Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Στη φυλακή ο... κ. Μπιτσαξής

Στην προηγούμενη σύσκεψη με θέμα την καταπολέμηση της βίας η Super League είχε εκπροσωπηθεί από τους κ.Μαρινάκη, Μπέο και Κομνηνό, οι οποίοι είχαν δεσμευτεί να προσέλθουν με προτάσεις στην επόμενη συνάντησή τους με τους εκπροσώπους της πολιτείας.
Στη φυλακή ο... κ. Μπιτσαξής
Χθες η αντιπροσωπεία της Super League πήγε στον γγΑ χωρίς τον κ. Μπέο. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου και εκπρόσωπος της Super League στην ΕΠΟ εκείνη την ώρα βρισκόταν στον εισαγγελέα, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για τα καινούργια «ανδραγαθήματα» στο προχθεσινό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό και τον παρέπεμψε σε δική για τις 29 Ιουνίου.
Ετσι ο κ. Μπιτσαξής δεν είχε την ευκαιρία να ακούσει τις προτάσεις του κ. Μπέου για την καταπολέμηση της βίας. Ευτυχώς ο εισαγγελέας άφησε τον κ. Μπέο ελεύθερο μέχρι να δικαστεί, γιατί ο γγΑ, αν ήθελε να ακούσει τις απόψεις του κ. Μπέου για την καταπολέμηση της βίας, θα έπρεπε να τον επισκεφτεί... στη φυλακή!
Βέβαια, αν είχε ληφθεί απόφαση να κρατηθεί, θα μπορούσε η Super League, της οποίας αποτελεί εκλεκτό μέλος, να καταβάλει εγγύηση για την αποφυλάκισή του από τα πρόστιμα που έχει εισπράξει από τις ΠΑΕ που έχουν τιμωρηθεί ως υπεύθυνες για τα επεισόδια οπαδών τους. Κωμικοτραγικά ακούγονται όλα αυτά, αλλά δυστυχώς συνθέτουν την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, στην οποία γραφικοί και αμφιλεγόμενοι παράγοντες μπορούν να γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια κανονισμούς, ποινές και αποφάσεις των θεσμοθετημένων οργάνων αλλά και των νόμων και να παραμένουν στις θέσεις τους.
Προχθές στο Βόλο ο πρόεδρος της ΠΑΕ του Ολυμπιακού έκανε μία ακόμη επίδειξη θράσους. Αφού -αν και τιμωρημένος- σουλατσάρισε ανενόχλητος μέσα στο γήπεδο πριν αρχίσει το παιχνίδι ανταλλάσσοντας μάλιστα και χειραψίες με αυτούς που είχαν αναλάβει να επιβλέψουν το ότι τηρήθηκε η απαγόρευση εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους, στο τέλος την «πάτησε» από μια γυναίκα εισαγγελέα, που προφανώς ήταν απληροφόρητη για το πώς εφαρμόζονται οι νόμοι και οι κανονισμοί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Συγχαρητήρια σε όλους και καλή επιτυχία στον κ. Μπιτσαξή και τους παράγοντες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου για τις ωραίες παραστάσεις που δίνουν για την πάταξη της βίας.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: