Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Αγκουέρο: Μένει στη Μαδρίτη, αλλάζει ομάδα!

Άμεσες είναι οι εξελίξεις στην Ατλέτικο Μαδρίτης σε ό,τι αφορά το μέλλον του Σέρχιο Αγκουέρο. Παρά τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, Ενρίκερ Θερέθο, ότι δεν τίθεται θέμα πώλησης του, το ενδεχόμενο να φύγει από την Ατλέτικο είναι περισσότερο πιθανό από ποτέ.

Όπως μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Αγκουέρο, με δική του πρωτοβουλία, πήγε στα γραφεία του συλλόγου, όπου και είχε συνάντηση με τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος. Σε αυτή ο Αργεντινός επιθετικός ενημέρωσε ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην ομάδα και πως πρέπει αυτό να το αποδεχθούν και να του επιτρέψουν να αποχωρήσει από την Ατλέτικο…

«Τους ενημέρωσα για την απόφαση μου. Επίσης, τους ζήτησα να λάβουν σοβαρά υπόψη τους κάθε πρόταση που θα κατατεθεί για εμένα», τόνισε ο Σέρχιο Αγκουέρο στην ιστοσελίδα του συλλόγου και συνέχισε:

«Είμαι υπερήφανος για τα 101 γκολ που πέτυχα με την Ατλέτικο. Όλα αυτά τα χρόνια έδινα τα πάντα για αυτή την ομάδα», κατέληξε ο Αργεντινός.

Και κάπου εδώ μπαίνει το όνομα της Ρεάλ Μαδρίτης. Τα περισσότερα ισπανικά ΜΜΕ γράφουν ότι πίσω από τις εξελίξεις αυτές κρύβεται η «βασίλισσα» και ο Ζοζέ Μουρίνιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ισπανικών ιστοσελίδων, ο Αγκουέρο τις προηγούμενες ημέρες είχε επαφές με άτομα της Ρεάλ, και πλέον έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ίδια πόλη, τη Μαδρίτη, αλλά σε άλλη ομάδα, την Ρεάλ.

Εδώ όμως μπαίνει ένα μεγάλο πρόβλημα για τον ίδιο και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Αγκουέρο έχει δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ατλέτικο, το οποίο έχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν φαίνεται να διατεθειμένη να δώσει τα χρήματα αυτά και προσπαθεί να… αναγκάσει την Ατλέτικο, μετά από πιέσεις του παίκτη, να δεχθεί πρόταση με λιγότερα χρήματα από αυτά που ορίζει η ρήτρα.

Οι εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες, με τα ισπανικά ΜΜΕ να εκτιμούν ότι οι πιθανότητες πραγματοποίησης της μεταγραφής να είναι αρκετές. Παρόλα αυτά, η Ρεάλ καλείται να «παλέψει» και με άλλες ομάδες για τον Αγκουέρο.

Η Γιουβέντους έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αλλά έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα… Δεν θα παίζει στην Ευρώπη. Το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται σαν μεγαλύτερο πρόβλημα για την Ρεάλ, καθώς και στην Ευρώπη παίζει, αλλά και τα χρήματα φέρεται να έχει για να αποκτήσει τον Αγκουέρο, χωρίς να μπει σε διαπραγματεύσεις με την Ατλέτικο… Απλώς καλύπτοντας τη ρήτρα. Το ερώτημα όμως είναι… Ο Αγκουέρο θα θέλει να παίξει στη Σίτι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: