Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

"Πολύ δυνατή η Γαλατάσαραϊ"

Μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο του ΠΑΟΚ απέναντι στην Γαλατάσαραϊ για τα προκριματικά της Ευρωλίγκα, όπως δήλωσε ο προπονητής του "Δικεφάλου", Σούλης Μαρκόπουλος.
"Πολύ δυνατή η Γαλατάσαραϊ"
"Οι ομάδες σε αυτό το επίπεδο είναι πολύ ισχυρές, οπότε πρόκειται για μία πολύ δύσκολη κλήρωση. Είναι πολύ νωρίς ακόμη να κάνουμε ασφαλείς κρίσεις για το ρόστερ των ομάδων, ακόμη και για το δικό μας καθώς είμαστε σε πολύ αρχικό στάδιο όσον αφορά τη διαμόρφωσή του, αλλά φαίνεται ότι η Donetsk θα ήταν πιο προσιτός αντίπαλος", δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:
"Και το Τουρκικό πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό και ανταγωνιστικό και η Galatasaray έδειξε με την συμμετοχή της στον τελικό των πλέι οφ ότι είναι πολύ δυνατή ομάδα, ενώ κι από τις πρώτες της κινήσεις, είναι προφανές ότι πρόκειται για μία ομάδα που έχει τις οικονομικές δυνατότητες να δημιουργήσει μία πολύ δυνατή ομάδα με πολύ υψηλούς στόχους.

Θα παίξει ρόλο και η έδρα στην οποία θα διεξαχθεί ο προκριματικός όμιλος. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας, γνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν και θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε, δημιουργώντας μία όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική ομάδα".
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: