Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Ο... διπλωμάτης Καζλάουσκας

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αφοπλίζει τις μετεγγραφικές «βόμβες» τη μία μετά την άλλη, αλλά ο Γιόνας Καζλάουσκας βρήκε όλες τις ομάδες του β' ομίλου δυνατές.



Ο προπονητής της «ομάδος του στρατού» θα δει τους παίκτες του να αντιμετωπίζουν στην πρώτη φάση τον Παναθηναϊκό, την Ουνικάχα, τη Ζαλγκίρις Κάουνας, την Μπάμπεργκ και την ΚΚ Ζάγκρεμπ, αλλά απέφυγε να δώσει προγνωστικά, όχι για τη δική του ομάδα, αλλά για καμία.
«Δεν είμαι μυστικό πως ο Παναθηναϊκός είναι υπερομάδα κι ο κάτοχος του τίτλου. Απ’ ό,τι διαβάζω, η Ζαλγκίρις ανεβάζει τις πιθανότητές της δυναμώνοντας το ρόστερ της. Το ίδιο κάνει κι η Ουνικάχα, που είναι απογοητευμένη από τα πρόσφατα ευρωπαϊκά αποτελέσματά της. Δεν γνωρίζω καλά την ΚΚ Ζάγκρεμπ, αλλά κατέκτησε το πρωτάθλημα Κροατίας εκθρονίζοντας την Τσιμπόνα, οπότε την περιμένω δυνατή. Η Μπάμπεργκ διατηρεί καλό ευρωπαϊκό επίπεδο, το οποίο στην καλή βραδιά της της επιτρέπει να κοντράρει οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη. Ο όμιλος είναι δυνατός και με ενδιαφέρον. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να μιλήσουμε επ’ αυτού. Αν θες φτάσεις μακριά, δεν πρέπει να περιμένεις αδύναμες ομάδες στο δρόμο σου. Συν τοις άλλοις, αυτός ο καιρός έχει περάσει χρόνια τώρα», είπε ο Λιθουανός.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: