Τρίτη 24 Μαΐου 2011

«Χτυπάει» Σιαλμά η ΑΕΚ!

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Δημήτρης Σιαλμάς του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος το καλοκαίρι (30 Ιουνίου) μένει ελεύθερος από την ομάδα των Ιωαννίνων.

«Χτυπάει» Σιαλμά η ΑΕΚ!
Οι κιτρινόμαυροι έχουν ήδη κάνει μια διερευνητική επαφή με το νεαρό επιθετικό, ο οποίος φέρεται διατεθειμένος να αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει από τον ΠΑΣ προκειμένου να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να συνεχίσει την καριέρα του σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Η διοίκηση της ΑΕΚ αναμένεται να έχει νέα επαφή με την πλευρά του παίκτη τις επόμενες ημέρες (ίσως και ώρες), να του καταθέσει προσφορά και να έρθει σε συμφωνία, εντάσσοντάς τον στο ρόστερ της ενόψει της ερχόμενης περιόδου. Άλλωστε η ανάγκη της Ένωσης να ενισχυθεί επιθετικά μετά τη φυγή του Μπλάνκο αλλά και του Τζιμπούρ που έφυγε νωρίτερα μέσα στη χρονιά, είναι δεδομένη και δεν αποκλείεται ο Σιαλμάς να βρει θέση ανάμεσα στους εκλεκτούς της γραμμής κρούσης.

Ο Σιαλμάς (25 ετών) σε 30 συμμετοχές (πρωτάθλημα και Κύπελλο) τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΣ πέτυχε 11 γκολ, ένα εκ των οποίων (απέναντι στον Εθνικό Αστέρα) χαρακτηρίστηκε γκολ της χρονιάς στη Football League.
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: