Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Γουστ-Άρη ο Μπέλιτς!!

Ο Νίκολα Μπέλιτς του Πανσερραϊκού με δηλώσεις του εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να πάει στον Άρη, περιμένοντας όπως είπε "μια επίσημη πρόταση".
Γουστ-Άρη ο Μπέλιτς!
«Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του Αρη προς το πρόσωπό μου, όμως τίποτα ακόμη δεν είναι σίγουρο. Αναμένω την επίσημη πρόταση! Επιθυμία δική μου είναι να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα και ο Αρης πληρεί όλες τις προϋποθέσεις, καθώς είναι μεγάλη ομάδα! Με έχουν προσεγγίσει κι άλλοι σύλλογοι, εκτός Ελλάδας, όμως εγώ προτιμώ τη χώρα σας, διότι Έλληνες και Σέρβοι είναι ίδιοι και δεν θα ήθελα να αλλάξω τις συνήθειές μου», δήλωσε ο Σέρβος στο novasports.gr.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπέλιτς έχει στα χέρια του πρόταση για τριετές συμβόλαιο από την τουρκική Γκαζιαντεπσπορ, όμως δεν θέλει να μετακομίσει στη γειτονική χώρα, παρά τα 600 χιλιάδες ευρώ που του δίνουν οι Τούρκοι. Δεν θέλει να φύγει από την Ελλάδα και αυτό είναι ένα επιπλέον «χαρτί» στα χέρια των κιτρίνων οι οποίοι επεξεργάζονται την περίπτωσή του. Θεωρείται δεδομένο πως εάν το αποφασίσει ο Τσιώλης, ο Μπέλιτς θα αποκτηθεί.
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: