Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Ηρακλής!!

Με νέο πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο τον Νικόλαο Αρταβάνη θα πορευτεί η ΠΑΕ Ηρακλής. Σήμερα πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα η πρώτη σύσκεψη του νέου διοικητικού σχήματος, με βάση την αίτηση, που κατέθεσε ο Γυμναστικός Σύλλογος στο Πρωτοδικείο, παρουσία και ευρείας ομάδας Ηρακλειδέων παραγόντων, που βρίσκονται κοντά στη νέα προσπάθεια. Έτσι το νέο ΔΣ της ΠΑΕ είναι το εξής:
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Νικόλαος Αρταβάνης
Αντιπρόεδρος: Μιχαήλ Γεράνης
Μέλη:Βασίλειος Χατζηπαναγής, Απόστολος Παπαϊωάννου, Ευάγγελος Κουκλίτης, Νικόλαος Υψηλάντης, Πέτρος Πετρίδης, Σταύρος Ποιμενίδης, Κωνσταντίνος Κεφαλάς
Σημειώνεται ότι δικαίωμα υπογραφής διατηρούν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Αρταβάνης, καθώς και ο Αντιπρόεδρος, κ. Γεράνης.
Απόφαση για νομική δίωξη
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και η Επιτροπή Παραγόντων, η οποία στηρίζει την διοικητική προσπάθεια, συναποφάσισαν να ασκήσουν κάθε νόμιμο μέσο εναντίον κάθε φυσικού ή νομικού προσώπου, που ενήργησε εις βάρος των συμφερόντων του ΗΡΑΚΛΗ.
Γαλάζιος φορέας για Ηρακλή
Για ακόμα μια φορά εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των φίλων του Ηρακλή στο κάλεσμα της «Επιτροπής Συσπείρωσης Δυνάμεων Ηρακλή». Συγκεκριμένα γέμισε η αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης από εκαντοντάδες φίλους του Ηρακλή που επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αυτή την κίνηση.
Στην συνάντηση αυτή βγήκε η απόφαση να δημιουργηθεί ένας γαλάζιος φορέας που θα στηρίζει τον σύλλογο. Επίσης πολλοί φίλοι του Ηρακλή γράφτηκαν από σήμερα κιόλας ως μέλη του συγκρεκριμένου φορέα, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να είναι έτοιμο και το καταστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: