Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Λεονάρντο: «Ακόμη δεν έχω υπογράψει στην Παρί»

Ελεύθερος δήλωσε ότι είναι ακόμη ο Λεονάρντο, προσθέτοντας πως δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο πρώην τεχνικός της Ίντερ υπογράμμισε πως δεν του έχει γίνει καν οικονομική πρόταση, διαψεύδοντας τις φήμες που τον ήθελαν να αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή στους Παριζιάνους, μετά την αποχώρησή του από τους «νερατζούρι».

«Δεν έχω τίποτα με την Παρί Σεν Ζερμέν. Νομίζουν ότι είμαι στο Παρίσι εδώ και 10 ημέρες αλλά εγώ δεν έχω τίποτα να κάνω εκεί», είπε ο Λεονάρντο. «Είχα μια συνάντηση πριν από δύο ημέρες και ακόμη δεν έχει αποφασιστεί τίποτα, αφού η Παρί Σεν Ζερμέν άλλαξε ιδιοκτήτη στις 30 Ιουνίου. Πού είναι το συμβόλαιο μου; Οι αριθμοί είναι αληθινοί μόνο μετά την υπογραφή», υπογράμμισε ο Βραζιλιάνος, σχολιάζοντας τις φήμες του γαλλικού Τύπου.

«Το αν η ομάδα αγοράστηκε στις 30 Ιουνίου και πρέπει να οργανώσει την αγωνιστική περίοδο που έρχεται, αυτό δεν είναι ακόμη δικό μου πρόβλημα. Ξέρω λίγα πράγματα για το τι συμβαίνει στο Παρίσι με την ομάδα. Ποτέ δεν μίλησα με κανέναν παρά μόνο με τον ιδιοκτήτη, οπότε δεν ξέρω ποιους ποδοσφαιριστές πρέπει να αγοράσουν. Είναι 15 χρόνια που η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει επιτυχίες, γιατί να υπάρχει βιασύνη τώρα;», αναρωτήθηκε ο Λεονάρντο. 
πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: