Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

"Ο ΠΑΟΚ είναι για τα δύσκολα..."

Ο Νίκος Σταυρόπουλος παραδέχτηκε πως ο "Δικέφαλος" δεν έχει εύκολο έργο απέναντι στους Τούρκους, όμως τόνισε πως τα δεδομένα θα αλλάξουν εφόσον οι αγώνες των προκριματικών γίνουν στο "Παλατάκι". Τι ανέφερε για τον ΠΑΟΚ ο Τζόρντι Μπερτομέου
Διαφορετικά θα είναι τα δεδομένα σύμφωνα με τον Νίκο Σταυρόπουλο εάν θα πραγματοποιηθεί ο ένας εκ των δύο ομίλων των προκριματικών στο "Παλατάκι". "Ο ΠΑΟΚ είναι για τα δύσκολα. Εχουμε απέναντι μας μία πολύ καλή ομάδα. Περιμένουμε να δούμε που θα πάει ο όμιλος. Αν τον πάρουμε εμείς θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και όλα θα είναι διαφορετικά. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα που υπάρχει είναι πως ο όμιλος θα γίνει στο "Παλατάκι"", είπε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, ο οποίος αναφερόμενους στους Τούρκους τόνισε: "Η Γαλατασαράι έχει εξαιρετικό υλικό και πολύ δύσκολη αντίπαλος".
Για το γεγονός ότι την Πέμπτη (7/7) δεν θα γίνει τελικά γνωστή η απόφαση αναφορικά με το που θα γίνουν οι δύο όμιλοι της Ευρωλίγκας ανέφερε: "Είναι θέμα τακτικής. Δεν ξέρω ποιο είναι το σκεπτικό τους. Θα ήθελα να ξέρω από τώρα που θα είναι ο όμιλος. Έχω μία αγωνία και έναν φόβο γιατί ΠΑΟΚ και Γαλατασαράι έχουν κάνει πρόταση για όμιλο και πιθανόν να το δώσουν τη διοργάνωση σε κάποια ουδέτερη χώρα. Το τούρκικο μπάσκετ είναι σε μεγάλη ανάπτυξη, δίνει πολλά λεφτά και έχει πάρει το φάιναλ φορ".
Μπερτομέου για ΠΑΟΚ
Σχολιάζοντας την επιστροφή του ΠΑΟΚ στην Ευρωλίγκα μετά από 11 χρόνια ο εκτελεστικός διευθυντής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, Τζόρντι Μπερτομπέου, τόνισε: "Ο ΠΑΟΚ είναι από τους ιδρυτές της Ευρωλίγκας και είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε στον θεσμό".
 πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: