Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ο Νίκος Αλέφαντος ξέσπασε κατά του Θοδωρή Ζαγοράκη

Ο Νίκος Αλέφαντος ξέσπασε κατά του Θοδωρή Ζαγοράκη και κατά των επιλογών που είχε στο θέμα του προπονητή του ΠΑΟΚ. Αφορμή τα λάθη που είδε ο "Αλέ" στο ντέρμπι με τον Παναθηναικό.

Μεταξύ άλλων έβγαλε το καπέλο στον Αχιλλέα Μπέο, ενώ χαρακτήρισε πετυχημένο τον Μανόλο Χιμένεθ.

Όλα αυτά στην εκπομπή «Δοκάρι και μέσα» στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ με τον Γιάννη Καρατζαφέρη.

Αναλυτικά:

«Ευρωμπέος»

«Εντυπωσιακή πορεία ο Βόλος. Τις μεταγραφές τις έκανε ο Μπέος και ο Γιαννόπουλος. Κανείς προπονητής του Ολυμπιακού δεν έκανε τις μεταγραφές.
Το πήρε το ευρωπαικό εισιτήριο ο ευρωΜπέος. Ο Κατσαβάκης αναστήθηκε απο τον Μπέο. Είναι μεγάλη δουλειά ο Μπέος για τον Βόλο.
Κέρδισε τον Παναθηναικό, θα μπορούσε να του βάλει 5 γκολ. Κέρδισε και την ΑΕΚ. Μιλάμε για τα πλέι οφ».

«Που πας με τον Αρίας;»

«Ο Ζαγοράκης απέτυχε στους προπονητές. Μαζί με τον Βρύζα. Ήρθε ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα, παλεύεις να τον κερδίσεις και χάνεις το ωραιότερο κύπελλο. Τι σε νοιάζει ο Ολυμπιακός; Πάρε το κύπελλο.
Φτάνει σε ένα σημείο να παίζουν μαζί Βιτόλο, Γκαρσία και Ίβιτς. Και πας και φέρνεις τον Αρίας, για να αντικαταστήσει κάποιον απο τους τρεις. Δηλαδή είναι καλύτερος απο τον Τσουκαλά και τον Μπαλάφα; Τι τον φέρνεις; Φέρνεις τον Ετό, δεξί μπακ, που ποτέ δεν πάει πρώτος στην μπάλα. Και χρειάζεται τον Σαλπιγγίδη για να πιάνει τον Λέτο. Αυτά δεν είναι σωστά πράγματα για τον ΠΑΟΚ.

Παρουσιάζεις τον ΠΑΟΚ με Βιειρίνια ανύπαρκτο. Δεν θυμάσαι αν έπαιξε. Ο Σαλπιγγίδης έπαιξε μπακ δεξί για να προλαβαίνει τον Λέτο. Γιατί να έρθει ο Σαλπιγγίδης 50 μέτρα πίσω και να μην μπορεί να παίξει μπροστά; Έκανε λάθος ο Χάβος. Δεν προσφέρει εκεί ο Σαλπιγγίδης. Αν φύγει απο δεξιά και κάνει σέντρα δεν προσφέρει τίποτα. Όλες συρτές είναι.
Πρέπει να περάσει δεύτερο σέντερ φορ. Μεγάλο λάθος, χαραμίζεις τον Σαλπιγγίδη.

Μπορεί να παίξει Βιτόλο – Τσουκαλάς και Φωτάκης; Ο Φωτάκης δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ. Πάρτε το χαμπάρι. Ξύπνα Ζαγοράκη. Πας στο ΟΑΚΑ και είσαι ομαδούλα. Παρουσιάζεις μια ομάδα, με Τσιρίλο και Κοντρέρας που ήταν χάλια στα πλέι οφ. Δεν έχει να αντικαταστήσει τον Γκαρσία, που τιμωρήθηκε.

Βάλε τρία χαφ και τον Ελ Ζαρ και παίξε με Βιειρίνια και Σαλπιγγίδη. Κύριε Χάβο που είσαι και προπονητής. Θα βάλεις αυτούς τους δύο παίκτες με τα σέντερ μπακ, που έχει ο ΠΑΟ, να τους κάνεις πλάκα. Στα αναλύω κύριε Χάβο. Ακούς; Με Καντέ, Σαριέγκι θα είσαι νικητής. Θα κάνεις το γκολ και θα πάρεις το ματς.

Απέτυχες ΠΑΟΚ. Έχασες το κύπελλο, απέτυχες. Τι σου έμεινε σαν ΠΑΟΚ, τώρα που τελειώνει το πρωτάθλημα;
Ο Ζαγοράκης απέτυχε με Μπερέτα, Δερμιτζάκη και Χάβο. Αυτή είναι η ουσία. Ο ΠΑΟΚ είναι μαζί με ΠΑΟ, ΑΕΚ. Δεν έχεις τα λεφτά, θα δεινοπαθήσεις».

«Μεγάλος άνθρωπος ο Ζιλμπέρτο»

«Τα έχουμε πει εδώ και αρκετό καιρό. Σκέψου τι πτώμα βρήκε ο Ζιλμπέρτο, τον ΠΑΟΚ που έκανε καλη εμφάνιση και έφυγε με γκολ. Φανταστικός άνθρωπος, έπαιξε μεγάλη μπάλα στην Ευρώπη. Εδώ όμως δεν απέδωσε. Δεν έκανε καλη πορεία.
Μέγας αθλητής, μέγας άνθρωπος. Ο Θεός τον βοήθησε έκανε και το γκολ. Φεύγει με το κεφάλι ψηλά, όπως του αρμόζει. Στην Άρσεναλ ήταν χαφάρα, εδώ όχι.

Ο Νίνης δεν έχει προσφέρει τίποτα. Ο Σισέ θέλει την μπάλα να του την πετάς. Ο Λέτο κάνει τρία γκολ τον χρόνο. Ο Χριστοδουλόπουλος πρέπει να πας στην χαρτορίχτρα να δεις αν θα παίξει μπάλα.

Κέρδισε έναν ΠΑΟΚ, ερείπιο. Φάνηκε πιο φρέσκος ο ΠΑΟ, με αυτόν τον ΠΑΟΚ».

«Αποκάλυψη ο Σολάκης»

«Η φιλοσοφία του Κατσαβάκη διαφέρει από αυτή του Τσιώλη. Παίζει με μεγάλες μπαλιές. Έχει τον Μπρέσκα, τον Μόνχε που έχουν ταχύτητα.

Ο Σολάκης ήταν αποκάλυψη φέτος . Δεν περίμενε κανείς να παίξει τόσο καλά, με διάρκεια.

Έχει πολύ καλά σέντερ μπακ. Έκανε μια χρονιά με μόλις 2 Έλληνες. Τον Σολάκη και τον Ζαραδούκα.

«Ήρωας ο Χιμένεθ»

«Η ΑΕΚ μεταξύ μας, με τέτοια προβλήματα που είχε όλη την χρονιά, ούτε ο Μουρίνιο θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο.
Ήρθε ο Χιμένεθ, προσπάθησε πολύ. Τους πήρε το κύπελλο. Οι μεταγραφές του δεν τον βοήθησαν. Πήρε τίτλο μετά απο 9 χρόνια. Το κύπελλο το πήρε ο Χιμένεθ. Απέκλεισε ΠΑΟ και ΠΑΟΚ. Τι άλλο καλύτερο να κάνει; Τι καλύτερο περιμένεις να κάνει;

Έχει τραυματία τον Λυμπερόπουλο, ο Μπλάνκο φεύγει, ο Καφές τελειώνει. Ο Γκερέιρο δεν προσφέρει. Αργός παίκτης. Έβαλε Μανωλά, Δέλλα, Γεωργέα, Καράμπελα. Εμπιστεύτηκε τους Έλληνες. Ποιός Ντιόπ; Έκανε καμια ματσάρα; Μπορείς να βασιστείς στον Ντιόπ;

Πέτυχε ο Χιμένεθ, με αυτά που έδειξε φέτος. Με αυτό το υλικό. Αν ήταν ο Λυμπερόπουλος στα πλέι οφ, θα ήταν σκληρό καρύδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: