Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

"Ο Μπόλονι δεν έχει παιδιά και αποπαίδια"

Ο Λευτέρης Σακελλαρίου βρίσκεται για πρώτη φορά στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία και μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για τις εμπειρίες που αποκομίζει από τον Λάζλο Μπόλονι, καθώς και για τη δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις.
"Ο Μπόλονι δεν έχει παιδιά και αποπαίδια"
Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός του "Δικεφάλου":

Για την πρώτη του προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ: "Είμαι χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να δουλέψω στην προετοιμασία με έναν προπονητή, όπως ο Μπόλονι. Είναι χαρά που δουλεύει παραπάνω από ότι έχουμε συνηθίσει εμείς οι Ελληνες και είναι καλό για να βελτιωθούμε ατομικά και ως ομάδα".
Για τον τρόπο που δουλεύει ο Μπόλονι: "Προσπαθεί να βάλει μαζί και τους έμπειρους και τους νέους για να φτιάξει ένα νέο κορμό. Μας δημιουργεί την αίσθηση ότι δεν έχει παιδιά και αποπαίδια και αυτό είναι που πρέπει να συμβαίνει".
Για την περσινή του απόδοση: "Μου άφησε μία γλυκόπικρη γεύση. Ξεκίνησα δυνατά και ίσως να έπαιξε και νωρίτερα από ότι περίμενα. Αργότερα μηδενίστηκαν οι ευκαιρίες. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω αυτό".
Για το μάθημα που πήρε πέρσι: "Είναι μία μεγάλη εμπειρία και αγωνίζομαι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Θέλω να συνεχίσω γιατί οι απαιτήσεις του συλλόγου είναι τεράστιος".
Για τον ανταγωνισμό στη θέση του: "Πέρσι όταν ήρθα ήξερα ότι υπήρχε ο Λίνο και περίμενα την ευκαιρία. Ολοι περιμένουν την ευκαιρία τους. Εχουμε άψογη συνεργασία με τον Λίνο. Δεν έχει κάποιο κόμπλεξ και προσπαθεί να βοηθήσει".
Για τον έχει υπάρξει κάποιος στόχος ως τώρα: "Εχουμε τους ομίλους του EuropaLeague ως στόχο. Θέλουμε να μπει δυνατά και στο πρωτάθλημα. Ο ποδοσφαιριστής δε μπορεί να κοιτάει μακροπρόθεσμα αλλά κάθε φορά να βλέπει το επόμενο παιχνίδι".
Για τις διαφορές μεταξύ Πανθρακικού, ΠΑΟΚ: "Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν αλλαγές είτε σε καλύτερο είτε σε χειρότερο επίπεδο. Πρέπει να δείξεις την αξία σου".
Για τον Ρομπέρ: "Είναι ένας γρήγορος παίκτης με δυνατό αριστερό πόδι και αν τον βοηθήσει ο κόσμος θα μπορέσει να αντεπεξέλθει. Είναι κακεντρέχεια αυτό για τη Β' Εθνική. Αν δείτε το βιογραφικό του. Έπαιζε σε ομάδες του Σαμπιονά, οπότε δεν παίζει ρόλο που έπαιζε πέρσι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: