Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

"Δημιουργικό μέσο ζητάει ο Μπόλονι"

Ποια "κενά" έχει διαπιστώσει ο Ρουμάνος τεχνικός στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με ρουμανική ιστοσελίδα, η οποία υποστηρίζει ότι ο 58χρονος προπονητής είναι προβληματισμένος από την καθυστέρηση της υλοποίησης των απαραίτητων μεταγραφικών κινήσεων

Την απόκτηση ενός δημιουργικού μέσου επιθυμεί διακαώς ο Λάζλο Μπόλονι, σύμφωνα με τη ρουμανική ιστοσελίδα "ziare.com", η οποία υποστηρίζει, ότι ο 58χρονος τεχνικός είναι απογοητευμένος από τα "κενά" του ΠΑΟΚ σε άμυνα και επίθεση, καθώς και από την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των μεταγραφών. Μάλιστα, ο τίτλος του κειμένου είναι: "Ο Μπόλονι έχει προβλήματα στην Ελλάδα", ενώ σε αυτό γίνεται αναφορά και στα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν λόγω της μείωσης των εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, καθώς και στις διοικητικές εξελίξεις. Αναλυτικά όσα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα:
"Ο Λάζλο Μπόλονι, τεχνικός του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, έχει μεγάλα προβλήματα στη νέα του ομάδα. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρουμανίας ήταν απογοητευμένος από την ομάδα που του έδειξαν οι Έλληνες, ζήτησε μεταγραφές, αλλά αυτές καθυστερούν.
Ο Μπόλονι έχει ήδη διαπιστώσει "κενά" τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, τα οποία προσπάθησε να "καλύψει" όπως μπορούσε. Οι αμυντικοί Αποστολόπουλος και Κουρδάκης, που επέστρεψαν από δανεισμούς, παρέμειναν στην ομάδα και την ίδια ώρα (ο Μπόλονι) προσπαθεί να φέρει τον Ούγγρο αμυντικό μέσο Άκορ Έλεκ.
Στην επίθεση, αποκτήθηκε ο Γάλλος Μπετράντ Ρομπέρ και ο μόλις 17 ετών Χρήστος Κωστικίδης, αλλά ο Ρουμάνος τεχνικός δεν είναι ικανοποιημένος και έκανε γνωστό ότι χρειάζεται έναν δημιουργικό μέσο κορυφαίας ποιότητας, για να οργανώνει το παιχνίδι της ομάδας.
Μέσα σε όλα αυτά τα προβλήματα, υπάρχουν διαπραγματεύσεις για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ομάδας και δραματική μείωση των εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ως αποτέλεσμα του τεράστιου σκανδάλου διαφθοράς.
Εν των μεταξύ, ο Μπόλονι βρίσκεται με την ομάδα στο Άρνεμ, της Ολλανδίας, και διαμήνυσε ότι θέλει τουλάχιστον δύο παίκτες, μέχρι το τέλος της εβδομάδας".
Δείτε το σχετικό δημοσίευμα ΕΔΩ

πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: