Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Ονουάτσι: «Στον Άρη, αν μείνω ελεύθερος»

Πριν από μερικές ημέρες, ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι κατέδειξε μέσω του «Μ» την πρόθεση του να αγωνιστεί στον Άρη, αν και εφόσον καταφέρει να εξασφαλίσει την ελευθερία του από την Καβάλα. Με την αφορμή της χθεσινής «πρώτης» των «αργοναυτών» στο γήπεδο του Μακεδονικού, ο Νιγηριανός επιθετικός δεν αρνήθηκε να τοποθετηθεί εκ νέου στο «Μ» προκειμένου να καταδείξει την «απόγνωση» του να αποχωρήσει άμεσα από το ρόστερ της Καβάλας και στη συνέχεια να αγωνιστεί στον Άρη.
Ο 27χρονος φορ μίλησε από το… Βέλγιο, όπου βρίσκεται με την οικογένεια του: «Πλέον ο λόγος δεν ανήκει σε μένα, αλλά στην Καβάλα. Εγώ βρίσκομαι στο Βέλγιο και ο δικηγόρος μου έχει στείλει δύο εξώδικα στην ομάδα, ούτως ώστε να μου ξεκαθαρίσουν τι μέλλει γενέσθαι με τις οφειλές στο πρόσωπο μου. Το τελευταίο πράγμα που έχω στο μυαλό μου είναι να κάνω προσφυγή, γιατί δεν θέλω να διαλύσω ότι έχτισα όλα αυτά τα χρόνια στην Καβάλα και γενικότερα στην Ελλάδα».
«Φυσικά και θέλω Άρη»
Κληθείς να σχολιάσει το φιλολογικό ενδιαφέρον που παρουσιάζουν αρκετές ομάδες για το πρόσωπο του, αλλά και να εκφράσει την προτίμηση του για το που επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του υπογράμμισε: «Είναι αλήθεια πως μου έχει μεταβιβαστεί το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από Ελλάδα, Βέλγιο, Γερμανία, Αγγλία, όμως όλες μου λένε το ίδιο πράγμα. Ότι δηλαδή πρέπει να μείνω ελεύθερος.
Δεν θέλω να καταφύγω στη λύση της προσφυγής στη FIFA, αλλά αν συνεχίσουν να μην μου απαντούν θα το κάνω. Αυτό που θέλω είναι να μπορέσω να παίξω ξανά στην Ελλάδα, θέλω να μείνω στη χώρα. Κι αν τα καταφέρω, τότε φυσικά πρώτη μου επιλογή είναι ο Άρης. Είναι μια ομάδα την οποία μου άρεσε να βλέπω, παίζει πολύ εντυπωσιακό ποδόσφαιρο. Θέλω να παίξω σε μια ομάδα με δυνατούς φιλάθλους και ο Άρης είναι σίγουρα μια τέτοια. Όμως πρώτα οφείλω να ξεκαθαρίσω την κατάσταση με την Καβάλα».metrosport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: