Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Οι μεγάλες ομάδες κερδίζουν στα γήπεδα!!

Λένε όταν ένας λαός, μια χώρα, μια ομάδα ή οποιοσδήποτε ζωντανός οργανισμός πάνω σε αυτό τον πλανήτη ξεχνάει την ιστορία και το παρελθόν του, τότε το μέλλον του είναι αβέβαιο...
Οι μεγάλες ομάδες κερδίζουν στα γήπεδα (ΒΙΝΤΕΟ)
Το πανό στη φωτογραφία λέει "Ρίμπο οι μεγάλες ομάδες κερδίζουν στα γήπεδα". Αναρτήθηκε στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης και ήταν απάντηση σε ένα πανό των οπαδών του Ολυμπιακού, ο οποίος τότε είχε κάνει ένσταση στον αγώνα κόντρα στην Καλαμαριά, κερδίζοντας το πρωτάθλημα στα χαρτιά.
Μερικές φορές η αξιοπρέπεια ενός 87χρονου Συλλόγου που έχει περάσει τόσα πολλά, είναι πολύ σημαντικότερη από σεντόνια, αστεράκια, λεφτά και ...Μπέους. Έτσι γαλουχήθηκαν ολόκληρες γενιές οπαδών της ΑΕΚ. Δυστυχώς το πέρασμα του χρόνου έφερε τη μετάλλαξη η οποία τραυμάτισε την αξιοπρέπεια και την περηφάνια του Συλλόγου. Κρίμα...
Y.Γ.1: Όλα αυτά δεν είναι φτηνοί ρομαντισμοί σε μια εταιρεία που παραπαίει. Είναι τα ιδανικά και ο τρόπος ζωής ενός Ιστορικού Συλλόγου που γαλούχησε ολόκληρες γενιές περήφανων οπαδών με καθαρές συνειδήσεις.
Υ.Γ.2: Στην κυριακάτικη έκδοση της Real News υπήρχε μια συνέντευξη του μεγάλου Θωμά Μαύρου. Καλό θα ήταν να γίνει κορνίζα και να αναρτηθεί στα Σπάτα σε αποδυτήρια και γραφεία, σε όλες της γλώσσες. Κάτι σαν οδηγίες χρήσεις. Έτσι, για να μην χάνουμε το δρόμο.
ΠΗΓΗ: aekvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: