Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Με σύνθεση ανάγκης στο… αντίο ο ΠΑΟΚ

Η μικρή προετοιμασία που ξεκίνησε χθες στην Σουρωτή, ολοκληρώνεται σήμερα στην Τούμπα με μια απογευματινή προπόνηση που θα γίνει κεκλεισμένων θυρών μετά το τέλος της οποίας θα επιλεγούν οι 18 της τελευταίας αποστολής.
Τα προβλήματα επικεντρώνονται στους τιμωρημένους Γκαρσία, Κοντρέρας, Τσιρίλο και στους τραυματίες Ίβιτς, Έτο και Σαβίνι που δημιουργούν «πονοκέφαλο» στον τεχνικό του Δικεφάλου, Μάκη Χάβο δεδομένων των απουσιών που υπάρχουν στον αγωνιστικό άξονα της ομάδας.
Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι ο Πάμπλο Γκαρσία αναμένεται να εισαχθεί σήμερα σε νοσηλευτικό κέντρο προκειμένου να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση εκμεταλλευόμενος την τιμωρία του και την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, ώστε να καλύψει το χρονικό διάστημα της αποθεραπείας και να είναι έτοιμος στην μέρα επιστροφής, η οποία εκτιμάται πως θα είναι περίπου στα τέλη Ιουνίου.
Για τον τρόπο και το σχήμα με το οποίο θα παίξει αύριο κατά του Ολυμπιακού Βόλου, παρά τις πολλές απουσίες τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Στις θέσεις των δυο απόντων κεντρικών αμυντικών θα παίξουν οι Μπαλάφας και Μαλεζάς. Στα δεξιά αντί του Έτο θα αγωνιστεί ο Σνάουτσνερ, ενώ στο κέντρο θα παραμείνει το «τρίο» Βιτόλο – Φωτάκης – Τσουκαλάς. Μια θέση που ίσως παιχτεί είναι αυτή του φορ, μεταξύ των Αθανασιάδη και Μουσλίμοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: