Τρίτη 24 Μαΐου 2011

«Ο Βόλος τι σας φταίει;»

Ανάστατοι είναι οι άνθρωποι και οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου μετά την ένσταση της ΑΕΚ. «Άλλο ο Μπέος, άλλο η ομάδα», λένε. «Εσείς δεν λέγατε πως το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο; Εκεί σας νικήσαμε»!
«Ο Βόλος τι σας φταίει;»
Ενοχλημένοι και συγχρόνως έκπληκτοι δηλώνουν οι άνθρωποι της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου, από την απόφαση της ΑΕΚ να καταθέσει ένσταση για την «παράνομη» παρουσία του Αχιλλέα Μπέου στο μεταξύ τους παιχνίδι. Στελέχη της ομάδας μάλιστα, σε επαφές που είχαν με δημοσιογράφους τις τελευταίες ώρες, επαναλάμβαναν συνεχώς το ίδιο: «Γιατί να τιμωρηθεί μία ομάδα για έναν άνθρωπο Άλλο ο Μπέος, άλλο η ομάδα. Η ΑΕΚ έχει κόντρα με τον ιδιοκτήτη, γιατί πρέπει να την πληρώσει ο Βόλος;».
Μάλιστα, κάποιοι εκ των παραγόντων του συλλόγου, αναφέρονται και στο… παρελθόν: «Αυτοί δεν ήταν που λέγανε πως οι αγώνες παίζονται στο γήπεδο; Εκεί, λοιπόν, εμείς τους κερδίσαμε. Δικαιότατα. Το παραδέχθηκαν και οι ίδιοι μετά το τέλος του αγώνα την Κυριακή. Τώρα γιατί θέλουν μας πάρουν τους βαθμούς στα χαρτιά;».
Ανάλογη δυσαρέσκεια για την ένσταση της ΑΕΚ υπάρχει και στους ποδοσφαιριστές του Βόλου. Οι περισσότεροι εξ αυτών, μάλιστα, παρά την σχετική φημολογία που υπήρχε χθες, δεν περίμεναν πως οι «κιτρινόμαυροι» από τα… λόγια θα πέρναγαν στις πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: