Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Υπό… διωγμό οι τελευταίοι των Λατινοαμερικανών!!

Η αργεντίνικη παροικία στην ΑΕΚ έχει ήδη βάλει…λουκέτο. Ο Ισμαέλ Μπλάνκο και ο Κριστιάν Νασούτι έφυγαν ως ελεύθεροι. Κατόπιν ο Νάτσο Σκόκο παραχωρήθηκε. Και τελευταίος έκλεισε την πόρτα ο Σεμπάστιαν Σάχα που έβγαλε… διαζύγιο. 

Έτσι η ΑΕΚ δείχνει να μένει για πρώτη φορά μετά από έξι ολόκληρα χρόνια, χωρίς ούτε έναν Αργεντινό στο ρόστερ της. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί την σεζόν 2005-06 με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο. 

Βεβαίως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, η ΑΕΚ να μείνει φέτος γενικώς χωρίς… λατινοαμερικάνους. Βλέπετε, μετά την αργεντίνικη παροικία, κοντά στο κλείσιμο είναι και η αντίστοιχη βραζιλιάνικη. Ήδη ο Λουίς Έντερ αποτελεί παρελθόν. Με τον Βραζιλιανοπολωνό Γκερέιρο υπάρχουν διαπραγματεύσεις για διαζύγιο, ενώ αν βρεθεί η κατάλληλη λύση, παρελθόν θα αποτελέσει και ο Λεονάρντο τον οποίο από πέρυσι ο Χιμένεθ έδειξε πως δεν τον εκτιμά και ιδιαίτερα. 

Αν τελικά η ΑΕΚ μείνει χωρίς κανέναν Λατινοαμερικάνο, αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια. Το τελευταίο ρόστερ που δεν είχε ούτε Βραζιλιάνο, ούτε Αργεντινό ποδοσφαιριστή, ήταν εκείνο που έφτιαξε το καλοκαίρι του 2003 ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Εκείνη η περιβόητη ντριμ τιμ, η οποία τελικά δεν κατάφερε να δικαιώσει τον τίτλο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: