Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ποικιλίδης: «Τη μεθεπόμενη χρονιά ο ΠΑΟΚ θα έχει το σπίτι του»!!

Για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ μίλησε το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Ποικιλίδης. Αναφέρθηκε, ακόμη, στη σεζόν που ολοκληρώνεται τον κόσμο της ομάδας και τόνισε ότι η ομάδα θα αρχίσει να στεγάζεται στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας από τη μεθεπόμενη χρονιά.
Αρχικά για την τελευταία ημέρα των πλέι οφ:

«Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα πρέπει να περιμένουμε και το άλλο παιχνίδι, αυτό της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Σενάρια μπορούμε να κάνουμε πολλά, ίσως, τερματίσουμε και τρίτοι ή ακόμη και τέταρτοι, αυτή είναι η πιο σημαντική αγωνιστική. Καθήκον μας είναι να κερδίσουμε εμείς τον Βόλο και αν η ΑΕΚ μπορέσει να μας κάνει ένα δώρο θα είναι καλοδεχούμενο. Αν η ένσταση που κατέθεσε η ΑΕΚ δεν πιστεύουν ότι θα έχει αποτέλεσμα τότε θα είναι αδιάφορη. Μπορεί να την έκανε για να κλείσει τα μάτια των υπολοίπων».
Για την σεζόν που ολοκληρώνεται:
«Γενικά ήταν επιτυχημένη η χρονιά, είμαστε η ομάδα που έδωσε τα περισσότερα ματς από κάθε άλλη, φτάσαμε στους «32″ του Europa League, κάτι που είναι μεγάλη επιτυχία αν αναλογιστούμε που ήταν η ομάδα πριν από τρία τέσσερα χρόνια. Στο Πρωτάθλημα διεκδικούμε την έξοδο στα προκριματικά του Champions League στο Κύπελλο δώσαμε ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ που έπρεπε να κερδίσουμε».
Για το αν το ματς με τον Βόλο είναι το τελευταίο του Μουσλίμοβιτς με την φανέλα του ΠΑΟΚ:
«Δεν είμαι ο αρμόδιος για να απαντήσω για τον Μουσλίμοβιτς, ότι είναι να γίνει θα γίνει μετά το τελευταίο ματς».
Για τους ρόλους των νέων μελών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Είναι καθαρά επιλογή του προέδρου οι ρόλοι. Έχει δρομολογηθεί και αυτό και μέσα στον Ιούνιο που ολοκληρώνεται η θητεία της διοίκησης μπαίνοντας τα καινούργια άτομα σίγουρα θα δοθούν κάποιοι ρόλοι οι οποίοι θα ανακοινωθούν από τον πρόεδρο».
Για τον κόσμο του Δικεφάλου:
«Όταν γίναμε στην αρχή διοίκηση, το έλεγα τότε το λέω και τώρα, ότι ο κόσμος στάθηκε κοντά στην ομάδα. Χρονιά με την χρονιά αυξάνοντας τα διαρκείας. Βοήθησαν πολύ αυτή την προσπάθεια, βέβαια, με μια μικρή παρένθεση το ματς με την ΑΕΚ. Δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί έγιναν αυτά που έγιναν στον συγκεκριμένο αγώνα, γιατί αυτοί που έρχονται και παρακολουθούν ματς του ΠΑΟΚ στην πλειοψηφία τους έρχονται συνέχεια και δεν μπορούν μερικά άτομα να αμαυρώνουν αυτή την προσπάθεια».

Για το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσήμβρια:

«Υπάρχει ένας στόχος, τον οποίο θα έλεγα ότι γνωρίζει καλύτερα ο κ. Μιχαηλίδης και ο πρόεδρος. Νομίζω, πάντως, ότι την μεθεπόμενη χρονιά ο ΠΑΟΚ θα έχει το σπίτι του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: