Την ίδια ώρα που οι... διαρροές της ΕΠΟ κάνουν λόγο για απόρριψη του φακέλου του ΟΦΗ λόγω Σφακιανάκη, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής διαψεύδει κατηγορηματικά.

Ο μέσος του Ατρομήτου μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 τόνισε ότι «το διάβασα και εγώ αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Όλα είναι διακανονισμένα με την διοίκηση του ΟΦΗ και εγώ δεν αποτελώ πρόβλημα για τον σύλλογο. Η οφειλή που υπήρχε προς το πρόσωπο μου έχει διακανονιστεί από την αρχή της χρονιάς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ρίχνοντας "βόμβα" για τους ισχυρισμούς περί απόρριψης του φακέλου εξαιτίας του.
Και σίγουρα, οι δηλώσεις του Στέλιου Σφακιανάκη πρέπει να αποτελέσουν αντικείμενο έρευνας. Πως δηλαδή, στην  έναν από τους λόγους απόρριψης φακέλου του ΟΦΗ.
«Το διάβασα και εγώ αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Όλα είναι διακανονισμένα με την διοίκηση του ΟΦΗ και εγώ δεν αποτελώ πρόβλημα για τον σύλλογο. Η οφειλή που υπήρχε προς το πρόσωπο μου έχει διακανονιστεί από την αρχή της χρονιάς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Σφακιανάκης. ισχυρίζονταςι ότι ο φάκελος του ΟΦΗ κόπηκε λόγω του ποδοσφαιριστή και την ίδια ώρα εκείνος διαψεύδει κατηγορηματικά αυτούς τους ισχυρισμούς.