Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

«Ιδανική επιλογή η ΑΕΚ»

Την επιθυμία του να αγωνιστεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στην ΑΕΚ εξέφρασε ο Μάριους Νικουλάε.
«Ιδανική επιλογή η ΑΕΚ»
Ο Ρουμάνος τόνισε ότι για έναν μεγάλο σύλλογο σαν την Ένωση θα επέστρεφε σαν τρελός στην χώρα μας ενώ επιβεβαίωσε πως έχει γίνει μια πρώτη επαφή.
Οι δηλώσεις του Νικουλάε στο aek365.gr:
-Μάριους το πέρασμα σου από την Ελλάδα ήταν σύντομο. Οι πληροφορίες θέλουν την ΑΕΚ να σε έχει στη λίστα της. Γνωρίζεις κάτι για αυτό; Είναι πιθανό να σε δούμε και φέτος στα ελληνικά γήπεδα;
«Ο μάνατζερ μου με έχει ενημερώσει πως έχει γίνει επαφή αλλά δεν έχω τίποτα επίσημο. Η προοπτική της ΑΕΚ πάντως με ενθουσιάζει. Η εμπειρία μου στην Καβάλα δεν μπορώ να πω πως ήταν και η καλύτερη αλλά σίγουρα θα γύριζα στην Ελλάδα για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως η ΑΕΚ».
-Σε πρόσφατη συνέντευξη σου σε ρουμανική ιστοσελίδα είχες δηλώσει ότι δεν σκοπεύεις να αφήσεις την Ρουμανία λόγω του ότι η σύζυγος σου είναι έγκυος.
«Αυτά που γράφτηκαν δεν ισχύουν. Η Ντινάμο δεν είναι η καλύτερη επιλογή για εμένα. Εδώ υπάρχουν πολλά προβλήματα και το ιδανικό θα ήταν να φύγω. Δεν ψάχνω όμως... έξοδο κινδύνου. Μια πρόταση από μια ομάδα σαν την ΑΕΚ σίγουρα θα με οδηγούσε στο να αφήσω την Ρουμανία. Η σύζυγος μου θα με ακολουθούσε. Αν προχωρήσει κάτι καλό όπως η ΑΕΚ θα φύγω αλλιώς θα μείνω εδώ για έναν ακόμα χρόνο».
-Το συμβόλαιο του με την Ντινάμο πιστεύεις ότι θα είναι πρόβλημα για μια πιθανή μετακίνηση σου;
«Όπως σου είπα η Ντινάμο έχει πολλά προβλήματα. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει θέμα ακόμα και για δανεισμό. Βέβαια για να γίνει μια μεταγραφή πρέπει να μιλήσουν οι δύο σύλλογοι. Δεν νομίζω όμως ότι θα σταθεί εμπόδιο ούτε ότι θα έχει ιδιαίτερες οικονομικές απαιτήσεις».
-Η προοπτική της ΑΕΚ λοιπόν είναι κάτι που αντιμετωπίζεις θετικά.
«Όχι απλά θετικά, με ενθουσιάζει. Ξέρω την ΑΕΚ, έχω παίξει απέναντι της και γνωρίζω ότι πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο. Θυμάμαι τον φανατικό κόσμο της και είδα τον τελικό όπου κατέκτησε το Κύπελλο. Θα ήταν ιδανική επιλογή για εμένα να αγωνιστώ στην ΑΕΚ και να παίξω με τη φανέλα της στο Europa League».

Δεν υπάρχουν σχόλια: