Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Την Τρίτη στη Λάρισα ο Μπόα Μόρτε!

Στη Λάρισα για να δει την πόλη, τις εγκαταστάσεις της ΑΕΛ και να συναντηθεί με τον Κρις Κόουλμαν αναμένεται να βρεθεί την ερχόμενη Τρίτη ο Λουίς Μπόα Μόρτε!



Ο 34χρονος, άλλοτε διεθνής, Πορτογάλος ακραίος επιθετικός έχει δεχθεί επίσημη κρούση από τη Λάρισα αποτελώντας ουσιαστικά προσωπική επιλογή του Κρις Κόουλμαν. Ο Ουαλός προπονητής γνωρίζει εδώ και χρόνια τον Μπόα Μόρτε, καθώς συνυπήρξαν στη Φούλαμ ως συμπαίκτες (2001-02), ενώ συνεργάστηκαν και στη συνέχεια, όταν ο Κόουλμαν έγινε προπονητής στους «Κότατζερς».
Ο γεννημένος στη Λισαβόνα ακραίος, ο οποίος έχει αξιοπρόσεκτη καριέρα στα αγγλικά γήπεδα (Αρσεναλ, Σαουθάμπτον, Φούλαμ, Γουέστ Χαμ), αποδέχθηκε αμέσως την πρόσκληση του Κόουλμαν και κατά πάσα πιθανότητα την Τρίτη θα ταξιδέψει στην Ελλάδα προκειμένου να δει διά ζώσης τις εγκαταστάσεις των Βυσσινί και βέβαια να συζητήσει με τον Ουαλό τεχνικό. Αν μείνει ικανοποιημένος και πει το «ναι» στην πρόταση της Λάρισας, θα περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και εφόσον αυτές βγουν καθαρές, θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπόα Μόρτε βρέθηκε πέρσι κοντά σε συμφωνία με τον Πανιώνιο, εντούτοις το φλερτ δεν μετατράπηκε ποτέ σε γάμο.

Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: