Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Γέμισε πλαστές ενημερότητες η ΕΠΟ!

Αλλες πέντε ΠΑΕ κινδυνεύουν να έχουν την τύχη του Ηρακλή, να αποβληθούν δηλαδή από τα πρωταθλήματά τους για δυσφήμηση του αθλήματος, επειδή πλαστογράφησαν φορολογικές ή ασφαλιστικές ενημερότητες προκειμένου να εκδώσουν δελτία σε ποδοσφαιριστές κατά την περασμένη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Οπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, την Τετάρτη (25/5) θα συνεδριάσει η Επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ με θέμα τον έλεγχο της νομιμότητας δελτίων πέντε ομάδων. Της Αναγέννησης Καρδίτσας από τη Β΄ Εθνική (9 δελτία) η οποία παρεμπιπτόντως έχει προσφύγει εναντίον του Ιωνικού και του Εθνικού για τον ίδιο λόγο και του Παναιγιάλειου (10 δελτία), Πανηλειακού (6 δελτία), Αίαντα Σαλαμίνας (15 δελτία) και Ασπρόπυργου (12 δελτία) από τη Γ΄ Εθνική.

Εκτός του Ηρακλή (6 δελτία) που αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, στις 26 Μαίου δικάζονται ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Β΄, Γ΄ Εθνικής ο Εθνικός (24 δελτία) και ο Ιωνικός (10 δελτία), ενώ αναμένεται επίσης να κληθούν σε απολογία με την κατηγορία της χρησιμοποίησης πλαστών εγγράφων άλλες δύο ομάδες της Γ΄ Εθνικής, η Κόρινθος (5 δελτία) και ο ΟΣΦ Χερσονήσου (6 δελτία).

Συνολικά 10 από τις 70 ΠΑΕ των τριών επαγγελματικών κατηγοριών οι 10 χρησιμοποίησαν πλαστογραφημένα δημόσια έγγραφα προκειμένου να αποκτήσουν δικαίωμα στις μεταγραφές του περασμένου Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: