Τρίτη 24 Μαΐου 2011

«Μας ταλαιπωρούν δύο χρόνια»!!

Λάβρος παρουσιάστηκε ο Βασίλης Χατζηαποστόλου σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό, αναφερόμενος στις περιπέτειες του Ηρακλή και βάζοντας στο στόχαστρο τον Σοφοκλή Πιλάβιο.
«Μας ταλαιπωρούν δύο χρόνια»
Το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ δήλωσε: «Ο Ηρακλής είναι η μόνη ομάδα που εδώ και δύο χρόνια ταλαιπωρείται με την αδειοδότηση. Υπάρχουν υπόνοιες στους φιλάθλους ότι στην ίδια κατάσταση βρίσκονται και φάκελοι άλλων ομάδων… όχι μόνο στις 2 επόμενες
κατηγορίες αλλά και στην Σούπερ Λίγκα. Σαν αποτέλεσμα τώρα είναι να μας αμφισβητούν και δυστυχώς εμείς στην ΕΠΟ τους δώσαμε το πάτημα. Για το πλαστό έγγραφο το λάθος είναι περισσότερο της υπηρεσίας εκδόσεως δελτίων της ΕΠΟ , δεν γίνεται εμπεριστατωμένος έλεγχος, αλλά έλεγχος πρόχειρος ή ακόμα και σκόπιμα πρόχειρος…».

Σχετικά με το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου και τη στάση της UEFA, παραδέχτηκε πως: «Η ΟΥΕΦΑ δεν είναι μπαμπούλας θέλει απλά το αυτοδιοίκητο όπως η ΦΙΦΑ. Κάτι το οποίο είπα και εγώ στον πρόεδρο όταν κουνούσε επιδεικτικά το έγγραφο μπροστά στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της βουλής…μία ενέργεια κάθε άλλο παρά προεδρική κι εναντίον του αυτοδιοίκητου. Το σώμα έπρεπε να ξέρει την αλήθεια για όλους τους φακέλους ειδικά τώρα που υπάρχουν υπόνοιες για παρατυπίες…Το έκανα θέμα.
Δυστυχώς όμως ο πρόεδρος δεν το έφερε σε ψηφοφορία ούτε το μετέφερε στο Δ.Σ. παρά το γεγονός ότι υποσχέθηκε στη Βουλή ότι θα το κάνει. Άρα, φάνηκε ψεύτης μπροστά στη Βουλή. Του ζήτησα να συζητηθεί το θέμα και να συσταθεί μία τριμελής επιτροπή από το Δ.Σ. και να εξετάσουν τους φακέλους. Για μια ακόμη φορά έφερε τη δικαιολογία της ΟΥΕΦΑ. Μας είπε να τους στείλουμε έγγραφο για να τους ρωτήσουμε αν μπορούμε να προχωρήσουμε σε αυτή την ενέργεια; Δηλαδή, υπήρχε περίπτωση να μας έλεγε η ΟΥΕΦΑ «όχι» από τη στιγμή που εμείς πρέπει να ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα την αλήθεια;»

Τέλος αναφέρθηκε και στον Αστέρα Τρίπολης λέγοντας: «Ο Αστέρας Τρίπολης προσέφυγε πρωτοβάθμια στη Σούπερ Λίγκα. Εκεί, βγήκε μια απόφαση αλλοπρόσαλλη. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς ο επίσημος δικαστής έβγαλε βαθμολογία από μόνος του χωρίς να αφαιρέσει βαθμούς και κατέταξε τον Ηρακλή την τελευταία θέση. Αυτό είναι πρωτάκουστο. Δεν έχει ξαναγίνει. Όσον αφορά στο αίτημα παραγραφής αφού ο Ηρακλής υποστηρίζει ότι η καταγγελία του Αστέρα έγινε εκπρόθεσμα: Αν οι Κυανόλευκοι επιμείνουν με αυτό το επιχείρημα είναι πολύ πιθανό να δικαιωθούν. Κι ας λένε οι άλλοι ότι υπάρχει πλαστογραφία. Δεν υπάγεται στα αδικήματα αυτό το πράγμα που έγινε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: