Τρίτη 24 Μαΐου 2011

«Είναι θέμα φιλοσοφίας»

Καμία διάθεση να καταγγείλει τον Αχιλλέα Μπέο στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με την ΑΕΚ δεν έχει ο Ατρόμητος, όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Σπανός.
«Είναι θέμα φιλοσοφίας»
Παρά το έννομο συμφέρον που προκύπτει για τους Περιστεριώτες, ο πρόεδρος του Ατρόμητου τόνισε ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με το θέμα.
«Αυτές οι κινήσεις δεν ανήκουν στη φιλοσοφία του Ατρομήτου. Είναι ένα θέμα που αφορά την ΑΕΚ. Αν θέλει αυτή να καταθέσει ένσταση, να το κάνει. Εμείς από την πλευρά μας δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με αυτό το θέμα» δήλωσε αρχικά στο sport-fm.gr και πρόσθεσε:
«Αν θέλαμε να διεκδικήσουμε την έξοδό μας στην Ευρώπη, εκτός αγωνιστικού χώρου, στα χαρτιά, θα το είχαμε κάνει μετά τον τελικό του Κυπέλλου. Έπειτα από ένα ματς που δεν τελείωσε ποτέ. Όμως, επαναλαμβάνω, πως δεν είναι αυτή η φιλοσοφία του συλλόγου μας».
Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που κατοχυρωνόταν ο αγώνας στην ΑΕΚ (γεγονός που χρίζει την Ένωση αυτομάτως φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι οφ) και στο τέλος οι «κιτρινόμαυροι» ήταν αυτοί που θα έπαιρναν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, τότε ένα από τα εισιτήρια του Europa League θα πήγαινε στα χέρια του Ατρομήτου, επειδή ήταν ο φιναλίστ του τελικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: