Τρίτη 24 Μαΐου 2011

"Δεν ξέρεις ποιος είμαι μωρό μου;"

Μισή ώρα διήρκεσε ο "βιασμός" της καμαριέρας από τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, ενώ η 32χρονη χρησιμοποίησε διάφορους τρόπους ώστε να ξεφύγει από τις άγριες διαθέσεις του.
"Δεν ξέρεις ποιος είμαι μωρό μου;"
"Δε με γνωρίζεις μωρό μου;", φέρεται να είπε ο Στρος Καν στην τρομοκρατημένη γυναίκα, σύμφωνα με το Fox News. Η καμαριέρα από τη Γουινέα παρακαλούσε τον Στρος Καν να την αφήσει και χρησιμοποίησε πολλούς τρόπους για να σωθεί.
«Σε παρακαλώ, σε παρακαλώ, σταμάτα!» φώναζε η καμαριέρα στον Γάλλο πολιτικό όμως εκείνος την τραβούσε προς το κρεβάτι του.
Μάλιστα, το δίκτυο προσθέτει πως η γυναίκα έκλεισε τα μάτια της όταν είδε γυμνό τον Στρος Καν ενώ του είπε ψέμματα πως ο διευθυντής της ήταν στο διάδρομο για να σταματήσει την επίθεση.
Ωστόσο, ο Γάλλος πολιτικός δεν έδειξε να πτοείται και συνέχισε να τη θωπεύει.
«Σε παρακαλώ σταμάτα. Εχω ανάγκη τη δουλειά μου, δεν μπορώ να χάσω τη δουλειά μου, μην το κάνεις. Θα χάσω τη δουλειά μου, σε παρακαλώ, σε παρακαλώ, σταμάτα!», είπε η 32χρονη.
«Οχι, μωρό μου. Μην ανησυχείς, δεν θα χάσει τη δουλειά σου. Σε παρακαλώ, μωρό μου, μην ανησυχείς. Δεν ξέρεις ποιός είμαι; Δεν ξέρεις ποιός είμαι;», προσέθεσε ο 62χρονος.
Η γυναίκα σε κάποια ξέφυγε από τον Στρος Καν όμως γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει στα γόνατα και να την πιέσει να του κάνει στοματικό σεξ.
Η 32χρονη έσπρωξε τον 62χρονο πάνω σε μια αιχμηρή γωνία γεγονός που επιβεβαιώνεται από τη γρατσουνιά στην πλάτη του Στρος Καν και τα ίχνη αίματος στη ντουλάπα.
Αμέσως έτρεξε και κρύφτηκε σε μια αποθήκη σε τόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση που δεν μπορούσε να κρατήσει ούτε ένα ποτήρι νερό.
Αστυνομία: "Δεν έχουμε δώσει πληροφορία για τα αποτελέσματα του DNA"
Η αστυνομία της Νέας Υόρκης δεν έδωσε "καμία πληροφορία και κανένα αποτέλεσμα" όσον αφορά το δείγμα DNA που ελήφθη από τον Ντομινίκ Στρος-Καν, δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Δύο αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα και ένα γαλλικό μετέδωσαν τη Δευτέρα (23/5) ότι βρέθηκε DNA του Ντομινίκ Στρος-Καν στα ρούχα του φερόμενου θύματός του, της 32χρονης καμαριέρας που κατηγορεί τον πρώην γενικό διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού.
Επικαλούμενα πηγές προσκείμενες στην έρευνα, το ABC και το NBC μετέδωσαν ότι τα αποτελέσματα των αναλύσεων ανακοινώθηκαν την Κυριακή στις γαλλικές αρχές.
Το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο France 2 προσέθεσε ότι στα ρούχα της καμαριέρας βρέθηκε σπέρμα του πρώην γενικού διευθυντή του ΔΝΤ.
Τη Δευτέρα η αστυνομία αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες αυτές και είχε παραπέμψει τους δημοσιογράφους στο γραφείο του εισαγγελέα, ο οποίος δεν τις σχολίασε επίσης. "Τίποτε δεν θα αποκαλυφθεί πριν από τη δίκη", δήλωσε εξάλλου στο Γαλλικό Πρακτορείο η εκπρόσωπος του γραφείου του εισαγγελέα Έριν Ντάγκαν.
Πηγή: Cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: