Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

"Κι εγώ δεν έχω για νοίκι..."

Συγκάτοικοι στην τρέλα είναι στον Παναθηναϊκό. "Μιλήσαμε για πολλά θέματα σε καλό κλίμα", είπε ο Γόντικας μετά το Δ.Σ., αλλά επί της ουσίας ...τίποτα. Ζήτησε νοίκι ο Τζίγγερ για την Παιανία;
"Κι εγώ δεν έχω για νοίκι..."
Μετά τη λήξη του Δ.Σ., το οποίο κράτησε περίππου τρεις ώρες, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος, Δημήτρης Γόντικας, τόνισε: "Είχαμε ένα μακρότατο διοικητικό συμβούλιο που έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα. Συζητήθηκαν διεξοδικά μια σειρά θεμάτων για να παρθούν αποφάσεις. Δεχτήκαμε σε καλό κλίμα μια επίσκεψη από φιλάθλους του Παναθηναϊκού και ανταλλάξαμε απόψεις. Αυτό είναι το ευχάριστο. Μιλήσαμε για πολλά θέματα. Αν έχουμε συνεδριάσεις σαν την σημερινή, όλα θα πάνε καλύτερα. Ευχαριστώ και τα μέλη του Δ,Σ., αλλά και τους ανθρώπους που αφήνουν την δουλειά τους για να έρθουν εδώ να μας δουν και να μάθουν για την αγαπημένη τους ομάδα".

Για τα μεταγραφικά είπε: "Ταυτόχρονα εξελίσσονται πάρα πολλά θέματα. Αφορούν και το ποιοι θα φύγουν, αλλά και τους παίκτες που θα έρθουν! Όμως καταλαβαίνετε πως λόγω της περιόδου είναι δύσκολο να μιλήσουμε για αυτά τα θέματα".

Όταν ρωτήθηκε αν ισχύει η πληροφορία που θέλει τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να ζητάει από την ΠΑΕ ενοίκιο για την Παιανία, ο Γόντικας τα ...μάσησε: "Συζητάμε πάρα πολλά θέματα που έχουν να κάνουν με την λειτουργία της ομάδας. Λειτουργικά υπάρχουν πολλά θέματα και πιθανότατα να συμπεριλαμβάνεται και αυτό που ρωτάτε".

Για την επόμενη μέρα είπε: "Είμαστε σε μια πολύ δύσκολη καμπή κι ο καθένας προσφέρει αυτό που μπορεί. Δεν είχε σχέση το σημερινό κλίμα με κανένα από τα προηγούμενα Δ.Σ. Αν υπάρχει και στην συνέχεια τέτοια ατμόσφαιρα, από την στιγμή που βαδίζουμε ενωμένοι. υπάρχει και αισιοδοξία για το μέλλον».

Η Γενική Συνέλευση από την οποία θα προκύψει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ορίστηκε για τις 2 Αυγούστου. Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. προστέθηκαν και δύο νέα μέλη στη διοικούσα επιτροπή, καθώς τη θέση των κ.κ. Νίκα και Βεκρή, πήραν ο Πάνος Δάβαρης και Γιώργος Σπηλιωτόπουλος.
Υπενθυμίζουμε πως μπροστά στο ενδεχόμενο αποδοκιμασιών, οι διοικούντες άλλαξαν την τελευταία στιγμή την τοποθεσία του Δ.Σ. κι έτσι από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, η συνάντηση έγινε τελικά σε ξενοδοχείο του αεροδρομίου, όπου αργότερα βρέθηκαν περίπου 100 οπαδοί της ομάδας (αντιπροσωπεία εξ αυτών μπήκε στην αίθουσα, για να εκφράσει τις απόψεις τους). Ούτε λόγος φυσικά για τους μετόχους, που σε ακόμα ένα συμβούλιο ...έλαμψαν με την απουσία τους. Πάντως, ο μεγαλομέτοχος, Γιάννης Βαρδινογιάννης, με αιχμηρή επιστολή του καταλόγισε ευθύνες στους Νικόλα Πατέρα και Ανδρέα Βγενόπουλο για τη σημερινή οικονομική κατάσταση, ενώ έθεσε ακόμα και θέμα πρωτοδικείου για την ομάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: