Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Φεύγει για Καρπενήσι, έρχεται ο Παπαστεριανός

Ετοιμος να δώσει συνέχεια στην προετοιμασία του μακριά από τη βάση του είναι ο Αρης. Σε πρώτη φάση, αυτό θα γίνει από αύριο ως τις 22 Ιουλίου στο Καρπενήσι.
Φεύγει για Καρπενήσι, έρχεται ο Παπαστεριανός
Η αποστολή των "κίτρινων", τη σύνθεση της οποίας γνωστοποίησε την Πέμπτη ο Σάκης Τσιώλης, θα αφήσει νωρίς το πρωί τη Θεσσαλονίκη για να μετακινηθεί στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας. Στην αποστολή δεν περιλαμβάνονται οι Θέμης Κουλουχέρης, Κριστιάν Πορτίγια, στους οποίους παρασχέθηκε δεκαήμερη και επταήμερη άδεια αντίστοιχα, όπως και οι Κώστας Μενδρινός, Χρήστος Αραβίδης (κανείς από τους τέσσερις δεν υπολογίζεται για τη νέα περίοδο).
Συμπεριλήφθηκε, όμως, ο Κάρλος Τόχα, καθώς το ζήτημα της παρουσίας του ή όχι στο δυναμικό της ομάδας παραμένει ανοικτό (σ.σ. ο ποδοσφαιριστής αναζητά νέα επαγγελματική στέγη).
Στο Καρπενήσι, συγκεκριμένα, θα ταξιδέψουν οι: Καστίγιο, Τσέζαρεκ, Νέτο, Φατί, Μίσελ, Σακάτα, Σολτάνι, Τόχα. Αγγελούδης, Αγτζίδης, Βανγκέλι, Βελλίδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Διούδης, Καζναφέρης, Κανούλας, Καπετάνος, Κατίδης, Κοτσώνης, Λαζαρίδης, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Πρίττας, Σηφάκης, Κουρέλας, Καράδαης, Γιώρης (οι τρεις τελευταίοι προέρχονται από την ομάδα νέων), Στέλιος Τσοκάνης (υπό δοκιμή από την Αναγέννηση Επανομής).
Στις αρχές της νέας εβδομάδας, εξάλλου, πιθανολογείται πως θα δεσμευτεί με συμβόλαιο με τον Αρη ο Μανώλης Παπαστεριανός. sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: