Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Ίβκοβιτς: "Θέλουν να γυρίσουν"!

Όταν ο σκύλος έγραφε τους πραγματικούς λόγους που ανάγκασαν τους αδελφούς Αγγελόπουλους να αποχωρήσουν από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, κάποιοι έσπευσαν να λοιδωρήσουν. Λίγες μέρες μετά, ο ίδιος ο Ντούσαν Ίβκοβιτς επιβεβαιώνει τα πάντα.
Ίβκοβιτς: "Θέλουν να γυρίσουν"!
"Η οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και η κρίση, τους έκανε να πάρουν αυτή την απόφαση που δεν ήταν έκπληξη για μένα», είπε σε δημοσιογράφους στη Σερβία. "Ξέρω ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι θέλουν να γυρίσουν στην ομάδα. Είχαμε εξαιρετική συνεργασία μαζί, έχουν ξοδέψει πολλά χρήματα και έχουν προσφέρει πολλά στο μπάσκετ και την ομάδα".
Για τον εαυτό του ξεκαθάρισε πως δεν φεύγει, έστω κι αν χρωστάει και μια απάντηση στους Αγγελόπουλους: «Δεν υπάρχει ερώτηση για το αν θα μείνω. Εχω συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο. Ο κόουτς έχει την ευθύνη για την προετοιμασία της ομάδας, αλλά και για να αντιληφθεί τους στόχους της σεζόν. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω ότι οι στόχοι του Ολυμπιακού θα είναι το ίδιο ψηλοί όπως τα προηγούμενα χρόνια. Όταν γνωρίζω τι ομάδα θα έχω, θα μπορώ να μιλήσω ακριβώς για τους στόχους της σεζόν. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα με μικρότερο μπάτζετ. Δεν ξέρω, όμως, κάτι παραπάνω τώρα».
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: