Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Επιμένει για Γιακόμπο…

Νέα βελτιωμένη πρόταση στον Ισπανό τερματοφύλακα Γιακόμπο κατέθεσαν στον Αστέρα Τρίπολης, στην προσπάθεια τους να τον δελεάσουν και να ωριμάσει στο μυαλό του η ιδέα της μεταξύ τους συνεργασίας…



Όπως έχουμε γράψει και άλλες φορές, ο 28χρονος πορτιέρο που έμεινε ελεύθερος από την Βαγιαδολίδ, είχε πολλούς ενδοιασμούς για την συνέχιση της καριέρας του στην ομάδα της Αρκαδίας, ελέω της οικονομικής κρίσης και της υπόθεσης των ύποπτων αγώνων.
Στον Αστέρα είναι αποφασισμένοι να παίξουν τα… ρέστα τους για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και για αυτό το λόγο επανήλθαν με νέα βελτιωμένη προσφορά, αισιοδοξώντας ότι το «φλερτ» θα έχει αίσιο τέλος.
Από εκεί και πέρα αύριο αναμένεται στην χώρα μας ο Ρόκε Φορμίκα. Ο 25χρονος Αργεντινός αριστερός μπακ ήρθε σε συμφωνία με τους διοικούντες τον Αστέρα και αφού περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει συμβόλαιο…
Τέλος στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 που θα γίνει από τις 20 Ιουλίου έως την Αυγούστου θα βρεθούν δύο παίκτες του Αστέρα Τρίπολης και συγκεκριμένα οι Τάσος Μπακασέτας και Νίκο Σκόνδρας.

Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: