στην εβδομάδα.
Θα παρακολουθούν τον αγώνα από θέσεις VIP.
Θα υπάρχει δυνατότητα συνάντησης με μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ, πριν ή μετά την αναμέτρηση, για ανταλλαγή ιδεών.
Θα λαμβάνουν μπάλα με υπογραφές των παικτών και του προπονητικού τιμ.
Θα πραγματοποιούν την κλήρωση για την επόμενη αναμέτρηση, στο τέλος του αγώνα.
Δ) Προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη σεζόν πριν από την επίσημη προπώληση.
Ε) Προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας για το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.
ΣΤ) Αποστολή προσωπικών sms με σημαντικά νέα που αφορούν την ομάδα μας πριν την επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ.
2η Κατηγορία (1.000 ευρώ)
Α) Έκπτωση* της τάξεως του 20% στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας για τη χρονιά 2011-2012 (ισχύει για θέσεις στις θύρες 1, 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17, 19, 21, 23, 31, 33, 35 και 29).
Β) Διάθεση 5 θέσεων VIP στο ΟΑΚΑ, σε κάθε αναμέτρηση. Οι δικαιούχοι θα προκύπτουν μετά από κλήρωση και:
Θα μπορούν να γευματίζουν με δύο παίκτες της ομάδας στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα.
Θα παρακολουθούν μία προπόνηση μέσα στην εβδομάδα.
Θα παρακολουθούν την αναμέτρηση από θέσεις VIP.
Θα συναντούν τον προπονητή της ΑΕΚ στα Σπάτα και θα συνομιλούν μαζί του για την πορεία της ομάδας.
Θα λαμβάνουν φανέλα της ομάδας με το όνομά τους, υπογραφές των παικτών και όλου του προπονητικού τιμ.
Θα φωτογραφίζονται με τους αρχηγούς της ομάδας και θα λαμβάνουν υπογεγραμμένη την φωτογραφία τους.
Θα πραγματοποιούν την κλήρωση για την επόμενη αναμέτρηση, στο τέλος του αγώνα.
Γ) Προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη σεζόν πριν από την επίσημη προπώληση.
Δ) Προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας για το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.
Ε) Αποστολή προσωπικών sms με σημαντικά νέα που αφορούν την ομάδα μας, πριν την επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ.
3η Κατηγορία (2.000 ευρώ)
Α) Έκπτωση* της τάξεως του 15% στην αγορά διαρκείας για την χρονιά 2011-2012 (ισχύει για θέσεις στις θύρες Ρ1 και Ρ2).
Β) Διάθεση 3 θέσεων VIP στο ΟΑΚΑ, σε κάθε αναμέτρηση. Οι δικαιούχοι θα προκύπτουν μετά από κλήρωση και:
Θα μπορούν να γευματίζουν με τους 3 αρχηγούς της ομάδας στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα.
Θα παρακολουθούν μία προπόνηση μέσα στην εβδομάδα.
Θα παρακολουθούν την αναμέτρηση από θέσεις VIP και θα χρησιμοποιούν το members aerea του ΟΑΚΑ.
Θα συναντούν τον προπονητή μας στα Σπάτα και θα συνομιλούν μαζί του για την πορεία της ομάδας.
Θα λαμβάνουν φανέλα της ομάδας με το όνομά τους, υπογραφές των παικτών και του προπονητικού τιμ, καθώς και μπάλες της αναμέτρησης με υπογραφές των παικτών.
Θα φωτογραφίζονται με τους αρχηγούς της ομάδας και θα λαμβάνουν υπογεγραμμένη τη φωτογραφία τους.
Θα πραγματοποιούν την κλήρωση για την επόμενη αναμέτρηση, στο τέλος του αγώνα.
Γ) Στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, 3 άτομα που θα προκύπτουν από κλήρωση, θα έχουν την ευκαιρία να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο με την αποστολή της ΑΕΚ και να συνοδεύσουν την ομάδα στο δρόμο της προς το γήπεδο, σε ξεχωριστό πούλμαν.
Δ) Προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη σεζόν πριν από την επίσημη προπώληση.
Ε) Προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας για το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.
ΣΤ) Αποστολή προσωπικών sms με σημαντικά νέα που αφορούν την ομάδα μας, πριν την επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ.
4η Κατηγορία (5.000 ευρώ)
Α) Έκπτωση* της τάξεως του 15% στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας για τη χρονιά 2011-2012 (ισχύει για θέσεις στις θύρες Ρ1 και Ρ2).
Β) Δύο συναντήσεις με το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ μέσα στη χρονιά.
Γ) Δύο συναντήσεις με τη συμμετοχή προπονητή και αρχηγών της ομάδας.
Δ) Δυνατότητα παρακολούθησης δύο προπονήσεων στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα.
Ε) Φανέλα της ομάδας, με το όνομα του supporter, υπογραφές των παικτών και του προπονητικού τιμ.
ΣΤ) Φωτογράφιση με τους αρχηγούς και παράδοση της υπογεγραμμένης φωτογραφίας στον supporter.
Ζ) Στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, 3 άτομα που θα προκύπτουν από κλήρωση, θα έχουν την ευκαιρία να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο με την αποστολή της ΑΕΚ και να συνοδεύσουν την ομάδα στο δρόμο της προς το γήπεδο, σε ξεχωριστό πούλμαν.
Η) Προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη σεζόν πριν από την επίσημη προπώληση.
Θ) Προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας για το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.
Ι) Αποστολή προσωπικών sms με σημαντικά νέα που αφορούν την ομάδα μας, πριν την επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ.
5η Κατηγορία (10.000 ευρώ)
Α) Έκπτωση* της τάξεως του 10 % στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας για τη χρονιά 2011-2012 (ισχύει για τις θέσεις MEMBERS).
Β) Μηνιαία Συνάντηση με το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ μέσα στη χρονιά.
Γ) Δυνατότητα παρακολούθησης προπονήσεων στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα.
Δ) Συνάντηση κάθε τρεις μήνες με τον προπονητή και τους βοηθούς του.
Ε) Συνάντηση κάθε τρεις μήνες με τους αρχηγούς της ομάδας.
ΣΤ) Δυνατότητα παρακολούθησης της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας.
Ζ) Δυνατότητα να ταξιδεύουν με τα μέλη του Δ.Σ. σε αγώνες εντός και εκτός Ελλάδος.
Η) Δυνατότητα προπόνησης υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας και δυνατότητα συμμετοχής σε διπλό της ομάδας.
Θ) Προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη σεζόν πριν από την επίσημη προπώληση.
Ι) Αποστολή προσωπικών sms με σημαντικά νέα που αφορούν την ομάδα μας, πριν την επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ.
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι παραπάνω εκπτώσεις θα αφορούν σε συνδρομές μέχρι τις 30/06/2011.
Πηγή: aek365.gr