Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Περιμένει μέχρι την Δευτέρα τον Κωνσταντόπουλο!!

Με δεδομένο πως στην ΑΕΚ έχουν αρχίσει πλέον να παίρνουν απόφαση πως το μεγάλο κόλπο με τον Τίμο Χίλντεμπραντ δεν πρόκειται να πετύχει, έχουν ρίξει όλο το βάρος στον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο. 

Άλλωστε πρόκειται για την μοναδική περίπτωση βασικού τερματοφύλακα από την μεταγραφική αγορά, με την οποία οι κιτρινόμαυροι ασχολούνται σοβαρά. Και στην ΑΕΚ υπάρχει η σιγουριά πως μέχρι την Δευτέρα και πριν ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία, ο Κωνσταντόπουλος θα έχει ντυθεί φορέσει την φανέλα της ομάδας. 

Ακόμα οριστική συμφωνία με την Κέρκυρα δεν υπάρχει. Ωστόσο η διαφορά ανάμεσα στις δυο πλευρές φαίνεται να είναι μικρή. Και υπάρχει η αισιοδοξία (ακόμα και σιγουριά) στην ΑΕΚ πως θα γεφυρωθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Εξάλλου οι «κιτρινόμαυροι» πλέον πιέζονται ασφυκτικά από τον χρόνο, καθώς θέλουν να έχουν το τερματοφύλακα που θα αποκτήσουν σ’ ολόκληρο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Αυτό σημαίνει πως η μεταγραφή θα πρέπει να κλείσει άμεσα. Και στην ΑΕΚ θεωρούν πως μέχρι την Δευτέρα, θα έχουν «τελειώσει» με Κωνσταντόπουλο.

Από την ΑΕΚ λένε πως μετά τον Χίλντεμπραντ, δεν κοιτάνε άλλη περίπτωση ξένου τερματοφύλακα, παρότι έχουν προταθεί πολλοί, ανάμεσά τους και ο Ρούνιε. 
πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: