Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Από Ευκαρπία σε Νέα Καρβάλη...

Μπορεί η πρώτη συγκέντρωση των παικτών της Καβάλας να έγινε στη Θεσσαλονίκη, πλην όμως η δεύτερη έφερε τους Αργοναύτες... πιο κοντά στα σπίτια τους.
Από Ευκαρπία σε Νέα Καρβάλη...
Την Πέμπτη (7/7), λοιπόν, το πρόγραμμα προέβλεπε προπόνηση στις εγκαταστάσεις που νοικιάζει η ΠΑΕ στη Νέα Καρβάλη και πάλι υπό την επίβλεψη των Γιώργου Μαραντά και Κώστα Τσαλίκη.
Τα νέα πρόσωπα στην προπόνηση ήταν ο Μίρκο Χργκόβιτς και ο Οράσιο Καρντόζο που επέστρεψαν στην Καβάλα και ξεκίνησαν προετοιμασία με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.
Αντίθετα, αδικαιολόγητα απών παραμένει ο Ονουάτσι που ακόμη δεν έχει επιστρέψει, ενώ δικαιολογημένη είναι η απουσία των Ντουγκλάο, Αμπντούν και Ντιέ, με τον τελευταίο να αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη βίζα του.
Από εκεί και πέρα, πρώτο μέλημα της διοίκησης της Καβάλας είναι η κάλυψη του κενού που υπάρχει στην τεχνική ηγεσία, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το θέμα θα έχει κλείσει, το αργότερα στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.
Πηγή: sentra-goal.gr

Καυτή και η αυριανή μέρα...

Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, περιμένουμε την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011.
Καυτή και η αυριανή μέρα...
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 20 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 17 έως 36 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 19 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 34 βαθμούς Κελσίου.
Μέτριοι μέχρι ισχυροί άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο. Σχεδόν μέτριοι δυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.
Λίγες αραιές νεφώσεις και ζέστη περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 35 βαθμούς στο κέντρο και στα νότια και στους 31 με 32 βαθμούς στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι.
Λίγες αραιές νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.
Πηγή: meteo.gr

Φεύγει για Καρπενήσι, έρχεται ο Παπαστεριανός

Ετοιμος να δώσει συνέχεια στην προετοιμασία του μακριά από τη βάση του είναι ο Αρης. Σε πρώτη φάση, αυτό θα γίνει από αύριο ως τις 22 Ιουλίου στο Καρπενήσι.
Φεύγει για Καρπενήσι, έρχεται ο Παπαστεριανός
Η αποστολή των "κίτρινων", τη σύνθεση της οποίας γνωστοποίησε την Πέμπτη ο Σάκης Τσιώλης, θα αφήσει νωρίς το πρωί τη Θεσσαλονίκη για να μετακινηθεί στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας. Στην αποστολή δεν περιλαμβάνονται οι Θέμης Κουλουχέρης, Κριστιάν Πορτίγια, στους οποίους παρασχέθηκε δεκαήμερη και επταήμερη άδεια αντίστοιχα, όπως και οι Κώστας Μενδρινός, Χρήστος Αραβίδης (κανείς από τους τέσσερις δεν υπολογίζεται για τη νέα περίοδο).
Συμπεριλήφθηκε, όμως, ο Κάρλος Τόχα, καθώς το ζήτημα της παρουσίας του ή όχι στο δυναμικό της ομάδας παραμένει ανοικτό (σ.σ. ο ποδοσφαιριστής αναζητά νέα επαγγελματική στέγη).
Στο Καρπενήσι, συγκεκριμένα, θα ταξιδέψουν οι: Καστίγιο, Τσέζαρεκ, Νέτο, Φατί, Μίσελ, Σακάτα, Σολτάνι, Τόχα. Αγγελούδης, Αγτζίδης, Βανγκέλι, Βελλίδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Διούδης, Καζναφέρης, Κανούλας, Καπετάνος, Κατίδης, Κοτσώνης, Λαζαρίδης, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Πρίττας, Σηφάκης, Κουρέλας, Καράδαης, Γιώρης (οι τρεις τελευταίοι προέρχονται από την ομάδα νέων), Στέλιος Τσοκάνης (υπό δοκιμή από την Αναγέννηση Επανομής).
Στις αρχές της νέας εβδομάδας, εξάλλου, πιθανολογείται πως θα δεσμευτεί με συμβόλαιο με τον Αρη ο Μανώλης Παπαστεριανός. sportdog gr

Ξανά στο προσκήνιο Φλωρίδης-Σαχπαζίδης!

Με λιτή ανακοίνωση η οποία υπογράφεται από τους υποψήφιους επενδυτές για τον ΠΑΟΚ  η πλευρά Φλωρίδη-Σαχπατζίδη κάνει γνωστό ότι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει νέος κύκλος επαφών.
Ξανά στο προσκήνιο Φλωρίδης-Σαχπαζίδης!
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Μετά νέων συνομιλιών μεταξύ υποψηφίων επενδυτών και ΑΣ ΠΑΟΚ, καθώς και με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθορίστηκε νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα, όπου θα τους επιδειχθούν τα οικονομικά στοιχεία των επενδυτών. Με εκτίμηση, οι υποψήφιοι επενδυτές».

Όπως φαίνεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει μία νέα συνάντηση με την ΠΑΕ και τον Α.Σ. ΠΑΟΚ για να φανεί αν οι δύο πλευρές μπορούν να τα βρουν.
Πάντως, δεν αναφέρουν κάτι για συνέντευξη Τύπου, η οποία από ότι φαίνεται αν θα γίνει, θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. sportdog gr

Ριμπερί: «Μπορώ να παίξω με τα μάτια κλειστά...»

Το εγκώμιο του Φίλιπ Λαμ έπλεξε ο Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος δήλωσε πως ο αρχηγός της Μπάγερν Μονάχου τον διευκολύνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ τόνισε πως έχει μάθει να παίζει με κλειστά τα μάτια όταν βρίσκεται στην ίδια πλευρά με τον Λαμ, καθώς ο ένας γνωρίζει άριστα το παιχνίδι του άλλου.

«Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και ένας καταπληκτικός αρχηγός. Τα τελευταία δύο χρόνια με τον Φίλιπ έχουμε βελτιώσει ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Γνωριζόμαστε πολύ καλά και αυτό μας κάνει να συνεργαζόμαστε και μέσα στο γήπεδο. Από ένα σημείο και μετά όλα γίνονται αυτόματα, έτσι, μπορώ να παίξω και με τα μάτια κλειστά...», δήλωσε.

Κοντά στη Φούλαμ ο Ρίισε!!

Μια «ανάσα» από το να αποκτήσει τον Γιον Άρνε Ρίισε βρίσκεται η Φούλαμ, η οποία τα έχει βρει με τη Ρόμα και απομένουν μόνο τα τυπικά με τον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με το Sky Sport Italia, οι «τζιαλορόσι» έκαναν αποδεκτή την πρόταση ύψους 2.6 εκατομμυρίων ευρώ από την αγγλική ομάδα και ο παίκτης επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ, απ' όπου και αποχώρησε το 2008, όταν και φορούσε τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Ο Νορβηγός αριστερός φουλ-μπακ είχε ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιο του, αλλά το γεγονός ότι έχει χάσει τη θέση του, τον έκαναν να επιλέξει τη Φούλαμ, όπου σημειωτέων αγωνίζεται και ο αδερφός του, Μπγιορν Χέλγκε.

Διπλό «μπαμ» από Σάντερλαντ!!

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ανακοινώσει την απόκτηση του Γουές Μπράουν, η Σάντερλαντ άρπαξε και δεύτερο παίκτη από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο Τζον Ο' Σέι περνάει από ιατρικές εξετάσεις!

Ο τεχνικός της ομάδας, Στιβ Μπρους θέλει να δώσει έμφαση στην αμυντικό τομέα και γι' αυτό το λόγο εισηγήθηκε τους δύο έμπειρους παίκτες που έχουν πολλές παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο Ιρλανδός αμυντικός περνάει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν θα ανακοινωθεί από τις «μαυρόγατες». Τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως θα βάλει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο, με άγνωστες μέχρι στιγμής οικονομικές απολαβές.

«Όταν άκουσα τα δημοσιεύματα δεν ήμουν αρνητικός, αλλά όταν επικοινώνησα με τους ιθύνοντες και μου εξήγησαν το σχέδιο της ομάδας και τους στόχους της, τότε πείστηκα να γίνω μέλος της», δήλωσε ο Ο' Σέι.

Νωρίτερα, ο Μπράουν φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Σάντερλαντ:



Στη Μάλαγα έως το 2015 ο Πελεγκρίνι!!

Ο Χιλιανός τεχνικός της Μάλαγα, Μανουέλε Πελεγκρίνι, επιμήκυνε τη συνεργασία του με την ισπανική ομάδα ως το 2015, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο σύλλογος της Ανδαλουσίας. 

Ο Πελεγκρίνι και το τεχνικό επιτελείο του, ο βοηθός του, Ρούμπεν Κουσίγιας και ο γυμναστής, Χοσέ Καμπέγιο, είχαν συμβόλαιο και για την περίοδο 2012-2013. Ο λατινοαμερικανός προπονητής πήγε στη Μάλαγα τον περασμένο Νοέμβριο, για να αντικαταστήσει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. 

Το ανδαλουσιάνικο συγκρότημα ολοκλήρωσε θεαματικά την αγωνιστική περίοδο στην πριμέρα ντιβιζιόν, διασφαλίζοντας την παραμονή του στην κατηγορία με πολύ μικρότερη δυσκολία από ό,τι αρχικώς είχε εκτιμηθεί.

"Κι εγώ δεν έχω για νοίκι..."

Συγκάτοικοι στην τρέλα είναι στον Παναθηναϊκό. "Μιλήσαμε για πολλά θέματα σε καλό κλίμα", είπε ο Γόντικας μετά το Δ.Σ., αλλά επί της ουσίας ...τίποτα. Ζήτησε νοίκι ο Τζίγγερ για την Παιανία;
"Κι εγώ δεν έχω για νοίκι..."
Μετά τη λήξη του Δ.Σ., το οποίο κράτησε περίππου τρεις ώρες, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος, Δημήτρης Γόντικας, τόνισε: "Είχαμε ένα μακρότατο διοικητικό συμβούλιο που έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα. Συζητήθηκαν διεξοδικά μια σειρά θεμάτων για να παρθούν αποφάσεις. Δεχτήκαμε σε καλό κλίμα μια επίσκεψη από φιλάθλους του Παναθηναϊκού και ανταλλάξαμε απόψεις. Αυτό είναι το ευχάριστο. Μιλήσαμε για πολλά θέματα. Αν έχουμε συνεδριάσεις σαν την σημερινή, όλα θα πάνε καλύτερα. Ευχαριστώ και τα μέλη του Δ,Σ., αλλά και τους ανθρώπους που αφήνουν την δουλειά τους για να έρθουν εδώ να μας δουν και να μάθουν για την αγαπημένη τους ομάδα".

Για τα μεταγραφικά είπε: "Ταυτόχρονα εξελίσσονται πάρα πολλά θέματα. Αφορούν και το ποιοι θα φύγουν, αλλά και τους παίκτες που θα έρθουν! Όμως καταλαβαίνετε πως λόγω της περιόδου είναι δύσκολο να μιλήσουμε για αυτά τα θέματα".

Όταν ρωτήθηκε αν ισχύει η πληροφορία που θέλει τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να ζητάει από την ΠΑΕ ενοίκιο για την Παιανία, ο Γόντικας τα ...μάσησε: "Συζητάμε πάρα πολλά θέματα που έχουν να κάνουν με την λειτουργία της ομάδας. Λειτουργικά υπάρχουν πολλά θέματα και πιθανότατα να συμπεριλαμβάνεται και αυτό που ρωτάτε".

Για την επόμενη μέρα είπε: "Είμαστε σε μια πολύ δύσκολη καμπή κι ο καθένας προσφέρει αυτό που μπορεί. Δεν είχε σχέση το σημερινό κλίμα με κανένα από τα προηγούμενα Δ.Σ. Αν υπάρχει και στην συνέχεια τέτοια ατμόσφαιρα, από την στιγμή που βαδίζουμε ενωμένοι. υπάρχει και αισιοδοξία για το μέλλον».

Η Γενική Συνέλευση από την οποία θα προκύψει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ορίστηκε για τις 2 Αυγούστου. Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. προστέθηκαν και δύο νέα μέλη στη διοικούσα επιτροπή, καθώς τη θέση των κ.κ. Νίκα και Βεκρή, πήραν ο Πάνος Δάβαρης και Γιώργος Σπηλιωτόπουλος.
Υπενθυμίζουμε πως μπροστά στο ενδεχόμενο αποδοκιμασιών, οι διοικούντες άλλαξαν την τελευταία στιγμή την τοποθεσία του Δ.Σ. κι έτσι από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, η συνάντηση έγινε τελικά σε ξενοδοχείο του αεροδρομίου, όπου αργότερα βρέθηκαν περίπου 100 οπαδοί της ομάδας (αντιπροσωπεία εξ αυτών μπήκε στην αίθουσα, για να εκφράσει τις απόψεις τους). Ούτε λόγος φυσικά για τους μετόχους, που σε ακόμα ένα συμβούλιο ...έλαμψαν με την απουσία τους. Πάντως, ο μεγαλομέτοχος, Γιάννης Βαρδινογιάννης, με αιχμηρή επιστολή του καταλόγισε ευθύνες στους Νικόλα Πατέρα και Ανδρέα Βγενόπουλο για τη σημερινή οικονομική κατάσταση, ενώ έθεσε ακόμα και θέμα πρωτοδικείου για την ομάδα!

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!


Buona sera, φίλες και φίλοι!!  Πολύ καλή η χθεσινή ημέρα καθώς περάσανε και οι 3 επιλογές μας. Για να πω την αλήθεια δεν είδα το ματς της Αργεντινής αλλά από τις φάσεις που είδα και τις περιγραφές που διάβασα ήταν για άλλη μια φορά «χώμα» αφού η Κολομβία είχε περισσότερες ευκαιρίες.
Για σήμερα θα επιλέξω 2 ματσάκια σε συνδυασμό με 2 ματς του Σαββάτου του Copa America .

Avanti να δούμε τι έχουμε:
 ΒΟΛΙΒΙΑ-ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ 2-3 GOAL (1,90)
ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ-ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ   G/G (1,55)
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ  2-3 GOAL (1,90)
ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ  UNDER (1,52)

Οι αποδόσεις είναι της Goalbet.com

Ci vediamo di nuovo! Ciao Bella!! (Στη foto Simona Fusco)

"Δεν ξαναπαίζω για την Αρσεναλ"

O Σεσκ Φάμπρεγκας φαίνεται αποφασισμένος να αποχωρήσει από την Άρσεναλ και να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα, κάτι που γίνεται αντιληπτό και από τα λεγόμενά του προς τους συμπαίκτες του.
"Δεν ξαναπαίζω για την Αρσεναλ"
"Δεν ξαναπαίζω στην Άρσεναλ" είναι η ατάκα του Ισπανού προς τους συμπαίκτες του, όπως αποκαλύπτει η "Sun".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Φάμπρεγκας προέβη στη συγκεκριμένη δήλωση στο καμπ προετοιμασίας των "κανονιέρηδων" που ξεκίνησε σήμερα.

Οι "μπλαουγκράνα" προσφέρουν το ποσό των 31 εκατομμυρίων λιρών για να κάνουν δικό τους τον παίκτη, την στιγμή που η Άρσεναλ ζητάει 40 εκατομμύρια λίρες για να τον παραχωρήσει.

Ο Ισπανός δεν βλέπει την ώρα να μετακομίσει στην Βαρκελώνη και επιθυμεί να έχουν τελειώσει όλα ανάμεσα στους δύο συλλόγους πριν από την ερχόμενη Κυριακή, ώστε να μην ταξιδέψει μαζί με την αποστολή της Αρσεναλ στη Μαλαισία και την Κίνα, για το επόμενο στάδιο της προετοιμασίας.

"Βόμβες" Γερουλάνου για "στημένα" και συνδέσμους!

O Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, είπε οτι αν "κουκουλωθεί" το σκάνδαλο με τα "στημένα", η Πολιτεία θα τιμωρήσει η ίδια τις ομάδες, ενώ προανήγγειλε το τέλος των συνδέσμων!
"Βόμβες" Γερουλάνου για "στημένα" και συνδέσμους!
Ο Γερουλάνος μίλησε την Πέμπτη στο ΚΤΕ Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ και υπογράμμισε: «Αν διαπιστωθούν προσπάθειες κουκουλώματος (σσ: των υποθέσεων με τα στημένα παιχνίδια) είτε από την ΕΠΟ είτε από την UEFA τότε θα χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο που διαθέτουμε και δεν θα διστάσουμε να αποκλείσουμε μόνοι μας τις ελληνικές ομάδες από την Ευρώπη ή και να αναβάλλουμε την έναρξη του πρωταθλήματος πέραν του Σεπτεμβρίου».
Το νομοσχέδιο αναμένεται να προβλέπει νέες προϋποθέσεις για τη λειτουργία των συνδέσμων. Πλέον θα ορίζεται πλαίσιο συνεργασίας των ομάδων με εταιρίες φύλαξης των γηπέδων και θα καθοριστεί ως κακούργημα η πράξη των στημένων αγώνων.

«Ο Μπόλονι έχει προβλήματα στην Ελλάδα»

Ο παραπάνω τίτλος ανήκει σε δημοσίευμα του Τύπου της Ρουμανίας. Για την ακρίβεια η  ιστοσελίδα «ziare.com» τονίζει πως ο νέος τεχνικός του «Δικέφαλου» είναι απογοητευμένος από το έμψυχο δυναμικό που διαχειρίζεται μέχρι στιγμής, αλλά και από την καθυστέρηση των μεταγραφών που φέρεται να έχει ζητήσει. 

«Ο Λάζλο Μπόλονι, ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, έχει μεγάλα προβλήματα στη νέα του ομάδα. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρουμανίας ήταν απογοητευμένος από την ομάδα που του έδειξαν οι Έλληνες, ζήτησε ενισχύσεις, αλλά αυτές καθυστερούν», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα και συμπληρώνει:

«Ο Μπόλονι έχει ήδη διαπιστώσει "κενά" τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, τα οποία προσπάθησε να "καλύψει" όπως μπορούσε. Οι αμυντικοί Αποστολόπουλος και Κουρδάκης, που επέστρεψαν από δανεισμούς, παρέμειναν στην ομάδα, ενώ την ίδια ώρα (σ.σ. ο Μπόλονι) προσπαθεί να αποκτήσει τον Ούγγρο αμυντικό μέσο Άκορ Έλεκ.
Στην επίθεση, αποκτήθηκε ο Γάλλος Μπετράντ Ρομπέρ και ο μόλις 17 ετών Χρήστος Κωστικίδης, ωστόσο ο Ρουμάνος τεχνικός δεν είναι ικανοποιημένος και ζήτησε έναν δημιουργικό μέσο εγνωσμένης αξίας, για να οργανώνει το παιχνίδι της ομάδας».
Οι Ρουμάνοι μάλιστα φαίνονται ενημερωμένοι για τα εξωαγωνιστικά ζητήματα του ΠΑΟΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Πάνω από όλα, υπάρχουν προβλήματα στις διαπραγματεύσεις για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ομάδας και δραματική μείωση των εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ως αποτέλεσμα του τεράστιου σκανδάλου διαφθοράς»

«Εν των μεταξύ, ο Μπόλονι βρίσκεται με την ομάδα στο Άρνεμ, της Ολλανδίας, και διαμήνυσε ότι θέλει τουλάχιστον δύο παίκτες, μέχρι το τέλος της εβδομάδας», καταλήγει το δημοσίευμα.The Player

Μέλι… Κόντη για Καστίγιο

Μέλι… έσταζε μιλώντας για τον Νέρι Καστίγιο σε εκπομπή της μεξικανικής τηλεόρασης, ο Γιάννης Κόντης. Ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη, μιλώντας τηλεφωνικά στην «Televisa Deportes» αποκάλυψε την επιθυμία του «Νitendο» να επιστρέψει στην εθνική ομάδα του Μεξικού.

«Πάντα μου λέει ότι όνειρό του είναι να ξαναπαίξει στην Εθνική» τόνισε αρχικά, ενώ στη συνέχεια κάνει λόγο για το ταλέντο του Καστίγιο λέγοντας: «Βλέπω το Κόπα Αμέρικα και σας εγγυώμαι ότι ο Νέρι βρίσκεται σε καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο από πολλούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ομάδα του Μεξικού».

Μάλιστα ο εκτελεστικός διευθυντής των «κιτρίνων» δείχνει την εμπιστοσύνη που έχουν οι άνθρωποι της ομάδας στην αξία του παίκτη υπογραμμίζοντας: «Πάντα πιστεύαμε ότι ένα ταλέντο σαν κι αυτό δεν γίνεται να ξεχάσει να παίζει μπάλα».
The Player

"Απειλεί" η ΕΠΟ;

Ανακοίνωση σχετικά με το θέμα της επέκτασης της αγωνιστικής περιόδου εξέδωσε η ΕΠΟ, προειδοποιώντας τις ομάδες που δημιουργούν προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή των εθνικών πρωταθλημάτων ότι θα υποστούν και τις ανάλογες κυρώσεις!
"Απειλεί" η ΕΠΟ;
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:
«Η λήξη της αγωνιστικής περιόδου δεν μπορεί να βρίσκεται περαιτέρω σε εκκρεμότητα. Όποιος επιμένει να τοποθετεί προσκόμματα στην ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων με ανοίκεια για τη διεθνή ποδοσφαιρική οικογένεια νομικά τεχνάσματα, θα πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις προβλεπόμενες συνέπειες από τους κανονισμούς».

Την… έκανε με πλοίο;

Η Τζουντ Σισέ κατά καιρούς μέσω του twitter έβγαζε… ειδήσεις! Φαίνεται πως το έκανε ξανά όσο αφορά τον τρόπο αποχώρησης του Τζιμπρίλ για την Ιταλία!
«Well finished here & now boarding a ferry 2 another country». Αυτό είναι το μήνυμα στο twitter που… ανέβασε η σύζυγος του Γάλλου επιθετικού και ουσιαστικά φανερώνει τον τρόπο που έφυγαν από την Ελλάδα για την Ιταλία.
Τελικά τζάμπα βρέθηκαν φίλαθλοι και δημοσιογράφοι στο αεροδρόμιο για να πουν «αντίο» στον Τζιμπρίλ αφού αν πιστέψουμε την Τζουντ προτίμησε το… λιμάνι για να βρεθεί στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Ρώμη προκειμένου να υπογράψει στην Λάτσιο!
πηγή: gazzetta.gr

Και ο Ιέρο στην Μάλαγα!!


Το μεγαλύτερο όνομα έσκασε τώρα στην Μάλαγα! Δεν πρόκειται για κάποιον ποδοσφαιριστή, αλλά για τον θρύλος της Ρεάλ και της Εθνικής Ισπανίας, Φερνάντο Ιέρο, ο οποίος αναλαμβάνει πόστο διευθυντή επικοινωνίας.
Οπως αναφέρεται στον Τύπο της Ισπανίας, η Μάλαγα, θα εξασφαλίσει μέσα στις επόμενες ώρες την υπογραφή του Φερνάντο Ιέρο, ο οποίος θα αποτελέσει τον διευθυντή επικοινωνίας του κλαμπ. Ο πάλαι ποτέ αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης είχε μέχρι πρότινος θέση στην ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Σημειώνεται ότι οι Ανδαλουσιάνοι την ίδια μέρα ανανέωσαν το συμβόλαιο του Χιλιανού τεχνικού, Μανουέλ Πελεγκρίνι μέχρι το 2015, ενώ το χρήμα για μεταγραφές ρέει άφθονο χάρη στον Σεΐχη, Αμπντουλάχ Μπιν Νασέρ Αλ-Τανί και ονόματα όπως ο Χαβιέρ Παστόρε, έχουν παίξει δυνατά.
πηγή: gazzetta.gr

«Μακριά από την Μπάρτσα ο Σάντσες»

Πολύ μακριά από την επίτευξη συμφωνίας με την Μπαρτσελόνα βρίσκεται η Ουντινέζε, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος των Φριουλιάνι, Τζαμπάολο Πότσο. «Δεν υπάρχει συμφωνία» δήλωσε.
«Το deal με την Μπαρτσελόνα είναι πολύ μακριά από το να ολοκληρωθεί, αφού δεν υπάρχει συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι» είπε το αφεντικό των Τζεμπρέτε για την υπόθεση του Χιλιανού, ο οποίος όμως θέλει πολύ να μετακομίσει στην Βαρκελώνη. «Το μοναδικό πράγμα που κρατά ζωντανή την υπόθεση, είναι ότι ο Σάντσες έχει τους λόγους του να πάρει μεταγραφή και να ενταχθεί στο δυναμικό της Μπαρτσελόνα».

Ο Πότσο κατέληξε: «Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή, είμαστε πολύ μακριά.
Ο Σάντσες είναι ακόμα πολύ νέος, είναι 22 ετών και παρότι είχε μία εξαιρετική σεζόν μπορεί παίζοντας σε εμάς να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Θέλω να τον κρατήσω ακόμα έναν χρόνο».
πηγή: gazzetta.gr

Kαι το "σίριαλ Μαυροκεφαλίδης" συνεχίζεται!!

Το θρίλερ με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη φαίνεται πως παίρνει παράταση, καθώς ο Ολυμπιακός επανήλθε δυναμικά στη διεκδίκησή του ανεβάζοντας την προσφορά του κοντά στις απαιτήσεις του παίκτη
Kαι το "σίριαλ Μαυροκεφαλίδης" συνεχίζεται
Οι «ερυθρόλευκοι» δεν εγκατέλειψαν τη μάχη για την παραμονή του Λουκά Μαυροκεφαλίδη παρά το ότι μέχρι το πρωί της Πέμπτης η υπόθεση φαινόταν χαμένη. Η προσφορά των 650.000 ευρώ ετησίως αυξήθηκε κατά 100.000 ευρώ και έτσι πλέον η κατάσταση είναι στα χέρια του διεθνούς φόργουορντ, αφού σύμφωνα με τα νέα δεδομένα οι Πειραιώτες έχουν αγγίξει τις απαιτήσεις του.
Οι προτάσεις από Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης και Κίμκι ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως, αλλά λόγω της θέλησης του Μαυροκεφαλίδη να μείνει στον Ολυμπιακό, τα δεδομένα έχουν μεταβληθεί πλέον για τα καλά και οι πιθανότητες παραμονής του έχουν αυξηθεί αρκετά.
Πηγή: gazzetta.gr

"Ακρίβυνε" ο Σάντσεζ, ζητάει πιο πολλά η Βαλενσιέν...!!

H εμφάνιση του Κάρλος Σάντσες με την Εθνική Κολομβίας στο Κόπα Αμέρικα έχει δυσκολέψει αισθητά την προσπάθεια της απόκτησής του από τον Ολυμπιακό.
"Ακρίβυνε" ο Σάντσεζ, ζητάει πιο πολλά η Βαλενσιέν...
Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως από την στιγμή που ο Κάρλος Σάντσες έπαιξε στο Κόπα Αμέρικα στο ματς με την Αργεντινή έχοντας ήδη καλή παρουσία η Βαλενσιέν θα ανεβάσει και άλλο τις απαιτήσεις. Κάποιες πηγές μάλιστα ανέφεραν ότι αυτές θα υπερβούν τα 4 εκατ. ευρώ.
Στον Ολυμπιακό ναι μεν έχουν θέσει ως πρώτο στόχο τον Κολομβιανό αμυντικό χαφ, όμως δεν πρόκειται να φτάσουν σε τέτοια οικονομικά επίπεδα. Έτσι η υπόθεση της απόκτησής του δυσκολεύει αρκετά...
Πηγή: gazzetta.gr

Ο ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός στον... Κατσικάρη!!

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε το πρόγραμμα της κανονικής περιόδου, με τον Παναθηναϊκό να αρχίζει πρώτος όλων υποδεχόμενος την Ουνικάχα και να ακολουθεί ο Ολυμπιακός στο Μπιλμπάο κόντρα στην ομάδα του Φώτη Κατσικάρη.
Ο ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός στον... Κατσικάρη
Οι «πράσινοι» θα έχουν την τιμή να ανοίξουν τη νέα χρονιά στις 17/10 στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ομάδα της Μάλαγα. Λίγα 24ωρα αργότερα ο Ολυμπιακός επίσης θα αντιμετωπίζει ισπανική ομάδα, τη Μπιλμπάο των Κατσικάρη, Βασιλειάδη και Μαυροειδή, αλλά εκτός έδρας.
Η «αυλαία» της πρώτης φάσης θα πέσει λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.
Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού
Παναθηναϊκός-Ουνικάχα 17/10
ΚΚ Ζάγκρεμπ-Παναθηναϊκός 26-27/10
Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις Κάουνας 2-3/11
Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 9-10/11
Μπάμπεργκ-Παναθηναϊκός 16-17/11
Ουνικάχα-Παναθηναϊκός 23-24/11
Παναθηναϊκός-ΚΚ Ζάγκρεμπ 30/11-1/12
Ζαλγκίρις Κάουνας-Παναθηναϊκός 7-8/12
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παναθηναϊκός 14-15/12
Παναθηναϊκός-Μπάμπεργκ 21-22/12
Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού
Μπιλμπάο-Ολυμπιακός 19-20/10
Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ 26-27/10
Κάχα Λαμποράλ-Ολυμπιακός 2-3/11
Καντού-Ολυμπιακός 9-10/11
Ολυμπιακός-Νανσί 16-17/11
Ολυμπιακός-Μπιλμπάο 23-24/11
Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ-Ολυμπιακός 30/11-1/12
Ολυμπιακός-Κάχα Λαμποράλ 7-8/12
Ολυμπιακός-Καντού 14-15/12
Νανσί-Ολυμπιακός 21-22/12

«Ιδανική επιλογή η ΑΕΚ»

Την επιθυμία του να αγωνιστεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στην ΑΕΚ εξέφρασε ο Μάριους Νικουλάε.
«Ιδανική επιλογή η ΑΕΚ»
Ο Ρουμάνος τόνισε ότι για έναν μεγάλο σύλλογο σαν την Ένωση θα επέστρεφε σαν τρελός στην χώρα μας ενώ επιβεβαίωσε πως έχει γίνει μια πρώτη επαφή.
Οι δηλώσεις του Νικουλάε στο aek365.gr:
-Μάριους το πέρασμα σου από την Ελλάδα ήταν σύντομο. Οι πληροφορίες θέλουν την ΑΕΚ να σε έχει στη λίστα της. Γνωρίζεις κάτι για αυτό; Είναι πιθανό να σε δούμε και φέτος στα ελληνικά γήπεδα;
«Ο μάνατζερ μου με έχει ενημερώσει πως έχει γίνει επαφή αλλά δεν έχω τίποτα επίσημο. Η προοπτική της ΑΕΚ πάντως με ενθουσιάζει. Η εμπειρία μου στην Καβάλα δεν μπορώ να πω πως ήταν και η καλύτερη αλλά σίγουρα θα γύριζα στην Ελλάδα για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως η ΑΕΚ».
-Σε πρόσφατη συνέντευξη σου σε ρουμανική ιστοσελίδα είχες δηλώσει ότι δεν σκοπεύεις να αφήσεις την Ρουμανία λόγω του ότι η σύζυγος σου είναι έγκυος.
«Αυτά που γράφτηκαν δεν ισχύουν. Η Ντινάμο δεν είναι η καλύτερη επιλογή για εμένα. Εδώ υπάρχουν πολλά προβλήματα και το ιδανικό θα ήταν να φύγω. Δεν ψάχνω όμως... έξοδο κινδύνου. Μια πρόταση από μια ομάδα σαν την ΑΕΚ σίγουρα θα με οδηγούσε στο να αφήσω την Ρουμανία. Η σύζυγος μου θα με ακολουθούσε. Αν προχωρήσει κάτι καλό όπως η ΑΕΚ θα φύγω αλλιώς θα μείνω εδώ για έναν ακόμα χρόνο».
-Το συμβόλαιο του με την Ντινάμο πιστεύεις ότι θα είναι πρόβλημα για μια πιθανή μετακίνηση σου;
«Όπως σου είπα η Ντινάμο έχει πολλά προβλήματα. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει θέμα ακόμα και για δανεισμό. Βέβαια για να γίνει μια μεταγραφή πρέπει να μιλήσουν οι δύο σύλλογοι. Δεν νομίζω όμως ότι θα σταθεί εμπόδιο ούτε ότι θα έχει ιδιαίτερες οικονομικές απαιτήσεις».
-Η προοπτική της ΑΕΚ λοιπόν είναι κάτι που αντιμετωπίζεις θετικά.
«Όχι απλά θετικά, με ενθουσιάζει. Ξέρω την ΑΕΚ, έχω παίξει απέναντι της και γνωρίζω ότι πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο. Θυμάμαι τον φανατικό κόσμο της και είδα τον τελικό όπου κατέκτησε το Κύπελλο. Θα ήταν ιδανική επιλογή για εμένα να αγωνιστώ στην ΑΕΚ και να παίξω με τη φανέλα της στο Europa League».

Ζητά... διευκόλυνση ο "Τόρο"

Ο Βασίλης Τοροσίδης έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Ευρώπη και σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα και σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε από τον Ολυμπιακό να τον βοηθήσει να κυνηγήσει το ευρωπαϊκό του όνειρο.
Ζητά... διευκόλυνση ο "Τόρο"
Ο διεθνής μπακ ζήτησε από την διοίκηση των "ερυθρόλευκων" να δεχθεί προσφορές κάτω των 7 εκατ. ευρώ που είναι η ρήτρα του.

Από την πλευρά τους οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έχουν πρόβλημα να παραχωρήσουν τον Έλληνα δεξιό μπακ, εφ' όσον βέβαια υπάρξει κάποια ικανοποιητική πρόταση.

Όσον αφορά τώρα στην Στόουκ, όπως προκύπτει θα καταθέσει σύντομα την επίσημη προσφορά της για τον Τοροσίδη.

Πηγή: gazzetta.gr

"Φαβορί ο Παναθηναϊκός και η ΤΣΣΚΑ"

Τον Παναθηναϊκό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχρισε φαβορί του ομίλου ο προπονητής της Ζαλγκίρις, Ηλίας Ζούρος.
"Φαβορί ο Παναθηναϊκός και η ΤΣΣΚΑ"
Ο Έλληνας προπονητής θα τεθεί αντιμέτωπος με τους "πράσινους" και στις πρώτες του δηλώσεις μετά την κληρωση τόνισε:

"Δεν μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος ή απογοητευμένος από την κλήρωση. Όλες οι ομάδες στην Ευρωλίγκα είναι δυνατές. Δεν θα υπάρχει εύκολος αγώνας. Πιστεύω πως η φετινή διοργάνωση θα είναι πιο ανταγωνιστική από τις άλλες σεζόν. Πολλές ομάδες έχουν επενδύσει χρήματα και αποκτούν δυνατό ρόστερ. Παράλληλα το λοκ άουτ στο ΝΒΑ μπορεί να συμβάλει στο να έρθουν καλοί παίκτες στην Ευρώπη.
Ακόμη δεν μπορούμε να μιλήσουμε με ασφάλεια για τους αντιπάλους μας, γιατί οι ομάδες ακόμη σχηματίζονται. Όμως ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που έχει κατακτήσει έξι φορές την Ευρωλίγκα και το έκανε και φέτος. Επίσης όλοι βλέπουν πόσα χρήματα διαθέτει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την ενίσχυσή της. Αυτές οι ομάδες είναι τα φαβορί του ομίλου, αλλά μην ξεχνάμε και τις άλλες ομάδες.
Η Μάλαγα έχει αποκτήσει πολλή εμπειρία από τη συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα, η Μπάμπεργκ είναι πρωταθλήτρια σε ένα δυνατό πρωτάθλημα όπως το γερμανικό και δεν υποτιμάμε την ΚΚ Ζάγκρεμπ, που είναι διψασμένη για διάκριση και μπορεί να αποδειχτεί επικίνδυνη. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε ματς. Φυσικά θέλουμε να φτάσουμε στο Top 16 και να δίνουμε τα πάντα σε κάθε ματς. Ελπίζω το νέο μας γήπεδο να είναι πάντα γεμάτο. Στο Κάουνας η Ζαλγκίρις και το μπάσκετ είναι πάνω από όλα".
πηγή: sportdog.gr

Ο Αλέφαντος για Μέσι και Πιλάβιο...!!

Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει με τον δικό του τρόπο την ποδοσφαιρική επικαιρότητα των ημερών
Ο Αλέφαντος για Μέσι και Πιλάβιο...
Να μην σας λέω παραμύθια, Κολομβία και Σάντσες δεν είδα. Έφαγα τέτοια απογοήτευση από τα πρώτα ματς αυτού του… βασανιστικού Κόπα Αμέρικα, που δεν είχα το κουράγιο να κάτσω να δω το ματς μέχρι τις 5.00 το πρωί. Κι άμα δεν τον έβαζε ξανά να παίξει; Τσάμπα θα πήγαινε το ξενύχτι.
• Άλλες φορές παλιότερα στηνόμασταν να δούμε Βραζιλία και Αργεντινή ακόμα και στις 3.000 το πρωί. Τώρα είναι αγγαρεία. Σας είπα απ’ την αρχή ότι αυτό το Κόπα Αμέρικα είναι δράμα. Λες και τους μάζεψαν από τις παραλίες είναι. Ακόμα και ο Μέσι έχει κάνει μαγουλάκια.
• Πάντως, τι καλοκαίρι είναι αυτό… Δεν θυμάμαι άλλο τέτοιο καλοκαίρι για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από μεταγραφές ξεραΐλα… Ούτε εφημερίδες είχαμε τόσες μέρες. Τα δε γεγονότα το ένα μετά το άλλο άθλια. Αδειοδοτήσεις περίγελος, υποκλοπές, στημένα, ένα μπάχαλο.
• Αυτός ο Πιλάβιος είναι ο χειρότερος πρόεδρος όλων των εποχών στην ΕΠΟ! Τόσα χρόνια υπήρξα στο ποδόσφαιρο, τέτοια διοίκηση ΕΠΟ δεν θυμάμαι ποτέ. Δεν υπάρχει ούτε αρχή ούτε τέλος. Τέτοιο μπάχαλο είναι πρωτοφανές.
• Υπάλληλοι της ΕΠΟ συνεργάτες του Πιλάβιου διώκονται απ’ τους εισαγγελείς. Ο ίδιος ο Πιλάβιος μίλαγε με τους παράγοντες που τον έπαιρναν ό,τι ώρα γούσταραν στο κινητό και τον πιέζανε για τους διαιτητές. Το θέατρο του παραλόγου με τις αδειοδοτήσεις, ακόμα δεν έχει επικυρωθεί τίποτα, δεν ξέρουμε πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα, αν θα παίξουν οι ομάδες στην Ευρώπη, ο ΟΦΗ τους έχει ξεβρακώσει, πάντοτε ξέραμε ότι αν μια ομάδα προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια υποβιβάζεται, ενώ τώρα ο ΟΦΗ τους πήγε στα πολιτικά δικαστήρια και περνάει το δικό του, υποχωρεί η ΕΠΟ με συμβιβασμούς.
• Ένας… όρθιος στύλος είναι ο Πιλάβιος. Δεν κάνει το παιδί για πρόεδρος στην ΕΠΟ. Απορώ γιατί κάθεται ακόμη και δεν φεύγει μόνος του. Σαν καρικατούρα είναι, δεν τον υπολογίζει κανένας. Τουλάχιστον ο Γκαγκάτσης είχε προσωπικότητα, κράταγε το πόστο του, τον φοβόντουσαν, ήθελε 10 Πιλάβιους στην καθισιά του.
• Μπορώ να πω μετά πεποιθήσεως ότι αυτή είναι η χειρότερη ΕΠΟ όλων των εποχών. Πλαστά πιστοποιητικά τα περνούσαν για έγκυρα οι υπάλληλοι της ΕΠΟ. Μετά από μήνες το ανακάλυψαν και απαγόρευσαν να παίζουν οι μεταγραφές που έγιναν τον Γενάρη. Ο Βρύζας έγινε βοηθός προπονητή της Εθνικής - από πού κι ως πού. Και αμέσως τους εξέθεσε και ενώ τον προσλάβανε στην ΕΠΟ, έφυγε να πάει ξανά στον ΠΑΟΚ! Μπάτε σκύλοι αλέστε.
• Και σκαλώνει τελικά η πώληση του ΠΑΟΚ και μπορεί να ξαναγυρίσει ο Βρύζας στον πάγκο της Εθνικής, δεν υπάρχει ούτε αρχή ούτε τέλος! Τραγελαφικά πράγματα. Με ένα άβουλο πλάσμα για πρόεδρο.
• Εδώ καταζητείται ο Ψωμιάδης από την αστυνομία, και όμως η ομάδα του φεύγει απ’ την Καβάλα και πάει να κάνει προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη! Ψήνοντας συνένωση με τον Ηρακλή και αλλαγή έδρας. Τέτοιο καλοκαίρι στο ποδόσφαιρο δεν έχω ξαναζήσει, το ξεπάτωσαν το ποδόσφαιρο.
• Για τα προβλήματα στις εφημερίδες θέλω να πω κάτι. Νεκρώνει ο αθλητισμός. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν πρόσβαση στο Ίντερνετ, μεγάλοι άνθρωποι ειδικά. 4 μέρες να μην διαβάζεις αθλητικές εφημερίδες, είναι σπαστικό. Με τις εφημερίδες μεγαλώσαμε. Η μπάλα δεν κόβεται, όταν ο κόσμος ξεπεράσει το σοκ με την κρίση, θα ξαναγυρίσει στο ποδόσφαιρο. Κι εμείς φτωχοί μεγαλώσαμε, με ντομάτες και ψωμί, αλλά τρέχαμε στα γήπεδα. Μου έλειψαν οι εφημερίδες, μου φαινόταν η μέρα μισή.
• Σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον της Στόουκ Σίτι για τον Τοροσίδη, έχω να πω δύο πράγματα. Το ένα είναι για τον παίκτη, το άλλο είναι για τον Ολυμπιακό. Ξεκινάω από τον παίκτη. Μην τη σνομπάρετε τη Στόουκ Σίτι. Παίζει στην Αγγλία. Άλλο πρωτάθλημα εκεί, άλλα γήπεδα, άλλη ατμόσφαιρα, άλλος κόσμος. Τα γνωρίζω τα βρετανικά γήπεδα, έχω πάει αρκετές φορές εκεί, είναι η πιο ποδοσφαιρική κατάσταση που υπάρχει στον κόσμο. Έχουν το πιο πλούσιο πρωτάθλημα και συναρπαστικές μάχες. Ο Τοροσίδης πηγαίνοντας εκεί, αν διακριθεί σε αυτήν την ομάδα, μπορεί να χτυπήσει έπειτα καλύτερη μεταγραφή.
Όμως σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, δεν είναι και το πιο ωραίο πράγμα να πουλήσεις τον έναν εκ των δύο καλύτερων παικτών σου στη Στόουκ Σίτι… Εγώ από τον Μάη το είπα, δύο παίκτες με έκαιγε να μείνουν μόνο: Ο Μιραλάς και ο Τοροσίδης. Ο Ολυμπιακός πάλι θα πάρει το πρωτάθλημα. Όμως ο κόσμος του θέλει να περπατήσει και στην Ευρώπη. Να ξεφύγουμε απ’ την μιζέρια. Εδώ περπάτησε μέχρι τα ημιτελικά η Σάλκε. Με βασικό τον 19χρονο Κυριάκο Παπαδόπουλο στα χαφ. Η Σάλκε είναι ομάδα μιας γερμανικής πόλης. Είναι ομάδα πόλης. Ο Ολυμπιακός είναι η πιο λαοφιλής ομάδα όλης της Ελλάδας.
Συντάκτης: Θέμης Σινάνογλου
Πηγή: katimagiko.gr

Πρόβλημα με την ηφαιστειακή σκόνη!!

Προβλήματα στις μετακινήσεις τους ενδέχεται να αντιμετωπίσουν οι φίλαθλοι και οι αποστολές των ομάδων που μετέχουν στο Κόπα Αμέρικα, εξαιτίας της ηφαιστειακής σκόνης που προέρχεται από το ηφαίστειο Πουγιεούε της Χιλής. 

Στο αεροδρόμιο "Αεροπάρκ" του Μπουένος Αϊρες ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις ως το μεσημέρι (τοπική ώρα), ενώ αρκετές πτήσεις ακυρώθηκαν και στο έτερο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας, το «Εζέιζα», το οποίο εξυπηρετεί τα δρομολόγια εξωτερικού.

Οπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων εκπρόσωπος της εταιρείας που διαχειρίζεται τους δύο αερολιμένες, τα αεροδρόμια παραμένουν ανοιχτά, αλλά εναπόκειται στις αεροπορικές εταιρείες η απόφαση για το αν θα πραγματοποιούν ή όχι τις πτήσεις τους.

Το ηφαίστειο Πουγιεούε άρχισε να εκτοξεύει σκόνη στις 4 Ιουνίου και έκτοτε έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στα αεροδρόμια του Σαντιάγκο, του Μπουένος Άϊρες και του Μοντεβίδεο.
Το ηφαίστειο Πουγιεούε άρχισε να εκτοξεύει σκόνη στις 4 Ιουνίου και έκτοτε έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στα αεροδρόμια του Σαντιάγκο, του Μπουένος Άϊρες και του Μοντεβίδεο. 
πηγή: theplayer.gr

Λεονάρντο: «Ακόμη δεν έχω υπογράψει στην Παρί»

Ελεύθερος δήλωσε ότι είναι ακόμη ο Λεονάρντο, προσθέτοντας πως δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο πρώην τεχνικός της Ίντερ υπογράμμισε πως δεν του έχει γίνει καν οικονομική πρόταση, διαψεύδοντας τις φήμες που τον ήθελαν να αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή στους Παριζιάνους, μετά την αποχώρησή του από τους «νερατζούρι».

«Δεν έχω τίποτα με την Παρί Σεν Ζερμέν. Νομίζουν ότι είμαι στο Παρίσι εδώ και 10 ημέρες αλλά εγώ δεν έχω τίποτα να κάνω εκεί», είπε ο Λεονάρντο. «Είχα μια συνάντηση πριν από δύο ημέρες και ακόμη δεν έχει αποφασιστεί τίποτα, αφού η Παρί Σεν Ζερμέν άλλαξε ιδιοκτήτη στις 30 Ιουνίου. Πού είναι το συμβόλαιο μου; Οι αριθμοί είναι αληθινοί μόνο μετά την υπογραφή», υπογράμμισε ο Βραζιλιάνος, σχολιάζοντας τις φήμες του γαλλικού Τύπου.

«Το αν η ομάδα αγοράστηκε στις 30 Ιουνίου και πρέπει να οργανώσει την αγωνιστική περίοδο που έρχεται, αυτό δεν είναι ακόμη δικό μου πρόβλημα. Ξέρω λίγα πράγματα για το τι συμβαίνει στο Παρίσι με την ομάδα. Ποτέ δεν μίλησα με κανέναν παρά μόνο με τον ιδιοκτήτη, οπότε δεν ξέρω ποιους ποδοσφαιριστές πρέπει να αγοράσουν. Είναι 15 χρόνια που η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει επιτυχίες, γιατί να υπάρχει βιασύνη τώρα;», αναρωτήθηκε ο Λεονάρντο. 
πηγή: theplayer.gr

Περιμένει μέχρι την Δευτέρα τον Κωνσταντόπουλο!!

Με δεδομένο πως στην ΑΕΚ έχουν αρχίσει πλέον να παίρνουν απόφαση πως το μεγάλο κόλπο με τον Τίμο Χίλντεμπραντ δεν πρόκειται να πετύχει, έχουν ρίξει όλο το βάρος στον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο. 

Άλλωστε πρόκειται για την μοναδική περίπτωση βασικού τερματοφύλακα από την μεταγραφική αγορά, με την οποία οι κιτρινόμαυροι ασχολούνται σοβαρά. Και στην ΑΕΚ υπάρχει η σιγουριά πως μέχρι την Δευτέρα και πριν ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία, ο Κωνσταντόπουλος θα έχει ντυθεί φορέσει την φανέλα της ομάδας. 

Ακόμα οριστική συμφωνία με την Κέρκυρα δεν υπάρχει. Ωστόσο η διαφορά ανάμεσα στις δυο πλευρές φαίνεται να είναι μικρή. Και υπάρχει η αισιοδοξία (ακόμα και σιγουριά) στην ΑΕΚ πως θα γεφυρωθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Εξάλλου οι «κιτρινόμαυροι» πλέον πιέζονται ασφυκτικά από τον χρόνο, καθώς θέλουν να έχουν το τερματοφύλακα που θα αποκτήσουν σ’ ολόκληρο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Αυτό σημαίνει πως η μεταγραφή θα πρέπει να κλείσει άμεσα. Και στην ΑΕΚ θεωρούν πως μέχρι την Δευτέρα, θα έχουν «τελειώσει» με Κωνσταντόπουλο.

Από την ΑΕΚ λένε πως μετά τον Χίλντεμπραντ, δεν κοιτάνε άλλη περίπτωση ξένου τερματοφύλακα, παρότι έχουν προταθεί πολλοί, ανάμεσά τους και ο Ρούνιε. 
πηγή: theplayer.gr

Ζήτησαν να παρέμβουν οι οργανωμένοι!!

Η αλλαγή του τόπου διεξαγωγής του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν... πτόησε τους φιλάθλους των «πρασίνων» να δώσουν το παρών. Περίπου 40 άτομα βρέθηκαν έξω απ' το ξενοδοχείο «Sofitel» περιμένοντας με αγωνία να δουν τι θα συμβεί. Μάλιστα, λίγο μετά τις 19:00, αντιπροσωπεία των οπαδών ζήτησε να μπει στην αίθουσα που διεξάγεται το διοικητικό συμβούλιο.

Έτσι, τέσσερα άτομα του «Ενιαίου Φορέα» πήρε την σχετικά... άδεια, και εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους και την απογοήτευσή τους για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα, στα μέλη του Δ.Σ.

O Τζίγγερ τα «χώνει» σε Βγενόπουλο, Πατέρα!!

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αποχωρεί από το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού και το ξεκαθάρισε και στους μετόχους με επιστολή του, όπου τα «χώνει» σε Βγενόπουλο, Πατέρα. Στο μεταξύ αντιπροσωπεία του Φορέα ζήτησε να πάρει τον λόγο και μπήκε στην αίθουσα που διεξάγεται το Δ.Σ. και εξέφρασε τον προβληματισμό της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη που διαβάστηκε στο διοικητικό συμβούλιο έχει ως εξής:

«Αξιότιμα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,

Η ολοκλήρωση της θητείας του υπάρχοντος Δ.Σ. βρίσκει τον Παναθηναϊκό σε μια κρίσιμη χρονικά στιγμή. Με δεδομένη την πρόθεση της οικογένειας μου και εμού προσωπικά να μην συμμετέχουμε στο νέο Δ.Σ. θα ήθελα να επισημάνω ορισμένα θέματα.

Η ομάδα περνάει την πιο δύσκολη καμπή στην σύγχρονη ιστορία της. Οι ευθύνες για το σημερινό οικονομικό και αγωνιστικό τέλμα δεν είναι απρόσωπες. Συγκεκριμένοι άνθρωποι, τα τελευταία χρόνια , ακολούθησαν συστηματικά μια πολιτική και στρατηγική η οποία μας οδήγησε στη σημερινή κατάσταση. Μάλιστα, το «καλύτερο ρόστερ όλων των εποχών» δεν μπορεί να αξιοποιηθεί επωφελώς για τον σύλλογο στις χειρότερες στιγμές που βιώνει.

Η πολιτική αυτή, σηματοδοτήθηκε από συμπεριφορές που χαρακτηρίζονται από την πλήρη αδιαφορία για τη λήψη συλλογικών αποφάσεων. Ταυτόχρονα ευχάριστες στα αυτιά υποσχέσεις και μεγαλόσχημες δεσμεύσεις προς οπαδούς και συνεργάτες δημιουργούσαν ένα κλίμα πλασματικής ευφορίας. Οι διαρροές στον τύπο ολοκλήρωναν το σκηνικό.

Επειδή πολλά γράφονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στα ΜΜΕ, οφείλω να αποκαταστήσω για μία ακόμα φορά ορισμένες αλήθειες.

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, τον περασμένο Δεκέμβριο ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος υπαναχώρησε από την μεταξύ μας συμφωνία ενώ ταυτόχρονα ο κ. Νικόλας Πατέρας παραιτήθηκε από την Προεδρία. Στο διάστημα που έχει μεσολαβήσει δεν έχει εμφανιστεί κανένας υποψήφιος επενδυτής στην ομάδα. Ακόμη ουσιαστικότερα, δεν έχει κατατεθεί από κανέναν, μία στοιχειοθετημένη, βιώσιμη και ρεαλιστική πρόταση που θα εξασφαλίζει το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Είμαι συνεπής και ξεκάθαρος στην στάση μου όλο αυτόν τον καιρό. Τόσο η οικογένεια μου όσο και εγώ προσωπικά, έχουμε αποδείξει ότι δεν θα σταθούμε εμπόδιο για την εξέλιξη του Παναθηναϊκού. Η δυσχερής οικονομική κατάσταση του συλλόγου δεν οφείλεται σε εμάς. Αντιθέτως, συμβάλλουμε στην προσπάθεια που γίνεται να υπάρχει διοικητική σταθερότητα και εύρυθμη λειτουργία στην Π.Α.Ε., έτσι ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος να βρεθεί, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στο Πρωτοδικείο.

Είναι σαφές ότι κάποιοι επιθυμούν την ακυβερνησία. Ακόμα και τώρα, συνεχίζονται τα παρασκηνιακά παιχνίδια, και η εκ νέου απόπειρα χειραγώγησης και παραπλάνησης του κόσμου. Η σημερινή «οργανωμένη εξέδρα» επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. Δεν θα μας εκπλήξει ούτε θα μας αιφνιδιάσει, όταν το κλίμα θα είναι ευνοϊκότερο ή οι συνθήκες «κατάλληλες», η επανεμφάνιση «σωτήρων με μαγικές λύσεις» για τα προβλήματα.

Τις τελευταίες ημέρες, επιχειρείται, από συγκεκριμένους δημοσιογράφους, μια άκαιρη απόπειρα μεταφοράς ευθυνών προς το πρόσωπό μου. Εάν αυτό οφείλεται σε προσωπικές κρίσεις, η ανάλυση των δεδομένων είναι προφανώς λανθασμένη και έχει αποδειχθεί από τα γεγονότα. Εφόσον, όμως η τακτική αυτή συνεχιστεί, αποδεικνύεται ότι μερικοί επιλέγουν για τον εαυτό τους το ρόλο του καθοδηγούμενου και κατευθυνόμενου. Για μια ακόμη φορά θα πρέπει να επισημάνω ότι κανείς δεν μιλά εξ ονόματός μου. Έχω τη δυνατότητα να παρεμβαίνω όποτε κρίνω σκόπιμο, χωρίς μεσάζοντες, σε αντίθεση με την τακτική άλλων.

Το νέο Δ.Σ. καλείται να πάρει δύσκολες αποφάσεις αναλαμβάνοντας υποχρεώσεις που άλλοι δημιούργησαν. Οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε τα μέλη του καθώς και τις άοκνες προσπάθειες του Προεδρεύοντος Αντιπροέδρου Δημήτρη Γόντικα, να διαχειριστούν την σκληρή πραγματικότητα.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Β. Βαρδινογιάννης».

Καντού, η μεγάλη επιστροφή!!

Για τους νεότερους σε ηλικία η Καντού την οποία θα βρει μπροστά του ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα της σεζόν 2011-2012, δεν λέει πολλά! Για τους παλαιότερους και "τρελαμένους" μπασκετικούς η Καντού είναι... τεράστιο μέγεθος για το ευρωπαϊκό μπάσκετ κι επιστρέφει στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ για πρώτη φορά μετά την περίοδο 1993-1994... Τότε είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στην Ευρωλίγκα (μάλιστα είχε αντιμετωπίσει και τον Παναθηναϊκό) χωρίς όμως να κάνει τίποτε σπουδαίο! 

Η Καντού είναι μιά... καθαρά μπασκετική ομάδα και είναι η δεύτερη ομάδα στην Ευρώπη που έχει διψήφιο αριθμό ευρωπαϊκών τροπαίων (10 συνολικά) μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης (έχει 14). Η Καντού έχει κατακτήσει 2 τρόπαια Ευρωλίγκα, 4 κύπελλα Κυπελλούχων και 4 κύπελλα Κόρατς με μορφές τον Κάρλο Ρεκαλκάτι, τον Ρέντζο Μπαριβιέρα, τον Αντονέλο Ρίβα και τον Πιερλουϊτζι Μαρτζοράτι! 
πηγή: theplayer.gr

Περιμένει την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών ο Μαρινάκης!!

Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να αποφανθεί το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας ως προς τα αιτήματα άρσης απαγόρευσης εξόδου απ' τη χώρα, των κατηγορουμένων στην υπόθεση των στημένων.

Ανάμεσα στις αιτήσεις συμπεριλαμβάνεται και αυτή του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συνήγορός του, Τάκης Μιχαλόλιας ζήτησε από τους δικαστές να μην επικυρωθεί η διάταξη απαγόρευσης εξόδου για τον κ. Μαρινάκη, καθώς όπως υποστήριξε δεν υπάρχουν στοιχεία στη δικογραφία που να το συνδέουν με αξιόποινες πράξεις. Υποστήριξε ακόμα, ότι είναι τέτοια η φύση της δουλειάς του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που τα συνεχή ταξίδια στο εξωτερικό είναι άκρως απαραίτητα και απολύτως αναγκαία.

Επίσης, ανέφερε ότι είναι γνωστός επιχειρηματίας, πατέρας τριών παιδιών και δεν είναι ύποπτος φυγής. 
πηγή: theplayer.gr

Στην... κρεμάλα ο Πατσίνι!

Τις τελευταίες του ώρες ως... εργένης περνάει ο Τζιαμπάολο Πατσίνι. Ο 26χρονος επιθετικός της Ίντερ, θα παντρευτεί την Παρασκευή την Σίλβια Σλίτι, έπειτα από δέκα χρόνια σχέσης.

Ο γάμος θα γίνει το απόγευμα στην Κάστα Ντίβα, στο θέρετρο Μπλέβιο, δίπλα από την λίμνη Κόμο. Το παρών αναμένεται να δώσουν περίπου 300 καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων θα βρίσκεται ολόκληρη η ομάδα της Ίντερ και ο Μάσιμο Μοράτι.

Δυνατό φιλικό για τον Άρη!!

Ένα πάρα πολύ δυνατό φιλικό έκλεισε ο Άρης, ο οποίος θα υποδεχτεί την Πενιαρόλ από την Ουρουγουάη στις 26 Ιουλίου!  

Μην ξεχνάμε ότι αντίπαλος των «κιτρινόμαυρων» θα είναι η φιναλίστ του φετινού Κόπα Λιμπερταδόρες και για αυτό τον λόγο  συμπεριλαμβάνεται στους κορυφαίους συλλόγους της Λατινικής Αμερικής, και δίχως αμφιβολία τον κορυφαίο της Ουρουγουάης με τους περισσότερους εγχώριους τίτλους.  
πηγή: theplayer.gr

Αναβολή ως τις 21 Ιουλίου πήρε ο ΟΦΗ από το Εφετείο!

Αναβολή ως τις 21 Ιουλίου, με ταυτόχρονη παράταση της προσωρινής διαταγής απαγόρευσης των πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ χωρίς τη συμμετοχή της, πήρε η ΠΑΕ ΟΦΗ από το Εφετείο. 

Η ομάδα της Κρήτης δικαιώθηκε χθες από το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ως προς το θέμα της αδειοδότησης, όμως οι άνθρωποι του ΟΦΗ ήθελαν να είναι βέβαιοι ότι η Ένωση Β΄-Γ΄ Εθνικής θα σεβαστεί την απόφαση και θα τροποποιήσει την προκήρυξη του πρωταθλήματος, προκειμένου ο ηρακλειώτικος σύλλογος να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. 

Επιπροσθέτως, οι άνθρωποι του ΟΦΗ είναι επιφυλακτικοί, γιατί στη χθεσινή ανακοίνωσή της η ΕΠΟ απέφυγε την αναφορά στο θέμα της κακής σύνθεσης της επιτροπής αδειοδότησης, που είχε αποφανθεί αρνητικά. 
πηγή: theplayer.gr

Υπό… διωγμό οι τελευταίοι των Λατινοαμερικανών!!

Η αργεντίνικη παροικία στην ΑΕΚ έχει ήδη βάλει…λουκέτο. Ο Ισμαέλ Μπλάνκο και ο Κριστιάν Νασούτι έφυγαν ως ελεύθεροι. Κατόπιν ο Νάτσο Σκόκο παραχωρήθηκε. Και τελευταίος έκλεισε την πόρτα ο Σεμπάστιαν Σάχα που έβγαλε… διαζύγιο. 

Έτσι η ΑΕΚ δείχνει να μένει για πρώτη φορά μετά από έξι ολόκληρα χρόνια, χωρίς ούτε έναν Αργεντινό στο ρόστερ της. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί την σεζόν 2005-06 με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο. 

Βεβαίως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, η ΑΕΚ να μείνει φέτος γενικώς χωρίς… λατινοαμερικάνους. Βλέπετε, μετά την αργεντίνικη παροικία, κοντά στο κλείσιμο είναι και η αντίστοιχη βραζιλιάνικη. Ήδη ο Λουίς Έντερ αποτελεί παρελθόν. Με τον Βραζιλιανοπολωνό Γκερέιρο υπάρχουν διαπραγματεύσεις για διαζύγιο, ενώ αν βρεθεί η κατάλληλη λύση, παρελθόν θα αποτελέσει και ο Λεονάρντο τον οποίο από πέρυσι ο Χιμένεθ έδειξε πως δεν τον εκτιμά και ιδιαίτερα. 

Αν τελικά η ΑΕΚ μείνει χωρίς κανέναν Λατινοαμερικάνο, αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια. Το τελευταίο ρόστερ που δεν είχε ούτε Βραζιλιάνο, ούτε Αργεντινό ποδοσφαιριστή, ήταν εκείνο που έφτιαξε το καλοκαίρι του 2003 ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Εκείνη η περιβόητη ντριμ τιμ, η οποία τελικά δεν κατάφερε να δικαιώσει τον τίτλο της.

Οι συζητήσεις Βενιζέλου με Σόιμπλε στις εφημερίδες!!

Τα θέματα που κυριαρχούν στον σημερινό Τύπο είναι οι συζητήσεις Βενιζέλου με Σόιμπλε στο Βερολίνο, η ρήξη ευρωπαίων ηγετών με τους οίκους αξιολόγησης, το ενιαίο μισθολόγιο, το πλεονάζον προσωπικό των οργανισμών που θα συγχωνευθούν ή θα κλείσουν αλλά και η εργασιακή εφεδρεία, οι μειώσεις των συντάξεων και η Έκθεση του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για τις εφορίες.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο της «επιλεκτικής χρεοκοπίας»

Συνεχίζεται το όργιο σεναρίων για το ελληνικό χρέος με τη μεταφορά σήμερα των διαπραγματεύσεων μεταξύ των ιδιωτών ομολογιούχων στη Ρώμη.

Η… απάντηση του Σιμιτζή!!

Την δική του απάντηση στον Σταύρο Ψωμιάδη, έδωσε με γραπτή του δήλωση με την οποία τονίζει πως θα είναι κοντά στην ομάδα της πόλης υπό κάποιους όρους, ο δήμαρχος της Καβάλας, Κώστας Σιμιτζής.

Αναλυτικά:

«Ως Δήμος Καβάλας είμαστε και θα είμαστε πάντα κοντά στην ομάδα σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται εφόσον όμως πληροί τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

1) Συνεχίζει να έχει το ίδιο όνομα.

2) Συνεχίζει να αγωνίζεται στην Καβάλα και στο δημοτικό στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

3) Συνεχίζει να υπερασπίζεται τον τοπικό της χαρακτήρα.

4) Συνεχίζει να υπηρετεί την αρχή του «ευ αγωνίζεσθαι».

Τέσσερα φιλικά στο πρόγραμμα του ΠΑΣ Γιάννινα στην Αυστρία!!

Τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις έχει προγραμματίσει να δώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα κατά την παραμονή του στο Ζέεφελντ της Αυστρίας (24/7-5/8). Ο "Αγιαξ της Ηπείρου" θα αντιμετωπίσει στις 25 Ιουλίου την τουρκική Σίβασπορ, ενώ τρεις ημέρες αργότερα (28.7) θα αγωνιστεί απέναντι στην Αλ Αΐν, ομάδα που μετέχει στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. 

Την Κυριακή 31 Ιουλίου, ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει τη ρωσική Σότσι, ενώ ο κύκλος των φιλικών αναμετρήσεων στην Αυστρία θα ολοκληρωθεί κόντρα στην ρουμανική Κραιόβα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών:

    Δευτέρα 25/7 18:30 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Σίβασπορ (Τουρκία)

    Πέμπτη 28/7 18:30 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αλ Αίν (ΗΑΕ)

    Κυριακή 31/7 18:30 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Σότσι (Ρωσία

    Τετάρτη 3/8 18:30 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα (Ρουμανία)

Μαραθώνιος άθλος στο Αιγαίο! (ΦΩΤΟ)

Έναν μοναδικό άθλο κατάφεραν να ολοκληρώσουν οι αθλητές tornado sailing, Ιορδάνης Πασχαλίδης και Κωνσταντίνος Τριγκώνης, φτάνοντας σήμερα στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων αφού διέσχισαν για 72 ώρες το Αιγαίο, με μόνο οδηγό τ’ αστέρια, μια πυξίδα, τους φάρους και τα στίγματα αναμέτρησης.
Μαραθώνιος άθλος στο Αιγαίο! (ΦΩΤΟ)
Ξεκινώντας το ταξίδι τους στις 4 Ιουλίου από τη Θεσσαλονίκη οι δύο αθλητές κάλυψαν, χωρίς κανένα ενδιάμεσο σταθμό, μια διαδρομή 540 ναυτικών μιλίων, χωρίς τη συνδρομή οποιουδήποτε προηγμένου συστήματος πλοήγησης.
Οι συνθήκες αποδείχθηκαν εξαιρετικά δύσκολες αφού ο χειρότερος φόβος των Ιορδάνη Πασχαλίδη και Κώστα Τριγκώνη, η απουσία ανέμου, στοίχειωσε το ταξίδι τους. Στις τρεις μέρες και τρεις νύχτες που διήρκησε η θαλάσσια περιπέτεια, οι αθλητές αναθεώρησαν αρκετές φορές την πορεία τους, καταφεύγοντας σε ένα κυνήγι ανέμων με μέση ταχύτητα μόλις στα 7,5 ναυτικά μίλια. «Και μια εβδομάδα να μας έπαιρνε, εμείς θα τερματίζαμε, δεν υπάρχει περίπτωση να σταματούσαμε, το είχαμε υποσχεθεί στον εαυτό μας», αναφέρει ο Κώστας.

Όταν οι Σέρβοι δεν ξέρουν σέρβικα!!

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς εξέδωσε διευκρινιστική δήλωση σχετικά με την πρόθεση των αδερφών Αγγελόπουλων να επιστρέψουν στον Ολυμπιακό και τους λόγους της αποχώρησής τους. Δεν τον κατάλαβαν καλά οι Σέρβοι δημοσιογράφοι...
Όταν οι Σέρβοι δεν ξέρουν σέρβικα!
"Στους συμπατριώτες μου δημοσιογράφους δήλωσα ότι έχω κάποιες πληροφορίες ότι οι κύριοι Αγγελόπουλοι μπορεί να μείνουν στην ομάδα. Στη συνέχεια ρωτήθηκα για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και είπα πως η χώρα περνάει κρίση και όχι ότι οι κύριοι Αγγελόπουλοι έφυγαν λόγω της κρίσης. Τους λόγους της αποχώρησής τους, τους έχουν εξηγήσει στην ανακοίνωση τους".
Σχετικά με την κλήρωση της Ευρωλίγκας τόνισε ότι «όταν στον όμιλό σου έχεις δυο ισπανικές ομάδες και τη Φενέρ, τότε δεν μπορεί να μην είναι ένας πολύ δύσκολος όμιλος. Δεν μπορούμε όμως να πούμε τώρα πολλά πράγματα. Αργότερα όταν θα έχουν στηθεί οι ομάδες θα πούμε κάτι παραπάνω για τον όμιλο».
πηγή: sportdog.gr

Κι εσείς ρε κορίτσια;

Δύο από τις παίκτριες που συμμετείχαν με την εθνική ομάδα της Βόρειας Κορέας στο Μουντιάλ, το οποίο διεξάγεται στην Γερμανία, βρέθηκαν «θετικές» σε χρήση απαγορευμένων ουσιών.
Κι εσείς ρε κορίτσια;
Πρόκειται για τις Σονγκ Γιονγκ Σουν και Γιονγκ Ποκ Σιμ, οι οποίες υπεβλήθησαν στον σχετικό έλεγχο, πριν από τις αναμετρήσεις με τις ΗΠΑ και την Σουηδία, αντίστοιχα.
Οι δύο παίκτριες δεν αγωνίσθηκαν στην αναμέτρηση με την Κολομβία, η οποία έληξε χωρίς τέρματα (0-0) και σήμανε τον αποκλεισμό της Βόρειας Κορέας από τα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Πηγή: novasports.gr