Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ψηλά στη λίστα Καπετάνος, Ροτζέριο

Μετά από αρκετό καιρό, το καθαρά αγωνιστικό «κομμάτι» βρίσκεται και πάλι στη πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος. Κάτι που δεν συνέβη το προηγούμενο διάστημα, ελέω της εκλογικής διαδικασίας. Πλέον και από την στιγμή οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ ανήκουν στο παρελθόν, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τον σχεδιασμό της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Ήδη από χθες, επανήλθαν στη δημοσιότητα περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίες εμπλέκονται στο ρεπορτάζ των «κίτρινων». Οι περισσότερες εξ αυτών, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, καθώς ουδέποτε οι «κίτρινοι» ενδιαφέρθηκαν για να τους αποκτήσουν. Τα μοναδικά ονόματα που όντως ισχύουν και απασχολούν σοβαρά τον Σάκη Τσιώλη, είναι αυτά του Ροτζέριο Μάρτινς και του Κώστα Καπετάνου. Ειδικά ο Βραζιλιάνος είναι το μεγάλο «θέλω» του 52χρονου τεχνικού, καθώς πιστεύει πάρα πολύ στις δυνατότητες του και θεωρεί ότι θα βοηθήσει στα μέγιστα την νέα χρονιά. Και απ΄ ότι φαίνεται, η επιθυμία του Καρδιτσιώτη θα υλοποιηθεί, μιας και η περίπτωση του είναι σχετικά εύκολη(σσ έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης). Όσο αφορά τον Κώστα Καπετάνο, είναι επίσης ένας ποδοσφαιριστής, τον οποίο τον γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο Σάκης Τσιώλης. Ο 26χρονος μέσος έχει μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου και είναι θετικός στο ενδεχόμενο να ντυθεί στα «κίτρινα».
Στο «δια ταύτα», Ροτζέριο και Καπετάνος, είναι οι περιπτώσεις που ενδιαφέρουν τους Θεσσαλονικείς, απ΄ αυτές που έχουν βγει προς τα έξω. Σαφώς υπάρχουν και άλλα ονόματα, τα οποία και επεξεργάζεται η διοίκηση, σε συνεργασία πάντα με τον 52χρονο τεχνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: