Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Κόλτζος: «Ανέφικτο να γίνουν τώρα πλέϊ οφ»

Λίγο πριν αναχωρήσει από την Αθήνα για την Λιβαδειά, ο Γιώργος Κόλτζος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis». Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην…
τραγική κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του ποδοσφαίρου και ειδικότερα στην Football League, όπου κανείς δεν ξέρει τι… ξημερώνει.



«Η κατάσταση είναι τραγική και δεν αρμόζει σε κανέναν, κυρίως σε εμάς
τους ποδοσφαιριστές», ήταν το πρώτο σχόλιο του Γιώργου Κόλτζου, ο οποίος συνέχισε λέγοντας:
«Όλα αυτά φέρνουν πίσω το ποδόσφαιρο. Ξεκινάει από το μηδέν. Αντί να οργανωθούμε να βοηθήσουμε να γίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο αντάξιο των ευρωπαϊκών, βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση.
Τώρα θα πάω στη Λιβαδειά για να προετοιμαστούμε για κάτι που δεν ξέρουμε εάν θα γίνει. Δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι εφικτό να γίνουν αγώνες πλέι οφ τώρα. Έχουμε μείνει δύο ομάδες, εμείς (σ.σ.: Λεβαδειακός) και ο ΟΦΗ.
Ακούγονται πολλά, ότι θα γίνουν κανονικά τα πλέι οφ ή θα γίνει ένας αγώνας μπαράζ μεταξύ Λεβαδειακού και ΟΦΗ.
Για να καταλάβετε το συμβόλαιό μου με τον Λεβαδειακό έχει τελειώσει, είμαι ελεύθερος, αλλά πάω με δική μου θέληση να αγωνιστώ, να προετοιμαστώ.
Είναι ανέφικτο να γίνουν τώρα τα πλέι οφ. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι χωρίς ομάδα».
Κλείνοντας αναφέρθηκε στο «σκηνικό» με τα περιπολικά που πήγαν στην προπόνηση του Λεβαδειακού τη μέρα που άρχισε… να ξετυλίγεται το κουβάρι με τα «στημένα» παιχνίδια: «Είχε έρθει στην προπόνηση ένα περιπολικό και αναζητούσαν τον κ. Παπακώστα. Αναστάτωσε την ομάδα όλο αυτό. Θεωρούμε όλοι μας όμως ότι ούτε αυτός (σ.σ.: Παπακώστας), ούτε ο κ. Κομπότης εμπλέκονται στην ιστορία. Η ομάδα έχει γερές βάσεις, υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι, υπάρχουν υποδομές. Ο κ. Παπακώστας θα είναι σήμερα κανονικά στην προπόνηση, μιας και αφέθηκε ελεύθερος».

Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: