Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Παπαστεριανός ο… έκτος για τον Άρη

Κατά την διάρκεια της ημέρας ο Μανώλης Παπαστεριανός αναμένεται θα αλλάξει σελίδα στη καριέρα του. Ο 24χρονος μέσος είναι έτοιμος να κάνει μια νέα αρχή, η οποία θα έχει φόντο το «κιτρινόμαυρο». Μετά από επτά χρόνια στον Ηρακλή, ο νεαρός ποδοσφαιριστής, θα περάσει τα γραφεία της ΠΑΕ Άρης για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Χθες ο Χαλκιδικιώτης ποδοσφαιριστής συμφώνησε σε όλα με την νέα πρόταση που του κατατέθηκε προχθές το απόγευμα (σσ την Δευτέρα του είχε γίνει πρόταση για τρία χρόνια, η οποία διαφοροποιήθηκε την επομένη μέρα στα δύο χρόνια, με μερικές χιλιάδες ευρώ λιγότερα) και πλέον θα είναι «κάτοικος» Χαριλάου για τα επόμενα δύο χρόνια.
Οι οικονομικές του απολαβές θα αγγίζουν τις 380.000 ευρώ (180.000 την πρώτη χρονιά και 200.000 ευρώ την δεύτερη) και ουσιαστικά θα αποτελέσει την έκτη μεταγραφή της ομάδας την τρέχουσα περίοδο. Σύμφωνα με το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, ο Άρης ήταν η μοναδική ομάδα που έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον για την απόκτηση του και σημειωτέον, η πρόταση των «κίτρινων», ήταν η καλύτερη που είχε στα χέρια του.
Από την πρώτη στιγμή, ο 24χρονος μέσος, ήθελε να έρθει στο «Κλεάνθης Βικελίδης», κάτι που το φανερώνει περίτρανα το γεγονός, ότι παρόλο που άλλαξε η χρονική διάρκεια του συμβολαίου, αλλά και οι οικονομικές απολαβές, ο ίδιος δεν άλλαξε στάση και παρέμεινε στην αρχική του απόφαση να ντυθεί στα «κίτρινα». Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου λοιπόν, ο Μανώλης Παπαστεριανός θα είναι ανήκει από σήμερα στην «οικογένεια» του Άρη και αύριο θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στο Καρπενήσι. metrosport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: